- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Ayyy çok sevindimHiç bilmiyorum ama şimdi kan verdim 50 çıktı pozitif
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah6.gün idrarda pozitif çıktı bugün benim kan sonucunu bekliyorum
Tek embriyo 5. Gün embriyosu. Pazartesi transfer oldu bugün 6.günündüAyyy çok sevindimKaçıncı gün embriyosu Ve kaçıncı günde yaptırdınız testi?Çift embriyo mu vardı
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsunHiç bilmiyorum ama şimdi kan verdim 50 çıktı pozitif
Gözüm aydın canım darısı bizlere inşallah sağlıkla al kucağınaHiç bilmiyorum ama şimdi kan verdim 50 çıktı pozitif
Benim de mayisin ilk gunlerine denk gelcek transferim.insallah guzel sonuclar da alirizbende yeni başladım tüp bebeğe Allah hepimizin yardımcısı olsun herşey yolunda giderse mayısın ilk günleri transferim olucak
amin inşallahhhhBenim de mayisin ilk gunlerine denk gelcek transferim.insallah guzel sonuclar da aliriz
Maşallah İnşallah güzel güzel katlanır değerin gözün aydınHiç bilmiyorum ama şimdi kan verdim 50 çıktı pozitif
Canim.gunde 1 fincan icebilirsin sadece fazlası iyi degilKızlar bişey dicem transfer sonrası kahve içtiniz mi ben hergün içerdim 2 gündür içmiyorum çok istiyor canım
Merhaba ben hem cay hem kahve içtim cok sukur iyizBen her ikisinde bıraktım zararlı diye sonradan pişman olmak istemiyorum
Valla bende tedaviye başlamadan 3-4 önce beslenmeme çok dikkat ettim şekeri hayatımdan çıkardım,karbonhidrat almamaya özen gösterdim protein ağırlıklı beslendim.Onca zaman çok dikkat eden ben transfer sonrası be olduysa dikkat edemiyorum can sıkıntısından herhalde habire bir yeme modundayımMerhaba ben hem cay hem kahve içtim cok sukur iyizfazla izleyince sknti olmuyor
Bende ayni durumdayim sıkıntıdan habire yiyorumValla bende tedaviye başlamadan 3-4 önce beslenmeme çok dikkat ettim şekeri hayatımdan çıkardım,karbonhidrat almamaya özen gösterdim protein ağırlıklı beslendim.Onca zaman çok dikkat eden ben transfer sonrası be olduysa dikkat edemiyorum can sıkıntısından herhalde habire bir yeme modundayım
Mayista olucak insallah o zamana kadar duser :)Peki transfer yapılacak mi canım inşallah hemen düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?