Yok mu Nisanda transferi olanlar

merabalar doktorum bana duobalance diye bir ilaç verdi daha doğrusu besin takviyesiymiş kullanan var mı aklıma takıldı bu süreçte neden verdi ki kullanan oldu mu

Hanımlar gebelik haberi alanlara hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim 23 nisan yumurta toplamam var bugün 8 yumurta saydı doktorum e2 ve progesteron bakıldı e2: 892 progesteron: 0.40 opu öncesi sizlerin e2 değeri neydi ?

Bana doktorum pozitifi gorene kadar istedigini yapabilirsin rahat ol dedi .. sadece disarida salata yeme cig gida sakatat tuketme dedi o da zaten toksaplazma icin

Pozitif alan ve tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlısı olsun allah gonlunuze göre versin

Merhaba ben hem cay hem kahve içtim cok sukur iyizfazla izleyince sknti olmuyor
Valla bende tedaviye başlamadan 3-4 önce beslenmeme çok dikkat ettim şekeri hayatımdan çıkardım,karbonhidrat almamaya özen gösterdim protein ağırlıklı beslendim.Onca zaman çok dikkat eden ben transfer sonrası be olduysa dikkat edemiyorum can sıkıntısından herhalde habire bir yeme modundayım

Bende ayni durumdayim sıkıntıdan habire yiyorum

Ben günde 2 ogün ile bir ara meyve ogunu ile cay günde 5 bardak kahve 1 fincan ve bol şu içerek transfer sonrasını geçirdim bide cevizle kabak çekirdeği çok yedim bilmiyorum faydası oldumu 2 embriyo koymuşlardı 2side tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…