Yok mu Nisanda transferi olanlar

Zamanı durdurmak ne mümkün illaki geçecek ins mutlu haberler alacaksınız kızlar

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah.Beklemek zor bugün 6.günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Canım ben de transferi saymazsak 7 günündeyim eczaneye gidiyorum erken gebelik testi alacağım merakıma yenik düşüp yapacağım inşallah pişman olmam

Kozlar bugün transfer günümdü ama orta düzeyde ohss olmuşum iptal ettik. 5. Gün embriyosu 3 tane donduruldu. 2 ay sonra transver olucak. Ohss olanlar varsa tavsiyeleriniz neler?
Canim sanırım ohss da zaman gerekli o ignelerin etkisi vücuttan atılması için yumurtaliklar fazla uyarıldığı için ileride çok fazla ağrı yaşamamak için transferin ertelenmiş olabilir benimde biraz var yumurtalar fazla uyarılmış ağrılar yogun oluyor çok fazla bilgim yok bu konuda ama bol bol sıvı tüketmek gerekiyormuş

Kızlar günaydın.. Bugün ikinci kan tahlilimi verdim 405.3 çıktı doktorum gayet iyi gidiyor dedi pazartesi günü muayeneye çağırdı. Allahım çok garip bir duyguymuş Allah kimseyi bekletmeden zamanında versin çok zor günler geçirdim ama şu anki mutluluğumu tarif edemem. Hep arkadaşlarım o his başka derlerdi evet başkaymış. Diyeceğim o ki yeni transfer olan arkadaşlar sürekli yatmasın ilk üç gün yattım sonraki günler kalktım hafif hafif yemeğimi de yaptım bulaşığımı da yıkadım. Allah ol derse olur kendinizi dinleyip durmayın.

Çok sevindim canım senin adına hayırlı olsun

Canim benim cok mutlu oldum bende 400lerde keseyi görmüştüm sağlıkla sıhhatli kucagina al ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…