Canım ben de transferi saymazsak 7 günündeyim eczaneye gidiyorum erken gebelik testi alacağım merakıma yenik düşüp yapacağım inşallah pişman olmamHayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah.Beklemek zor bugün 6.günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Canim sanırım ohss da zaman gerekli o ignelerin etkisi vücuttan atılması için yumurtaliklar fazla uyarıldığı için ileride çok fazla ağrı yaşamamak için transferin ertelenmiş olabilir benimde biraz var yumurtalar fazla uyarılmış ağrılar yogun oluyor çok fazla bilgim yok bu konuda ama bol bol sıvı tüketmek gerekiyormuşKozlar bugün transfer günümdü ama orta düzeyde ohss olmuşum iptal ettik. 5. Gün embriyosu 3 tane donduruldu. 2 ay sonra transver olucak. Ohss olanlar varsa tavsiyeleriniz neler?
Canım kaçıncı gün embriyosuCanım ben de transferi saymazsak 7 günündeyim eczaneye gidiyorum erken gebelik testi alacağım merakıma yenik düşüp yapacağım inşallah pişman olmam
7ci gun test için biraz erken olabilir negatif çıKarsa üzülmeCanım ben de transferi saymazsak 7 günündeyim eczaneye gidiyorum erken gebelik testi alacağım merakıma yenik düşüp yapacağım inşallah pişman olmam
Bugün buna alıştırıp yarın yapmayı düşünüyorum bende.evde yapmak yerine kan versek daha mı güvenilir olur acaba7ci gun test için biraz erken olabilir negatif çıKarsa üzülme
Ben önce evde yaptım negatifse kendim atlatayim üzüntümu diyeBugün buna alıştırıp yarın yapmayı düşünüyorum bende.evde yapmak yerine kan versek daha mı güvenilir olur acaba
5.gün embriyosu cesaret edip yapamadım halaCanım kaçıncı gün embriyosu
Benim 3. Gün birazda bu yüzden erken geldi bana benim yapmam.Normal test mi aldın erken gebelik testi mi aldın5.gün embriyosu cesaret edip yapamadım hala
Çok sevindim canım senin adına hayırlı olsunKızlar günaydın.. Bugün ikinci kan tahlilimi verdim 405.3 çıktı doktorum gayet iyi gidiyor dedi pazartesi günü muayeneye çağırdı. Allahım çok garip bir duyguymuş Allah kimseyi bekletmeden zamanında versin çok zor günler geçirdim ama şu anki mutluluğumu tarif edemem. Hep arkadaşlarım o his başka derlerdi evet başkaymış. Diyeceğim o ki yeni transfer olan arkadaşlar sürekli yatmasın ilk üç gün yattım sonraki günler kalktım hafif hafif yemeğimi de yaptım bulaşığımı da yıkadım. Allah ol derse olur kendinizi dinleyip durmayın.
Sağol canım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindim canım senin adına hayırlı olsun
Canım kendin evde test yağmışmıydın yoksa zamanını bekleyip kan testi mi yaptırdınSağol canım Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Yaaaa çok sevindim inşallah böle devam ederAllahim inanamiyorum
Canim benim cok mutlu oldum bende 400lerde keseyi görmüştüm sağlıkla sıhhatli kucagina al insKızlar günaydın.. Bugün ikinci kan tahlilimi verdim 405.3 çıktı doktorum gayet iyi gidiyor dedi pazartesi günü muayeneye çağırdı. Allahım çok garip bir duyguymuş Allah kimseyi bekletmeden zamanında versin çok zor günler geçirdim ama şu anki mutluluğumu tarif edemem. Hep arkadaşlarım o his başka derlerdi evet başkaymış. Diyeceğim o ki yeni transfer olan arkadaşlar sürekli yatmasın ilk üç gün yattım sonraki günler kalktım hafif hafif yemeğimi de yaptım bulaşığımı da yıkadım. Allah ol derse olur kendinizi dinleyip durmayın.
Ins darısı sanaYaaaa çok sevindim inşallah böle devam eder
Çok şükür canım allah sağlıkla devamını nasip etsinAllahim inanamiyorum
Yaptım transferden sonra dokuzuncu ve onuncu günde çok silik çizgi çıktıydı ben testler bozuk diye düşündüm ama değilmişCanım kendin evde test yağmışmıydın yoksa zamanını bekleyip kan testi mi yaptırdın
Aminn canım pazartesi muayene dedi beklicez artıkCanim benim cok mutlu oldum bende 400lerde keseyi görmüştüm sağlıkla sıhhatli kucagina al ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?