- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Bir besinin etki etmesi için sürekliliğinin olması gerekiyormuş ama tabi inanarak tüketmenin de çok etkisi var hayırlı olsun bebişleriniz darısı başımıza inşallahBen günde 2 ogün ile bir ara meyve ogunu ile cay günde 5 bardak kahve 1 fincan ve bol şu içerek transfer sonrasını geçirdim bide cevizle kabak çekirdeği çok yedim bilmiyorum faydası oldumu 2 embriyo koymuşlardı 2side tuttu
İlk 3 ayda almam gereken kiloyu almışımdır tedaviye başladığımdan beriBende ayni durumdayim sıkıntıdan habire yiyorum
Sizlerle aynı seyi paylaşan birisi olarak şunu söylemek istiyorum arkadaşlar tabiki bazı şeylerin faydası olabilir iyi gelebilir etkisi vardır fakat inandığım şey şu ki herşeyin vakti saati var ve inanarak allah'a dua etmek en büyük destek kalpten inanın gerçekten vakti geldiyse allah yardim ediyorBir besinin etki etmesi için sürekliliğinin olması gerekiyormuş ama tabi inanarak tüketmenin de çok etkisi var hayırlı olsun bebişleriniz darısı başımıza inşallah
Çok haklısınız.Doktorla ilk görüşmemde istersen 6 ay daha deneyin demişti.Ama ben yurt dışından geldiğim için ve yaptırcaz diye yola çıktığımızdan vakit kaybetmek istemedik başladık.Doktorun çok olumlu konuşmasından Sonra ben çok rahat başladım tedaviye iki embriyo transfer ettiririz,kalanları dondururuz diye plan yaparken 5 yumurta toplandı 3 ü döllendi ve 1.gün bir embriyo kaldığını öğrendim.Tek embriyo içinde orta kalitede 2.güne gelmeden birşey diyemeyiz dediler.Çok üzüldüm beklemediğim bir sonuçtu.Embriyolog ile konuştum çok üzüldüğümü anladı ve çok iyi kalitede embriyo transfer ediyoruz tutmuyor kötü kalite transfer ediyoruz tutuyor bundan Sonra kaliteye takılma olacak olan oluyor dedi.3. Gün transferden önce düne göre çok güzel bölündü şu anda iyi kaliteye geldi dedi.Şu anda herşeye hazırladım kendimi Eğer zamanı geldiyse bebeğim şu anda benim ile ve sımsıkı tutunacak biliyorum.Olmassa zamanını bekleyeceğimSizlerle aynı seyi paylaşan birisi olarak şunu söylemek istiyorum arkadaşlar tabiki bazı şeylerin faydası olabilir iyi gelebilir etkisi vardır fakat inandığım şey şu ki herşeyin vakti saati var ve inanarak allah'a dua etmek en büyük destek kalpten inanın gerçekten vakti geldiyse allah yardim ediyor
Canim benim 14 yumurtadan sadece 4 tane dollendi orta kalitede dedi 5.ci gün e gitmez dedi 3.gun transfer etti 3 tane ama sen 2 tane düşün birisi kalitesi çok düşük dedi sonra transfer gerçekleşti v3 ben sadece 15 dk yattım klinikte evim 40 dk yoldaydi metroya binip inince 10 dk yürümek zorundaydım transfer sonrasi 15 dk sonra kalkıp giyinip ciktim eve gekdim evde dinlendim 3 gun sonra evde ağır işler dışında yemek yapmadir bulaşiktir yaptım ama bak şükürler olsun 6ci haftayı doldurmak üzereyim allah ol dediği zaman oluyor ben 6 yok boyunca neler neler denedim uhuu bir bilsen gülmekten catlarsinÇok haklısınız.Doktorla ilk görüşmemde istersen 6 ay daha deneyin demişti.Ama ben yurt dışından geldiğim için ve yaptırcaz diye yola çıktığımızdan vakit kaybetmek istemedik başladık.Doktorun çok olumlu konuşmasından Sonra ben çok rahat başladım tedaviye iki embriyo transfer ettiririz,kalanları dondururuz diye plan yaparken 5 yumurta toplandı 3 ü döllendi ve 1.gün bir embriyo kaldığını öğrendim.Tek embriyo içinde orta kalitede 2.güne gelmeden birşey diyemeyiz dediler.Çok üzüldüm beklemediğim bir sonuçtu.Embriyolog ile konuştum çok üzüldüğümü anladı ve çok iyi kalitede embriyo transfer ediyoruz tutmuyor kötü kalite transfer ediyoruz tutuyor bundan Sonra kaliteye takılma olacak olan oluyor dedi.3. Gün transferden önce düne göre çok güzel bölündü şu anda iyi kaliteye geldi dedi.Şu anda herşeye hazırladım kendimi Eğer zamanı geldiyse bebeğim şu anda benim ile ve sımsıkı tutunacak biliyorum.Olmassa zamanını bekleyeceğim
Herşey,yapılanların hepsi birer vesile Allahım hayırlısıyla versin inşallah.Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Allahım.Beni klinikte 40 dakika yatırdılar.Bursa dan İstanbul a gelip gidiyordum tedavi için.Doktor 3-4 saatlik yola gidebilirsin bizim uzun yola çıkılmasını istemememizin nedeni sarsıntı filan değil uzun süre hareketsiz kalınması dedi.Uzun süre yatıp hareketsiz kalınca rahimde kan dolaşımı olmuyormuş Buda iyi birşey değilmiş.Ben hemen yola çıkacaktım tabi etrafımızda çok bilen kişiler olduğu için bir gece otelde kal öle dediler :))) Ertesi gün geldim Bursa ya öle uzun süre yatmıyorumCanim benim 14 yumurtadan sadece 4 tane dollendi orta kalitede dedi 5.ci gün e gitmez dedi 3.gun transfer etti 3 tane ama sen 2 tane düşün birisi kalitesi çok düşük dedi sonra transfer gerçekleşti v3 ben sadece 15 dk yattım klinikte evim 40 dk yoldaydi metroya binip inince 10 dk yürümek zorundaydım transfer sonrasi 15 dk sonra kalkıp giyinip ciktim eve gekdim evde dinlendim 3 gun sonra evde ağır işler dışında yemek yapmadir bulaşiktir yaptım ama bak şükürler olsun 6ci haftayı doldurmak üzereyim allah ol dediği zaman oluyor ben 6 yok boyunca neler neler denedim uhuu bir bilsen gülmekten catlarsin
Evet hiçbir şey yapmadan sırt üstü yatmak iyi degil kalkıp yürüyüş falan yapabilsin demişti doktor rahime embriyo yu tutması için kan akışı gerekiyormuş bunun içinde dolaşmak iyiHerşey,yapılanların hepsi birer vesile Allahım hayırlısıyla versin inşallah.Sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin Allahım.Beni klinikte 40 dakika yatırdılar.Bursa dan İstanbul a gelip gidiyordum tedavi için.Doktor 3-4 saatlik yola gidebilirsin bizim uzun yola çıkılmasını istemememizin nedeni sarsıntı filan değil uzun süre hareketsiz kalınması dedi.Uzun süre yatıp hareketsiz kalınca rahimde kan dolaşımı olmuyormuş Buda iyi birşey değilmiş.Ben hemen yola çıkacaktım tabi etrafımızda çok bilen kişiler olduğu için bir gece otelde kal öle dediler :))) Ertesi gün geldim Bursa ya öle uzun süre yatmıyorum
Siz testi kaçıncı gün yapmıştınız.Yarın 6. Günüm 8.günde kan testi yaptırsam mı acaba kafam karışık bu konudaEvet hiçbir şey yapmadan sırt üstü yatmak iyi degil kalkıp yürüyüş falan yapabilsin demişti doktor rahime embriyo yu tutması için kan akışı gerekiyormuş bunun içinde dolaşmak iyi
Siz testi kaçıncı gün yapmıştınız.Yarın 6. Günüm 8.günde kan testi yaptırsam mı acaba kafam karışık bu konuda
İnşallah simsiki tutunurlar canım gönlüne göre olsunKızlar sabah 11 de transferim var henüz uyuyamadım dua edin bana 2. Denemem inşallah hayırlısı ile tutar
İnşallah canımİnşallah simsiki tutunurlar canım gönlüne göre olsuntransf erden sonra uyursun güzelce
Hayırlısıysa tutunsunlar inşallah başarılar dilerim canımKızlar sabah 11 de transferim var henüz uyuyamadım dua edin bana 2. Denemem inşallah hayırlısı ile tutar
İnşallah canım çok sağolHayırlısıysa tutunsunlar inşallah başarılar dilerim canım
Canim insallah sımsıkı tutunsunlar.hayirlisiyla git al bebisleriniKızlar sabah 11 de transferim var henüz uyuyamadım dua edin bana 2. Denemem inşallah hayırlısı ile tutar
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın inşallah.Beklemek zor bugün 6.günüm test yapmamak için kendimi zor tutuyorumİnşallah kızlar bekleme safhası en zor olanı galiba
İnşallah sımsıkı tutunur bebişinİnşallah kızlar bekleme safhası en zor olanı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?