- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Doktora sorcam bi boşuna iğne olmıyım yürüyemiyorum artık ağrısındanBence erkenyaptırdık yaaa bir kac gün bekleyelim napalim artık çok üzgünüm bende yarın yaptırırım artık senin 3. Gün ya çıkmaz belkide benim 5. Gün olsa benim çıkardı sen bekle
çok erken yaptırdınız herbırımızın vucut yapsı farklıBence erkenyaptırdık yaaa bir kac gün bekleyelim napalim artık çok üzgünüm bende yarın yaptırırım artık senin 3. Gün ya çıkmaz belkide benim 5. Gün olsa benim çıkardı sen bekle
Canim erken yapmissin.3.gun embriyosu 10.gunden sonra idrarda betahcg salgilanmaya yeni basliyor.bazen cikmayabiliyor herkesde idrarda hemen..en guveniliri 12 gunde yaptircagin kan testi.test gununu bekle yaptir.yine cikmazsa oyle gidersin.biletini de yakma hemen bence.3. Gün embriyosu 9. Günüm canım elim ayağım titriyor resmen
Kesinlikle haklısınız şöyle bi tablo görmüştüm gün gün neler olduğu ile ilgiliCanim erken yapmissin.3.gun embriyosu 10.gunden sonra idrarda betahcg salgilanmaya yeni basliyor.bazen cikmayabiliyor herkesde idrarda hemen..en guveniliri 12 gunde yaptircagin kan testi.test gununu bekle yaptir.yine cikmazsa oyle gidersin.biletini de yakma hemen bence.
Evet o yuzden diyorum ya 3.gun embriyosu icin cok erken test icinKesinlikle haklısınız şöyle bi tablo görmüştüm gün gün neler olduğu ile ilgili
Bencede çok erken yapmışın canım hayırlısıyla. Mucizene kavuş inşallahKızlar doktorlar görüştüm çok erken yaptırmışsın test gününü bekle onların verdiği test günü 13. Gün.Burda çok okudum 8-9 günde çıkanları o yüzden olsa kesin çıkar gibi düşünmüştüm inşallah yükseler değerim
Canım nasıl oldu kaçıncı gündü bugün Nasıl düşüyor doktorun ne dediHepinize merhaba kızlar ne yazık ki iyi haberlerim yok bugünkü kan değerim düşmeye başlamış sanırım bebeğim beni bırakacak eli kolu bağlı kalmak tam da şu an ki halimi anlatıyor dua etmekten başka hiç bişey yapamıyorum
Ahhh canım ya çok üzüldümHepinize merhaba kızlar ne yazık ki iyi haberlerim yok bugünkü kan değerim düşmeye başlamış sanırım bebeğim beni bırakacak eli kolu bağlı kalmak tam da şu an ki halimi anlatıyor dua etmekten başka hiç bişey yapamıyorum
Canım 3.gün embriyosu geç çıkıyo hemen pes etme de tam gününde Bi kere daha yaptır inşallah yükselir değerinKızlar doktorlar görüştüm çok erken yaptırmışsın test gününü bekle onların verdiği test günü 13. Gün.Burda çok okudum 8-9 günde çıkanları o yüzden olsa kesin çıkar gibi düşünmüştüm inşallah yükseler değerim
Ayy canım çok üzüldüm ya nası öyle olmuş kaçıncı günündü bugünHepinize merhaba kızlar ne yazık ki iyi haberlerim yok bugünkü kan değerim düşmeye başlamış sanırım bebeğim beni bırakacak eli kolu bağlı kalmak tam da şu an ki halimi anlatıyor dua etmekten başka hiç bişey yapamıyorum
Nasıl dolduysam sonucu alınca bir patlama yaşadım ama doktorda sizin dediğinizi söyleyince rahatladım biraz inşallah yükselir değerimCanım 3.gün embriyosu geç çıkıyo hemen pes etme de tam gününde Bi kere daha yaptır inşallah yükselir değerin
İnşallah canım umudunu kaybetme Allah yardımcın olsun yüzünü güldürsünNasıl dolduysam sonucu alınca bir patlama yaşadım ama doktorda sizin dediğinizi söyleyince rahatladım biraz inşallah yükselir değerim
4 haftalık transferin kaçıncı günü oluyo ki. Yani ilk zamanlar yükselip sonra böyle düşüyor muymuş inşallah pazartesi verdiğinde tekrar yükselir canım4 haftalığız
Hcg takibimde bugün kan değerim düşmeye başlamış 304 ten 237 ye düşmüş hep yükselme gerekli düşüş gebeliğin saglıklı ilerlemediğini gösteriyormuş pazartesi son kez kan vericem ve yine düşerse ilaçları bırakıp kanamayla atılmasını beklicez
Aynen yarın kan vericem işte bakalım nasipte öte yol yokMerhaba arkadaşlar tezlerini biraz erken olmuş allah'tan umut kesilmez normal gününüzde tekrar deneyin
İnşallah canım Umut ettiğimiz gibi olurCanim erken yapmissin.3.gun embriyosu 10.gunden sonra idrarda betahcg salgilanmaya yeni basliyor.bazen cikmayabiliyor herkesde idrarda hemen..en guveniliri 12 gunde yaptircagin kan testi.test gununu bekle yaptir.yine cikmazsa oyle gidersin.biletini de yakma hemen bence.
Hayırlısıyla bebeğin seninledir canimAynen yarın kan vericem işte bakalım nasipte öte yol yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?