- 11 Şubat 2019
- 227
- 115
- 23
Test yaptım negatif canimBende sabahın köründe uyanıyorum bütün gün bitmek bilmiyor
direk ölçmedim ama üşüyorum sabahları ama gün içinde ilaç aldıktan sonra fark edilir derecede artıyorDüşük derken ne kadar düşük hiç belli olmaz canım kaçıncı günün pozitif ol lütfen
Hayırlı olsun canım daim olsun mutluluğun inşallah güzel haber duymak iyi geldikızlar dün gizli gizli test yaptım evde çok erken biliyorum 5. Gündü ve gündüz idrarıyla gittim öylesine yaptım ben hayali gölge gördüm ama net olmayınca tabi önemsemedim sonra sabah tekrar baktım ve silik çizgi kabak gibi duruyordu ilk defa o ikinci çizginin yerini gördüm testte çok şaşırdımBanandaha bir morel oldu tabi bu çıkmasada üzülmemiştim çok erken 3. Gün emriyosuydu
Seninki üşümekte ateşe bağlıdır ölçmeden. Anlayamazsın ayrıca çok erken bende yaptığımda çıkmayacağını bile bile yaptım ve. Üzülmedim çıkmayınca sadece sabah kuruduğunda belirginleşmiş onun için çok sevindim ilk defa ikinci çizgi yerini gördümYa
direk ölçmedim ama üşüyorum sabahları ama gün içinde ilaç aldıktan sonra fark edilir derecede artıyor
20 nisanda transfer oldu 5. Gün sizi takip ediyoru. Sizin çift çizgi çıktıysa belki yarın ben d test yaparım
Ama benimki kuruyunca çıktı pek güvenmedim teste ama ben. Asıl bebişlerime güveniyorum benimle onlar Allah’ın izniyle bırakmıcaklar anneleleriniHayırlı olsun canım daim olsun mutluluğun inşallah güzel haber duymak iyi geldi❤
Ay inşallah olacak bebişler seninleAma benimki kuruyunca çıktı pek güvenmedim teste ama ben. Asıl bebişlerime güveniyorum benimle onlar Allah’ın izniyle bırakmıcaklar annelelerini
İnşallah canım tek dileğim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde çocuklarımı doğurmak Ben çok umutluyum başından beri bu sefer olcak inşallah rabbim nerde varsa isteyen nasip etsinAy inşallah olacak bebişler seninleolmasaydı kuruyuncada cıkmazdı ki rabbim tamamına erdirsin
Bende yaptım canım benimki de negatif hemen gittim kan verdim sonucu bekliyorumTest yaptım negatif canim
Kaçıncı günün canım hayırlısıyla inşallah olumlu sonucu Alırsın inşallahhhhhhhhhBende yaptım canım benimki de negatif hemen gittim kan verdim sonucu bekliyorum
Hayırlısı olsun inan çok üzüldüm keşke yapmasaydım dedim içimdenBende yaptım canım benimki de negatif hemen gittim kan verdim sonucu bekliyorum
Bende verebilirim bugün yoksa duramamBende yaptım canım benimki de negatif hemen gittim kan verdim sonucu bekliyorum
Off Allahım yardımcımız olsunBende verebilirim bugün yoksa duramam
Ben güvenmiyorum evde yapılan testlere canım bence kan testi yaptır azda olsa çıkar değer varsaHayırlısı olsun inan çok üzüldüm keşke yapmasaydım dedim içimden
Amiin inşallah olmazsa ne yapıcaz simdi doktora adt günü mu gidicez senin kaçıncı.denemendi ve hangi şehirde yaptirdinOff Allahım yardımcımız olsun
Valla bilmiyorum çarşamba 5 de yapıldı transferim o günü saymazsak bugün 7. Günüm erken test yaptım bide olsa çıkardı heraldeBen güvenmiyorum evde yapılan testlere canım bence kan testi yaptır azda olsa çıkar değer varsa
3. Gün embriyosu 9. Günüm canım elim ayağım titriyor resmenKaçıncı günün canım hayırlısıyla inşallah olumlu sonucu Alırsın inşallahhhhhhhhh
Canım ben yurt dışında yaşıyorum Bursadayım şu anda İstanbul Bahçeci de yaptırdım ilk denemem dondurulmuşta yok biletimi Mayıs’a aldım ama sonuç negatif olursa hemen gidicemAmiin inşallah olmazsa ne yapıcaz simdi doktora adt günü mu gidicez senin kaçıncı.denemendi ve hangi şehirde yaptirdin
Çıktı sonucum negatif artık yükselmez herhaldeValla bilmiyorum çarşamba 5 de yapıldı transferim o günü saymazsak bugün 7. Günüm erken test yaptım bide olsa çıkardı heralde
Bence erkenyaptırdık yaaa bir kac gün bekleyelim napalim artık çok üzgünüm bende yarın yaptırırım artık senin 3. Gün ya çıkmaz belkide benim 5. Gün olsa benim çıkardı sen bekleÇıktı sonucum negatif artık yükselmez herhalde
ya ben demedım mı sana yapma dıye daha bugun10.gun 12. gunde olculebılıyor kandakı bthcg ah ya bekle 27 nısanda bırdaha yap kızdım sana ilk denemen heycanlısın ama bekleÇıktı sonucum negatif artık yükselmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?