cevapla dedıgımde otomatık çıkıyorMesaji yazamiyorum bu alintiyi nasil yapiyorsunuz anlatirmisiniz yazamadım bi türlü ☺
Amin canım hepimiz inşallah alırız kucağımiza bebişlerimiziHerşeyde vardır bir hayır olmadıysa da bizim bilmediğimiz bir hayır vardır. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin sana bana her isteyene inşallah
Siz trasferi ne zaman yaptırdınızbızımde kimse bilmiyor sadece eşim ve ben gunler gecmıyor hormonlardan yasadıklarımdan durup durup esıme sarıyorum oda alttan alıyor ama fırtınalar kopuyor sen cok erken yaptırdın sıl kafandan ve gununde yaptır testını
Siz trasferi ne zaman yaptırdınız
Hisleriniz neler çok az kalmış sizin15 NİSAN test günüm de 27 NİSAN
İnşallah pozitif çıkar benimde 27 nisan ama idrarda çıkmayınca çok daraldim gidip öğreneceğim yarın hayırlısı bakalım15 NİSAN test günüm de 27 NİSAN
Mesajın altındaki cavaplaya tıkla hiçbirşey silmeden yaz canımMesaji yazamiyorum bu alintiyi nasil yapiyorsunuz anlatirmisiniz yazamadım bi türlü ☺
TeşekkürlerMesajın altındaki cavaplaya tıkla hiçbirşey silmeden yaz canım
karma karısık tarifi yok bi yanım oldu bu iş bebeğin geliyor diyor bır yanım hıcbır ız ısaret belırtı hıssetmıyor :/Hisleriniz neler çok az kalmış sizin
Bu zamana kadar hiç test yapmadınız mı? İnşallah hamilesinizdir sağlıçakla alırsınız kucağınızakarma karısık tarifi yok bi yanım oldu bu iş bebeğin geliyor diyor bır yanım hıcbır ız ısaret belırtı hıssetmıyor :/
bakİnşallah pozitif çıkar benimde 27 nisan ama idrarda çıkmayınca çok daraldim gidip öğreneceğim yarın hayırlısı bakalım
hıc yapmadım son 2 gunum kaldı totem tutum kendıme drumu dınleyecegımBu zamana kadar hiç test yapmadınız mı? İnşallah hamilesinizdir sağlıçakla alırsınız kucağınıza
Bende hep dinliyoruö ama ne vücut ısısında artış ne göğüslerde hassasiyet ne de akıntı yok o yüzden herkes aynı mı diye soruyorum
Burda gerçekten moralim yükseldi desteğiniz için teşekkürler. İnsanın halinden anlayanlarla konuşması daha başkaymiş Allah sizinde yardımcınız olsunbakbeybisi35 'in dedıgı gıbı erken yapıp kendını bosuna strese sokam nergız arkadasımızada dedım
ben bır oncekını erken yaptırdım pozıtıf cıktı sonra deger dustu bu ınan bana daha travmatik herşeyin hayırlısı bu gunlerın keyfını cıkar en azından 12 gun kesın hamıleyız bunu hıssetmeye calıs
Benim transfer 18 inde. Ikinci transferin bu ilk tutmustu ama 8. Haftada kalbi durdu. Dondurulmuslardan olucak.. herkes gibi tabiki bir suru ilac kullaniyorum bide alerjik oldugum icin alerji ilaclarim.. cleksan i 1 yil kullanicam
Merhaba. İnşallah sonucunuz güzel çıkmıştır. Son durum nedirMerhabalar pazartesi 8 nisanda transfer oldum 6. Günündeyim
Benim de ayni durum. Hiç bir sorun yok. İkinci transferi oldum. İlki 9 haftalık kalbi durdu. Şimdi transferimin 6. Günü. İnşallah güzel olur. Ama heyecandan ölücem ilkinde ki gibi belirtiler var özellikle kasılmalarım kaşık bölgemde falan yoğun. İnsallah allahmCocugum yok. Tup bebek icinde bi sıkıntimiz yok. Tamamen sebepsiz bizim. Ama ben kendini pek sıkmayanlardanim... bu ikinci transfer olucak ilkinde 8. Haftada kalbi durmustu.
Maalesef canim.sonuc negatif.Merhaba. İnşallah sonucunuz güzel çıkmıştır. Son durum nedir
Merhaba benimde test gunum 27 nisan gunlerim bitmedi gittiİnşallah pozitif çıkar benimde 27 nisan ama idrarda çıkmayınca çok daraldim gidip öğreneceğim yarın hayırlısı bakalım
Benimde agrim var kasimlarimda.bide bugun bir mide bulantisi ve sanki dayak yemisim gibi heryerim agriyor kipirdayamiyorum o dereceBenim de ayni durum. Hiç bir sorun yok. İkinci transferi oldum. İlki 9 haftalık kalbi durdu. Şimdi transferimin 6. Günü. İnşallah güzel olur. Ama heyecandan ölücem ilkinde ki gibi belirtiler var özellikle kasılmalarım kaşık bölgemde falan yoğun. İnsallah allahm
Yaaaaa çok üzüldüm.Maalesef canim.sonuc negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?