Yok mu Nisanda transferi olanlar

Benim de 20 Nisa’n transferim oldu. Bugun 6.gun oldu. 26sı yanı. Doktor 10 gun sonra ayin 30una test istedi.
Sizin 5. Gün embriyosu mu benim 3. Gün 2 mayısta istedi testi ama olmadığını hissediyorum belirtilerden o yüzden çalışmaya başladım artık 2. Denemede olur inşallah

Benim de dün 10. Gündü kan verdim negatif baya negatif hem de dr yine de ilaçları kestirmedi, ilk denemeydi çok umut etmemiştim yine de zor oldu...

Benim de dün 10. Gündü kan verdim negatif baya negatif hem de dr yine de ilaçları kestirmedi, ilk denemeydi çok umut etmemiştim yine de zor oldu...
Geçmiş olsun canım hayırlısı ne zamandan o zaman olsun sağlıkla mutlulukla inşallah

Sizin 5. Gün embriyosu mu benim 3. Gün 2 mayısta istedi testi ama olmadığını hissediyorum belirtilerden o yüzden çalışmaya başladım artık 2. Denemede olur inşallah
Çok olumsuzsun daha o kadar yenilik bebeğinin tam sana kenetleneceği zaman sen belirtiler yüzünden ondan vazgeçmişsin bile. Umudumuzu sonuna kadar yitirmemeliyiz çünkü pes etmeden bu kadar yol kat ettik şimdi daha sonuca Nerdeyse 1 hafta var sen pes ettin bile yapma bebeğine şans ver bence pozitif düşün

karma karısık tarifi yok bi yanım oldu bu iş bebeğin geliyor diyor bır yanım hıcbır ız ısaret belırtı hıssetmıyor :/
benimde 15 nisandı transfer 6 gün sonra idrarda baktım silik çıktı sonra kan verdim olumlu cok sükür sizde artık verebilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…