6ci hafta bitti 7ye girdik çok şükür çift kese ama vajinal ultrason normal karından tek gözüktüYa maşallah tek mi çift mi6 haftalık olacak o zamana inşallah
Hayırla kucağına alırsın inşallah şey sorcam canım kese görmeye giderken idrara sıkışık mı olmamız gerekiyor6ci hafta bitti 7ye girdik çok şükür çift kese ama vajinal ultrason normal karından tek gözüktü
Doktoruna sor vajinal mi karindanmi bakicak karindan bakicaksa sıkışık git vajinalse gerek yokHayırla kucağına alırsın inşallah şey sorcam canım kese görmeye giderken idrara sıkışık mı olmamız gerekiyor
Tamam canım teşekkür ederimDoktoruna sor vajinal mi karindanmi bakicak karindan bakicaksa sıkışık git vajinalse gerek yok
Rica ederim canim ne zaman istersen sor kafana takılan bisey olursa ben senden yaklaşık 2 hafta önde gidicem her konuda yardımcı olurumTamam canım teşekkür ederim
Canım benim Allah razı olsun tamam sorarımRica ederim canim ne zaman istersen sor kafana takılan bisey olursa ben senden yaklaşık 2 hafta önde gidicem her konuda yardımcı olurum
Çok teşekkür ederim şuan aydınlandım resmen teşekkür ederimrahim ince olur ise bebek tutunamıyor ortalama 7-8 mm olması gerekıyor iyi halle
opu işlemim 25 ocakta olmustu rahım ince oldugu için transferimi geciktirdik ilaç kullandım
Sizin 5. Gün embriyosu mu benim 3. Gün 2 mayısta istedi testi ama olmadığını hissediyorum belirtilerden o yüzden çalışmaya başladım artık 2. Denemede olur inşallahBenim de 20 Nisa’n transferim oldu. Bugun 6.gun oldu. 26sı yanı. Doktor 10 gun sonra ayin 30una test istedi.
Geçmiş olsun canım hayırlısı ne zamandan o zaman olsun sağlıkla mutlulukla inşallahBenim de dün 10. Gündü kan verdim negatif baya negatif hem de dr yine de ilaçları kestirmedi, ilk denemeydi çok umut etmemiştim yine de zor oldu...
Çok olumsuzsun daha o kadar yenilik bebeğinin tam sana kenetleneceği zaman sen belirtiler yüzünden ondan vazgeçmişsin bile. Umudumuzu sonuna kadar yitirmemeliyiz çünkü pes etmeden bu kadar yol kat ettik şimdi daha sonuca Nerdeyse 1 hafta var sen pes ettin bile yapma bebeğine şans ver bence pozitif düşünSizin 5. Gün embriyosu mu benim 3. Gün 2 mayısta istedi testi ama olmadığını hissediyorum belirtilerden o yüzden çalışmaya başladım artık 2. Denemede olur inşallah
Beklemedeyim 1 Mayıs test günüm sabırla bekliyorumkonu sahibi mutluöhaberi aldımı :)
Beklemedeyim 1 Mayıs test günüm sabırla bekliyorum
Hayırlı CumalarHayırlı cumalar kızlarr :)
Beklemedeyim 1 Mayıs test günüm sabırla bekliyorum
5. Günümde merakıma yenilip yaptım önce negatifti sonradan ikinci çizgi çıktı ama çok sonra erkendi zaten çıkmasını beklemiyorum pektehadi inşallah bu arada hiç idrar testi yaptın mı :)
benimde 15 nisandı transfer 6 gün sonra idrarda baktım silik çıktı sonra kan verdim olumlu cok sükür sizde artık verebilirsiniz bencekarma karısık tarifi yok bi yanım oldu bu iş bebeğin geliyor diyor bır yanım hıcbır ız ısaret belırtı hıssetmıyor :/
5. Günümde merakıma yenilip yaptım önce negatifti sonradan ikinci çizgi çıktı ama çok sonra erkendi zaten çıkmasını beklemiyorum pekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?