Yok mu Nisanda transferi olanlar

Benim hemşirem transfer gününü 2 haftalık sayıcaz demişti oyke hesaplarsam 4 hafta 2 gün oluyor saglıklı ilerlerse düşüş olmamalı zaten

Bende yaptim negatif cikti ama tabi asil test tarihim 30 u bugun acayip mide bulantimla kasik agrim var. Ama bakalim..
Canım çok erken değilmi seninde test için bende dün dayanamadım yaptım 1 Mayıs test tarihim 5. Günümdü 3. Gün emriyom tek çizgi çıktı sabah baktım ikinci çizgi Belirmiş

Canım çok erken değilmi seninde test için bende dün dayanamadım yaptım 1 Mayıs test tarihim 5. Günümdü 3. Gün emriyom tek çizgi çıktı sabah baktım ikinci çizgi Belirmiş
ben bu zamana kadar çok çeşit test kullandım hepsinde 10 dakikakadan sonra çoktan sonucu dikkate almayın yazıyordu canım.Ama senin için zaten çok erken

ben bu zamana kadar çok çeşit test kullandım hepsinde 10 dakikakadan sonra çoktan sonucu dikkate almayın yazıyordu canım.Ama senin için zaten çok erken
Bende 14 yıldır yüzlerce test yaptım ilk defa ikinci çizgiyi geçte olsa gördüm valla evet testlerde öyle yazıyor ama Zaten ben erken olduğu için stres olmam diye yaptım bide evdeki test gözümün önünden kaybolsun diyede yaptım yoksa 8-9 . Günü yapardım sonra da sonucu kesin diye yorumlardım negatif çıkıp test gününde pozitif Görenler var Boşuna üzülmeyim diye yaptım gitti hayırlısı inşallah gönlümüze göre olur

Amin canım inşallah

kaç kez kan verdin canım inşallah birşey yoktur . benimde 190a cıktı ama daha da kan vermem gerek sanırım takip için ben artık direkt kadın doğuma giderim kese görmeye diyordum

QUOTE="beybisi35, post: 59721056, member: 174498"]
Sağlıkla tutunsun bebecikler inşallah hayırlı olsun canım benimde 6. Günüm kaçıncı gün emriyosu seninki
[/QUOTE]
5.gün embriyosu.. test günün ne smn soylenilenden erken yapsak nolurki

QUOTE="beybisi35, post: 59721056, member: 174498"]
Sağlıkla tutunsun bebecikler inşallah hayırlı olsun canım benimde 6. Günüm kaçıncı gün emriyosu seninki
[/QUOTE]
Senin 5. Gün emriyosu 1 hafta sonra yapabilirsin tutunmuş olurlar Allah’ın izniyle ama çıkmazsa kendini üzme sonuç değişe biliyor test gününe kadar umudumuz baki

Senin 5. Gün emriyosu 1 hafta sonra yapabilirsin tutunmuş olurlar Allah’ın izniyle ama çıkmazsa kendini üzme sonuç değişe biliyor test gününe kadar umudumuz baki
[/QUOTE]
Tabiki insallh hayırlısıyla olsun

[

hiçbir belirti ya da his var mı acaba sizde
[/QUOTE]
Ben bebişlerimi içimde hissediyorum ve onlara güveniyorum
Kasıklarımda batma oluyor ara ara sancı giriyor adet sancısı gibi onun haricinde ateşimde yüksek seyrediyor

5. Gun emriyosu 18 inde transfer yapildi biraz once test yaptim normalde 30u test gunum. Silik cikti gunlari nasil hesapliyosunuz. Ben sadece 5. Gun 3. Gun kaliteyle alakali diye biliyorum. Biri yesillendirirse cok sevinirim. Yani tutundugu gunu diyorum embriyo gununu biz hesaplamiyoruz onu biliyorum. Hani gebelik takvimi tutmak icin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…