Yok mu Nisanda transferi olanlar

Seninki 3. Gun embriyosu.rahin kalınlığını bende sormadim gerek duymadim.doktor da solemedi.yeterli görünce kendisi yaptı transferi.24 saat geçince 1 gun olmus oluyo o yüzden

rahim ince olur ise bebek tutunamıyor ortalama 7-8 mm olması gerekıyor iyi halle

opu işlemim 25 ocakta olmustu rahım ince oldugu için transferimi geciktirdik ilaç kullandım

Benim bu süreçte eşim Yanımda yoktu sarıp kendimi rahatlatacak birini de b
Maalesef canim.sonuc negatif.
kaçıncı günde yaptırdınız testi

6 7 ci haftalarda biraz artıyor adet oldum sanıyorsun ama bebek büyüdüğü için rahim baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş kanama olmadığı sürece korkma dedi doktor
Ya bende bugün tam adet günümdü ağrım olunca korkuyordum rahatladım canım sağol

Her ay adet olduğun zamanlar yogunlasiyomus ağrılar ben bugün mesela biraz yoğun geçirdim ama bir yandan da seviniyorum bebegim sağlıklı büyüyor diye

Her ay adet olduğun zamanlar yogunlasiyomus ağrılar ben bugün mesela biraz yoğun geçirdim ama bir yandan da seviniyorum bebegim sağlıklı büyüyor diye

Haa o zaman benim bugün adet günüm diye yoğunlaştı iyi bari sağlıkla büyür inşallah bebişlerimiz

Benim de 20 Nisa’n transferim oldu. Bugun 6.gun oldu. 26sı yanı. Doktor 10 gun sonra ayin 30una test istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…