Seninki 3. Gun embriyosu.rahin kalınlığını bende sormadim gerek duymadim.doktor da solemedi.yeterli görünce kendisi yaptı transferi.24 saat geçince 1 gun olmus oluyo o yüzdenBenim ilk denemem o yüzden kafama takılan bi kaç soru sormak istiyorum
1) gün hesaplarken transfer gününü neden saymıyoruz mesela benim 20 Nisan şimdi 5. Günde miyim?
2) ben hiç rahim kalınlığımı sormadım sizlere bu durumu doktorunuz mu söyledi? Benim 17sinde toplandı 20sinde transfer oldu arada hiç beklemedik
Benim ilk denemem o yüzden kafama takılan bi kaç soru sormak istiyorum
1) gün hesaplarken transfer gününü neden saymıyoruz mesela benim 20 Nisan şimdi 5. Günde miyim?
2) ben hiç rahim kalınlığımı sormadım sizlere bu durumu doktorunuz mu söyledi? Benim 17sinde toplandı 20sinde transfer oldu arada hiç beklemedik
Benim bu süreçte eşim Yanımda yoktu sarıp kendimi rahatlatacak birini de bbızımde kimse bilmiyor sadece eşim ve ben gunler gecmıyor hormonlardan yasadıklarımdan durup durup esıme sarıyorum oda alttan alıyor ama fırtınalar kopuyor sen cok erken yaptırdın sıl kafandan ve gununde yaptır testını
kaçıncı günde yaptırdınız testiMaalesef canim.sonuc negatif.
10. Gunde kan verdim 2 gun sonrada adet oldum zatenBenim bu süreçte eşim Yanımda yoktu sarıp kendimi rahatlatacak birini de b
kaçıncı günde yaptırdınız testi
ilaçları bıraktıktan Sonra mı oldunuz10. Gunde kan verdim 2 gun sonrada adet oldum zaten
Evet canim crinone jel kullaniyorum o adeti getirtmio zaten bırakınca adet oldum 10 gun gecikmeliilaçları bıraktıktan Sonra mı oldunuz
Eveeet ve hamilelik boyunca devam edecekmiş doktor öyle dediPozitifi gören arkadaşlar adet ağrısı gibi ağrılarınız hala devam ediyor mu acaba
Yaa tamam canım teşekkür ederimEveeet ve hamilelik boyunca devam edecekmiş doktor öyle dedi
6 7 ci haftalarda biraz artıyor adet oldum sanıyorsun ama bebek büyüdüğü için rahim baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorYaa tamam canım teşekkür ederim
Ya bende bugün tam adet günümdü ağrım olunca korkuyordum rahatladım canım sağol6 7 ci haftalarda biraz artıyor adet oldum sanıyorsun ama bebek büyüdüğü için rahim baskı yapıyormuş o yüzden oluyormuş kanama olmadığı sürece korkma dedi doktor
Her ay adet olduğun zamanlar yogunlasiyomus ağrılar ben bugün mesela biraz yoğun geçirdim ama bir yandan da seviniyorum bebegim sağlıklı büyüyor diyeYa bende bugün tam adet günümdü ağrım olunca korkuyordum rahatladım canım sağol
Her ay adet olduğun zamanlar yogunlasiyomus ağrılar ben bugün mesela biraz yoğun geçirdim ama bir yandan da seviniyorum bebegim sağlıklı büyüyor diyeYa bende bugün tam adet günümdü ağrım olunca korkuyordum rahatladım canım sağol
Haa o zaman benim bugün adet günüm diye yoğunlaştıHer ay adet olduğun zamanlar yogunlasiyomus ağrılar ben bugün mesela biraz yoğun geçirdim ama bir yandan da seviniyorum bebegim sağlıklı büyüyor diye
Benim de 20 Nisa’n transferim oldu. Bugun 6.gun oldu. 26sı yanı. Doktor 10 gun sonra ayin 30una test istedi.Benim ilk denemem o yüzden kafama takılan bi kaç soru sormak istiyorum
Evet canim korkma inşallah allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimizeHaa o zaman benim bugün adet günüm diye yoğunlaştıiyi bari sağlıkla büyür inşallah bebişlerimiz
Amin canım benim inşallahEvet canim korkma inşallah allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin hepimize
Senin transferin ne zmaan olmuştu kese gordunmuAmin canım benim inşallah
9 Nisan da oldu canım yok daha kese görmedim mayıs 7 sine çağırdılar yani 15 gün sonrasınaSenin transferin ne zmaan olmuştu kese gordunmu
Hmm daha iyi buyumus olur o zmaana9 Nisan da oldu canım yok daha kese görmedim mayıs 7 sine çağırdılar yani 15 gün sonrasına
Ya maşallah tek mi çift miHmm daha iyi buyumus olur o zmaanaben gittiğim de küçük tu zor gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?