Yok mu Nisanda transferi olanlar

Teşekkür ederim canım bende bunu öğrenmek istiyordum bana o şekilde konuşunca sanki kesin olacak gözüyle bakmıştım demek bu şekilde sebepsiz de olabiliyormuş

Yukarıda da yazdım bana o şekilde konuşunca ben kesin olacak sandım ama bu işler öle olmuyormuş demek.Benim ilk denemem olduğu için sadece rahim filmi çekildi belkide başka sorunlar vardır yada zamanı değilmiş demek.

Bazen boyle durumlar yasanabiliyor bu ön görulemez bisey. Sonucta bu bi tedavi herkesin tepki suresi farkli bu olmaz sonraki olur.

Bazen boyle durumlar yasanabiliyor bu ön görulemez bisey. Sonucta bu bi tedavi herkesin tepki suresi farkli bu olmaz sonraki olur.
Ben çok umutlanmışım demek.Allahım herkesin yardımcısı olsun bu konuda şu anda ki piskoloji ile bir daha kolay kolay yaptırmam diyorum ama belli de olmaz

Hanımlar bu bahsedilen eğilme ani hareket vs nedir sonucta giyinirken ne bıleyım mutfakta alt dolaptan birşey alırken veya yere birşey düşürdünüz onu alırken vs bunlara dikkat ediyor musunuz ?Ani hareketlere örnek nedir ? Mesela kapı açılmadı biraz sert çekmek bu ani hareket mi bu kadar dikkat etmeli miyiz ben duramıyorm mesela eşim çalışıyor haliyle kimsede bilmiyor bu süreci hap almaya kalkıyorum su almaya kalkıyorum kendime süt ısıtcam ocaktaki tencereyi tezgaha geçiriyorm sonucta 5 10 kiloluk şeyler değil dün akşam komşum geldi bir saat oturdum uzanmadm bir kaç kere evde yürümek durumundaydım falan

Canım muayeneye gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…