Yok mu Nisanda transferi olanlar

O zaman benim Yaptigim hersey ani hareket. Takilmayin bu kadar. Ben normal hayatima devam ediyorum

O zaman benim Yaptigim hersey ani hareket. Takilmayin bu kadar. Ben normal hayatima devam ediyorum
Yook ondan değil bende normal sıradan davranıyorum dolaptan birşey almak için eğilirim yerde bırsey goruyorm eğiliyorum kapı cam azıcık zorluyor aç kapa yapıyorm kalkıp sürahi tasıyorum tencere tutuyorum kalkıp yemeği ısıtıp masamda oturup yiyorum sık sık kalkıp dolanıyorm aklıma birşey gelince vs temizlik hariç kendi kişisel ihtiyaçlarımı karşılıyorum bana da normal ama insanların bahsettiği ani hareketler vs neler dıye düşündüm

Ikiz canim cok şükür fazla dillendirmedim burda ondanallah sizede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum
Maşallahhhh minnaklara Sağlıkla büyüsünler aminnnnnn canım inşallah ben pozitif düşüne düşüne pozitifi gördüm şimdi ikiz diye diye ikizlerime kavuşacam inşallah

Ne güzel sizleri böyle okudukça bizler de moral depoluyoruz.inşallah kucağınıza da sağlıkla alacaksınız transferin 4. Gününden selamlar
Sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallah bu günler çok dikkat et sende Güzel haberlerle gel

Maşallahhhh minnaklara Sağlıkla büyüsünler aminnnnnn canım inşallah ben pozitif düşüne düşüne pozitifi gördüm şimdi ikiz diye diye ikizlerime kavuşacam inşallah
Inşallah canim valla ne düşünür sen onu yaşıyorsun biraz kanamalarim oldu ama dedim onlar anneleri gibi güçlü bırakmaz annelerini çok şükür ikisininde normal olamasi gereken şekilde kalp atışları güçlü atıyordu hep pozitif ol sitrese sokma kendini sende bide yarın saatlik yol dışında uzaklara gitme ben gemlige gittim otobüste stresten kanama oldu dikkat edin küçük pembe ve kahverengi lekeler normal dedi ama bacaklarından sürülecek kadar çok olursa hastaneye yaticaksin demişti çok şükür kesildi onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…