Yok mu Nisanda transferi olanlar

Oyyyy allah korusun tabiki çok güçlüler allahım acılarını göstermesin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine korkmuşsundur tabi sende allahım tekrar yaşatmasın öle bir korku sağlıkla gelsinler

Oyyyy allah korusun tabiki çok güçlüler allahım acılarını göstermesin sıkı sıkı tutunsunlar annelerine korkmuşsundur tabi sende allahım tekrar yaşatmasın öle bir korku sağlıkla gelsinler
Ya valla muayeneye gidene dualar okudum korktum hemşiresi aradim normal bu haftalar da sitre s yapma hormonlar etkilenmesin dedi ama gidip görünce inanılmaz hafifledim çok şükür rabbim kimseye yasatmasin böyle kayıplar hepinize hep dua ediyorum yeni hamisler ins allah hepimiz sağlıkla doguralim

Bilemedim ,) ben temizlikde.yapiyorum cam sildim mesela.. eglenceye gittim oynadim. kedilerim var biri 7 kilo kucagima alio seviyorum

Kızlar ben temizlik dışında ve ağır bisey kaldırma dışında herşeyi yaptım cok şükür sonuç iyi

Bilemedim ,) ben temizlikde.yapiyorum cam sildim mesela.. eglenceye gittim oynadim. kedilerim var biri 7 kilo kucagima alio seviyorum
Maşşallahhhh senin rahatlığına hayranım Bende öyle pek kasmadım 3 günden sonra hep kalktım yorulduğumu hissedince Uzanıyordum zaman geçmiyor başka türlü sanırım biraz rahat olmak gerek sonuçta olacağı varsa oluyor Herşey nasip kısmet senin bu gün kan testi günündü sanırım bol değerli sonuçlarla gel inşallah

Ya ben de korkumdan kedimi kucağıma alamıyorum gaza geldim şuan bi de hep karnımda yatar ama direkt Patisiyle karnımda yürüyüp öyle yatıyor diye korkumdan yatıramıyorum yatmasından bişey olmaz ama minicik patisiyle ağırlığı tek yere veriyor ya ondan korkuyorum küsücek bana artık

Kızlar benim bugün transferin 6.günü aşırı derecede bel ağrısı karin ağrısı mevcut bugün çoğaldı.. adet mi olucam acaba ondan mo yoksa gebelik belirtisi olabilir mi belki daha erken ama hamile olan arkadaşlar sizde transferin erken günlerinde böyle ağrı olan oldi mu

Canım korkma adet olmazsın Şuan oluşan her ağrıya sevin ve bebeklerine güven inşallah olumlu sonuçlar alacaksın tutunma zamanı şuan ondan vücudunda ağrı olabilir aşırı derken sürekli bir ağrımı yoksa ara ara gelip giden ağrımı

Bugün sabahtan beri sürekli bi bel ağrısı önceki.gunler ara ara oluyordu korktum adet mi olucam diye.

O zaman sewineyimmi çok umutlanmak istemiyorum üzülürüm diye sonunda :)

Bide bugün kasik ağrısı ve bacak ağrısı da çok var... acaba belirti aramak icin erken mi diye düşündüm 24 nisan da transfer oldum

Benim de çok ağrım oldu sonuç negatif oldu bence o ağrılar alınan iğne ve ilaçlardan.Adet olcam diye olumsuz düşünme Yani.İki gündür bıraktım iğne ve ilaçları adette olmadım ama ağrım Yok

Ewet kendimi herşeye hazırlıyorum. Ilk tedawi hiç ağrı yoktu olumsuz olmuştu bunda ağrılarım war hayırlısı olsun insallh olumlu olur

Hanımlar ilk idrar testi mi yapacaksınız yoksa direk kan testi mi vereceksiniz benim evde hiç gebelik testim yok evde ilk ne zaman test yaptınız ?

Benim de beşinci günüm ağrılarım ilk günden beri batma şeklinde vardı ama dün gece çok yoğun adet olacak gibi ağrım oldu kısa sürdü aman uykumdan uyandırdı korkuyorum açıkcası ben de ama daha adete bir hafta var ona güveniyorum bir tek

Bilmiyorum adet ilucakmiyim diye korktum insallh gebelik ağrısıdır.. çektiğime bile sewinicem ama çok.agriyor dayanılmaz hala geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…