- 21 Ocak 2019
- 2.099
- 2.692
- 83
- 34
Yok canım ya pazartesi gideriz dedi pimpirikli o ikna olmadıCanımm naptın eşini ikna ettin mi doktor için merak ettim seni
Tüp bebek nedenimiz de aynıymış kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım seninBeklemek kafayı dağıtabilmek cidden zor ve bazen söylenecek sözde bitiyor umutla bekliyoruz hadi bakalım güzel haberler versin herkes birbirine... Yumurta kıtlığı çektiğimde bu tutarsa çok sevinicem
Bfs dediğin ne canım benim de 5 toplandı üçü döllendi ikisi kaliteli olarak üçüncü gün e ulaştı ne yazık ki dolduracak kalmadı dediğin gibi.benim amh 0.35 yumurta 2 si içi boş çıktı 3 ü döllendi 2 si sağlıklıydı yani durumlar böyle bfs elimizi kolumuzu bağlıyor donduracak embriyo kalmıyor
Valla benim ki sagolsun ustume basarak geziyor gece. Biraz dikkat edersin yazik kusturme cocugu.. bide bende iki tane varYa ben de korkumdan kedimi kucağıma alamıyorum gaza geldim şuanbi de hep karnımda yatar ama direkt Patisiyle karnımda yürüyüp öyle yatıyor diye korkumdan yatıramıyorum yatmasından bişey olmaz ama minicik patisiyle ağırlığı tek yere veriyor ya ondan korkuyorum küsücek bana artık
Aynen bugun kan testi gunu sabah esim gotudu kani bakalim.. bi zahmet ogrenirse sonucu yazicamMaşşallahhhh senin rahatlığına hayranımBende öyle pek kasmadım 3 günden sonra hep kalktım yorulduğumu hissedince Uzanıyordum zaman geçmiyor başka türlü sanırım biraz rahat olmak gerek sonuçta olacağı varsa oluyor Herşey nasip kısmet senin bu gün kan testi günündü sanırım bol değerli sonuçlarla gel inşallah
Ay iki gün daha bacaklarımla yatmaya dayansın ben göbüşüm azıcık büyüyünce hep üstünde yatırcam onu sözValla benim ki sagolsun ustume basarak geziyor gece. Biraz dikkat edersin yazik kusturme cocugu.. bide bende iki tane var
Ay çok heyecanlı hemen bize de yazınAynen bugun kan testi gunu sabah esim gotudu kani bakalim.. bi zahmet ogrenirse sonucu yazicam
Cok fenalar ya. Bebek olunca ne yapicaklar bakalimAy iki gün daha bacaklarımla yatmaya dayansın ben göbüşüm azıcık büyüyünce hep üstünde yatırcam onu sözBi de mesela yastık koyuyorum karnıma onun üstünde yatsın diye en azından ama burnuyla yastığı kaldırıp altına yatmak istiyor sıpaaaam
Canım boş folikül sendromu demek yani ultrasonda yumurta var görünüyor ama yumurtanın içi boş folikül var yumurta yok amh de ayrı Bi sıkıntı zatenBfs dediğin ne canım benim de 5 toplandı üçü döllendi ikisi kaliteli olarak üçüncü gün e ulaştı ne yazık ki dolduracak kalmadı dediğin gibi.benim amh 0.3
Canım yine iki kaliteli embriyo iki çıkarmışız biz şükredelim bence de inşallah tutsunlar.bana bfs denmedi 5 sen 3 e de normal dedi doktorum amh a göre iyi sonuç elde ettik dedi korkuyorum tutmazsa bi dahakine bu kadar bile çıkmayacak diyeCanım boş folikül sendromu demek yani ultrasonda yumurta var görünüyor ama yumurtanın içi boş folikül var yumurta yok amh de ayrı Bi sıkıntı zaten
Benim de taransferim haziran ayında olacak. Tranfer öncesi dikkat etmem gereken şeyler neler arkadaşlar
Gez toz moral topla canım vitamin takviyelerine ve dengeli beslenmeye başlayabilirsin onun dışında yapılabilecek çok da bişey yok aslında
Bİ de canım dişlerinle ilgili problem varsa gebe kalmadan yaptırabilirsin
Hepsini hallettimmm tüp bebek oluncaBİ de canım dişlerinle ilgili problem varsa gebe kalmadan yaptırabilirsin
O zamann gelsin bebişinnHepsini hallettimmm tüp bebek olunca
Haklısınız evet ama beklemek de zor o test anı da çok zor beşinci günündeyim 8-9 da idrar yapmaya korkuyorum direkt kanı mı beklesem diyorum bi yandan da çok zor bi sınav inşallah sonucunda hepimiz mutlu oluruzKızlar erken testler yapıp üzülmeyin moralinizi bozmayın belkide var ama çok yeni olduğu için çıkmıyor negatif görünce üzüntü sitres bebisleri etkiliyor...yapmayin kendinize bunu en azindan 8 9 cu gunu bekleyin
Adetimsi bir agriysa ve yattigin zaman hafifliyorsa gebelik olabilir inşallah rabbim sanada bu güzel mucizeyi bahsetmistir canim benim boyle başlamıştı ağrılarKızlar benim bugün transferin 6.günü aşırı derecede bel ağrısı karin ağrısı mevcut bugün çoğaldı.. adet mi olucam acaba ondan mo yoksa gebelik belirtisi olabilir mi belki daha erken ama hamile olan arkadaşlar sizde transferin erken günlerinde böyle ağrı olan oldi mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?