Yok mu Nisanda transferi olanlar

Beklemek kafayı dağıtabilmek cidden zor ve bazen söylenecek sözde bitiyor umutla bekliyoruz hadi bakalım güzel haberler versin herkes birbirine... Yumurta kıtlığı çektiğimde bu tutarsa çok sevinicem
Tüp bebek nedenimiz de aynıymış kaç yumurta toplandı kaçı döllendi canım senin

5 yumurta 2 si içi boş çıktı 3 ü döllendi 2 si sağlıklıydı yani durumlar böyle bfs elimizi kolumuzu bağlıyor donduracak embriyo kalmıyor

5 yumurta 2 si içi boş çıktı 3 ü döllendi 2 si sağlıklıydı yani durumlar böyle bfs elimizi kolumuzu bağlıyor donduracak embriyo kalmıyor
Bfs dediğin ne canım benim de 5 toplandı üçü döllendi ikisi kaliteli olarak üçüncü gün e ulaştı ne yazık ki dolduracak kalmadı dediğin gibi.benim amh 0.3

Valla benim ki sagolsun ustume basarak geziyor gece. Biraz dikkat edersin yazik kusturme cocugu.. bide bende iki tane var

Aynen bugun kan testi gunu sabah esim gotudu kani bakalim.. bi zahmet ogrenirse sonucu yazicam

Valla benim ki sagolsun ustume basarak geziyor gece. Biraz dikkat edersin yazik kusturme cocugu.. bide bende iki tane var
Ay iki gün daha bacaklarımla yatmaya dayansın ben göbüşüm azıcık büyüyünce hep üstünde yatırcam onu söz Bi de mesela yastık koyuyorum karnıma onun üstünde yatsın diye en azından ama burnuyla yastığı kaldırıp altına yatmak istiyor sıpaaaam

Cok fenalar ya. Bebek olunca ne yapicaklar bakalim

Bfs dediğin ne canım benim de 5 toplandı üçü döllendi ikisi kaliteli olarak üçüncü gün e ulaştı ne yazık ki dolduracak kalmadı dediğin gibi.benim amh 0.3
Canım boş folikül sendromu demek yani ultrasonda yumurta var görünüyor ama yumurtanın içi boş folikül var yumurta yok amh de ayrı Bi sıkıntı zaten

Canım boş folikül sendromu demek yani ultrasonda yumurta var görünüyor ama yumurtanın içi boş folikül var yumurta yok amh de ayrı Bi sıkıntı zaten
Canım yine iki kaliteli embriyo iki çıkarmışız biz şükredelim bence de inşallah tutsunlar.bana bfs denmedi 5 sen 3 e de normal dedi doktorum amh a göre iyi sonuç elde ettik dedi korkuyorum tutmazsa bi dahakine bu kadar bile çıkmayacak diye

Benim de taransferim haziran ayında olacak. Tranfer öncesi dikkat etmem gereken şeyler neler arkadaşlar

Kızlar erken testler yapıp üzülmeyin moralinizi bozmayın belkide var ama çok yeni olduğu için çıkmıyor negatif görünce üzüntü sitres bebisleri etkiliyor...yapmayin kendinize bunu en azindan 8 9 cu gunu bekleyin

Haklısınız evet ama beklemek de zor o test anı da çok zor beşinci günündeyim 8-9 da idrar yapmaya korkuyorum direkt kanı mı beklesem diyorum bi yandan da çok zor bi sınav inşallah sonucunda hepimiz mutlu oluruz

Adetimsi bir agriysa ve yattigin zaman hafifliyorsa gebelik olabilir inşallah rabbim sanada bu güzel mucizeyi bahsetmistir canim benim boyle başlamıştı ağrılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…