Böyle düşünüp kendini sitrese sokma zaten trasfer sonrası bir nevi hamileyiz tadını çıkar hayırlı zamansa rabbim elbetteki dualarina karşılık verirHaklısınız evet ama beklemek de zor o test anı da çok zor beşinci günündeyim 8-9 da idrar yapmaya korkuyorum direkt kanı mı beklesem diyorum bi yandan da çok zor bi sınav inşallah sonucunda hepimiz mutlu oluruz
Benim de aynen böyle söylediğiniz gibi adetimsi böyle kramp değil de yanma gibi sırt üstü yatınca azalıyor.daha adet günüme sekiz dokuz gün var ama tüm adet belirtilerimi yaşıyorum ama beşinci günde daha hamileysem bile yeni yerleşiyordur o yüzden ilaç etkisidir diye düşünüyorumAdetimsi bir agriysa ve yattigin zaman hafifliyorsa gebelik olabilir inşallah rabbim sanada bu güzel mucizeyi bahsetmistir canim benim boyle başlamıştı ağrılar
Herkes de farklılık gösterir ağrılar belirtiler yerleşirken oluyor zaten ağrı sızı bide büyürken o yüzden umutlu olun ama cokta kaptırmayın rabbim size güzel yazılar yazsın hayırlısıyla kucağınızi sol dursun insBenim de aynen böyle söylediğiniz gibi adetimsi böyle kramp değil de yanma gibi sırt üstü yatınca azalıyor.daha adet günüme sekiz dokuz gün var ama tüm adet belirtilerimi yaşıyorum ama beşinci günde daha hamileysem bile yeni yerleşiyordur o yüzden ilaç etkisidir diye düşünüyorumumutlanmak da umutlanmamak da zor
Çok teşekkür ederim hamilelerin duası tutarmışHerkes de farklılık gösterir ağrılar belirtiler yerleşirken oluyor zaten ağrı sızı bide büyürken o yüzden umutlu olun ama cokta kaptırmayın rabbim size güzel yazılar yazsın hayırlısıyla kucağınızi sol dursun ins
6 ci gün falan böyle ağrılar hissettim şu an 7 haftalık halada adet sancıları oluyor sen ağrı hissettikce uzan dinlen kendini de böyle yıpratma allah bizimle beraber güzel arkadaşım dua et bol bol onunda izniyle pozitifi goruceksinÇok teşekkür ederim hamilelerin duası tutarmışsizin kaçıncı gün başlamıştı belirtileriniz
Çok sağol canım benim allah sana da güzel bebişinle çok güzel zamanlar yaşatsın inşallah6 ci gün falan böyle ağrılar hissettim şu an 7 haftalık halada adet sancıları oluyor sen ağrı hissettikce uzan dinlen kendini de böyle yıpratma allah bizimle beraber güzel arkadaşım dua et bol bol onunda izniyle pozitifi goruceksin
Rica ederim her zaman yaninizdayimÇok sağol canım benim allah sana da güzel bebişinle çok güzel zamanlar yaşatsın inşallah ❤ Burada her sorumuza cevap yazıp bize de moral olduğun için çok teşekkür ederiz
Aslında hiç böyle birbel ağrısı yaşamamıştım çok aşırıydı şimdi hafifledi biraz uzanınca biraz azalıyor ama yinede war..amin insallh nasip etsin rabbim.. perşembe 8.gün iğne vurulmaya gidince kanda vercem.. sizlere yazarım yineAdetimsi bir agriysa ve yattigin zaman hafifliyorsa gebelik olabilir inşallah rabbim sanada bu güzel mucizeyi bahsetmistir canim benim boyle başlamıştı ağrılar
Allah Allah :))Yok canım ya pazartesi gideriz dedi pimpirikli o ikna olmadı
Canım benim transfer 25.inde üçüncü gün embriyosu senin ne zamandı ben de 10. Gün yaptırayım diyorum ama bir yandan da tırsıyorumAslında hiç böyle birbel ağrısı yaşamamıştım çok aşırıydı şimdi hafifledi biraz uzanınca biraz azalıyor ama yinede war..amin insallh nasip etsin rabbim.. perşembe 8.gün iğne vurulmaya gidince kanda vercem.. sizlere yazarım yine
Bneimki 5.gün embriyosuydu. 24 nisan transfer oldum.. arkadaşımın biri de 3.gün embriyosuydu 7.gün yaptırdı ve çıkmıştı. Seninde çıkar 8.günde fln ama yine gününde tekrar yaptırirsin ben öyle yapayım diyorumCanım benim transfer 25.inde üçüncü gün embriyosu senin ne zamandı ben de 10. Gün yaptırayım diyorum ama bir yandan da tırsıyorum
7.günde mi ne kadar erken cıkmış böyle olunca insan heves edip test yaptırası geliyr erkendenBneimki 5.gün embriyosuydu. 24 nisan transfer oldum.. arkadaşımın biri de 3.gün embriyosuydu 7.gün yaptırdı ve çıkmıştı. Seninde çıkar 8.günde fln ama yine gününde tekrar yaptırirsin ben öyle yapayım diyorum
Merakla bekleriz tatlımAslında hiç böyle birbel ağrısı yaşamamıştım çok aşırıydı şimdi hafifledi biraz uzanınca biraz azalıyor ama yinede war..amin insallh nasip etsin rabbim.. perşembe 8.gün iğne vurulmaya gidince kanda vercem.. sizlere yazarım yine
İdrarda da çıkmış mıydı canımBneimki 5.gün embriyosuydu. 24 nisan transfer oldum.. arkadaşımın biri de 3.gün embriyosuydu 7.gün yaptırdı ve çıkmıştı. Seninde çıkar 8.günde fln ama yine gününde tekrar yaptırirsin ben öyle yapayım diyorum
Onu hatırlayamıyorum hiç cnm şimdi doğdu çocuğuİdrarda da çıkmış mıydı canım
Ewet 3.gün embriyosu 7.günde çıkmıştı onun7.günde mi ne kadar erken cıkmış böyle olunca insan heves edip test yaptırası geliyr erkenden
Ya ne güzel ben cesaret edemem o kadar erken galibaEwet 3.gün embriyosu 7.günde çıkmıştı onun
Ben bu gidişle 8.güne alacm testiYa ne güzel ben cesaret edemem o kadar erken galiba
Canım bence sekizde yapabilirsin sen.benim üçüncü gün ya 10 da yaptırıcam kan testini.5 olsa 8de yaptırırdımBen bu gidişle 8.güne alacm testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?