Yok mu Nisanda transferi olanlar

Haklısınız evet ama beklemek de zor o test anı da çok zor beşinci günündeyim 8-9 da idrar yapmaya korkuyorum direkt kanı mı beklesem diyorum bi yandan da çok zor bi sınav inşallah sonucunda hepimiz mutlu oluruz
Böyle düşünüp kendini sitrese sokma zaten trasfer sonrası bir nevi hamileyiz tadını çıkar hayırlı zamansa rabbim elbetteki dualarina karşılık verir

Adetimsi bir agriysa ve yattigin zaman hafifliyorsa gebelik olabilir inşallah rabbim sanada bu güzel mucizeyi bahsetmistir canim benim boyle başlamıştı ağrılar
Benim de aynen böyle söylediğiniz gibi adetimsi böyle kramp değil de yanma gibi sırt üstü yatınca azalıyor.daha adet günüme sekiz dokuz gün var ama tüm adet belirtilerimi yaşıyorum ama beşinci günde daha hamileysem bile yeni yerleşiyordur o yüzden ilaç etkisidir diye düşünüyorum umutlanmak da umutlanmamak da zor sizin belirtileriniz ne zaman başlamıştı

Herkes de farklılık gösterir ağrılar belirtiler yerleşirken oluyor zaten ağrı sızı bide büyürken o yüzden umutlu olun ama cokta kaptırmayın rabbim size güzel yazılar yazsın hayırlısıyla kucağınızi sol dursun ins

Çok teşekkür ederim hamilelerin duası tutarmış sizin kaçıncı gün başlamıştı belirtileriniz

Çok teşekkür ederim hamilelerin duası tutarmış sizin kaçıncı gün başlamıştı belirtileriniz
6 ci gün falan böyle ağrılar hissettim şu an 7 haftalık halada adet sancıları oluyor sen ağrı hissettikce uzan dinlen kendini de böyle yıpratma allah bizimle beraber güzel arkadaşım dua et bol bol onunda izniyle pozitifi goruceksin

Çok sağol canım benim allah sana da güzel bebişinle çok güzel zamanlar yaşatsın inşallah Burada her sorumuza cevap yazıp bize de moral olduğun için çok teşekkür ederiz

Adetimsi bir agriysa ve yattigin zaman hafifliyorsa gebelik olabilir inşallah rabbim sanada bu güzel mucizeyi bahsetmistir canim benim boyle başlamıştı ağrılar
Aslında hiç böyle birbel ağrısı yaşamamıştım çok aşırıydı şimdi hafifledi biraz uzanınca biraz azalıyor ama yinede war..amin insallh nasip etsin rabbim.. perşembe 8.gün iğne vurulmaya gidince kanda vercem.. sizlere yazarım yine

Canım benim transfer 25.inde üçüncü gün embriyosu senin ne zamandı ben de 10. Gün yaptırayım diyorum ama bir yandan da tırsıyorum

Canım benim transfer 25.inde üçüncü gün embriyosu senin ne zamandı ben de 10. Gün yaptırayım diyorum ama bir yandan da tırsıyorum
Bneimki 5.gün embriyosuydu. 24 nisan transfer oldum.. arkadaşımın biri de 3.gün embriyosuydu 7.gün yaptırdı ve çıkmıştı. Seninde çıkar 8.günde fln ama yine gününde tekrar yaptırirsin ben öyle yapayım diyorum

Benim bugün ikinci günüm bazen rahime bazende alt karın bölgeme cok kısa süreli 5 6 sn kramp sızı oluyor 5.gün embrıyosu 28 nisan transferimdi

7.günde mi ne kadar erken cıkmış böyle olunca insan heves edip test yaptırası geliyr erkenden

Ben bu gidişle 8.güne alacm testi
Canım bence sekizde yapabilirsin sen.benim üçüncü gün ya 10 da yaptırıcam kan testini.5 olsa 8de yaptırırdım Düşük de olsa pozitif çıkması lazım ikimizinde o günde tutundularsa o zamandan sonra pozitifleşen çok sz galiba allah korusun negatif olursa yine tekrarlarız tabi ama bu stresi daha uzun süre yaşamaya gerek Var mı bilmiyorum iyi ya da kötü öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…