- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Anaamm kaldı mı 5 günün çabucak geçsin de güzel sonuçlar al inşallahBenim de beşinci günüm ağrılarım ilk günden beri batma şeklinde vardı ama dün gece çok yoğun adet olacak gibi ağrım oldu kısa sürdü aman uykumdan uyandırdı korkuyorum açıkcası ben de ama daha adete bir hafta var ona güveniyorum bir tek
Of çok zor karar valla bende bunu düşünüyorum ama evde var dayanamam herhaldeHanımlar ilk idrar testi mi yapacaksınız yoksa direk kan testi mi vereceksinizbenim evde hiç gebelik testim yok evde ilk ne zaman test yaptınız ?
Bende internetten alsam mı dıye düşünüyorum bakıyorm bakıyorum cıkıyorum karar veremedim bir yanım 7.günden sonra görenler olmuş al 4 5 tane başla diyor bır yanımda nıye strese gıreceksin 10.günde git kan baktır diyor ama bilemiyorum yaaOf çok zor karar valla bende bunu düşünüyorum ama evde var dayanamam herhalde
Ewwt kesinlikle öyle walla umutlanmam istemiyorum hayırlısı olsun artık ne diyelim hepimiz icinHErşey olabilir işte ilaç etkisi gebelik belirti aramamak lazım ama aklımız rahmimizde yaşıyorız imkansız aramamak
Bende transfer oldum bekliyorum ilk denemem ama 5.gün test yaptım negatif çıktı idrardaMerhaba benim nisan 19 transfer tarihim heyecan dorukta
3. Denemem olacak umutluyum bu sefer olacak hemde ikiz olacak Allah’ın izniyle
Kaçıncı gün embriyosu ne zamn transfer oldunuzBende transfer oldum bekliyorum ilk denemem ama 5.gün test yaptım negatif çıktı idrarda
Konunuza cevap yazdım burayada yazayım 3.gün embriyosu için 5.gün test çok çok erken bugünden ıtıbaren bıle bence 4 gün geçmesi lazım3.gün embriyosu 5 gün önce transfer oldu 2 embriyo... Kaliteleri iyi rahim içi endometriumda gayet iyi bizim sıkıntımız çocuk olmayışının bir sebebi olmaması iki tarafta sağlıklı ama olmuyor
Canım çok erken yapmışın negatif çıkması normal bozma moralini tam gününde yeniden yapSabırsız davranıyorum biliyorum
Benım bugün 2.günüm 5.gün embrıyosu tek transfer yapıldı.hepimiz sabırsız meraklıyız muhakkak süreç zor ve bır an önce sonuclansın istiyor insan ama kafamızı başka şeylerle meşgul etmek gerekıyor sıradan bırgün gibi düşünmezsek günler nasıl geçer sabır az kalmış 5 gün daha dayanmalısınızSizde durumlar nasıl transferiniz gerçekleşti mi
Çok erken yapmışsın transfer gününü saymıyorsun dimi ben 5. Günü yaptım negatifti 3. Gün emriyosuydu 8. Gün pozitifi gördüm çok silik çizgiydiBende transfer oldum bekliyorum ilk denemem ama 5.gün test yaptım negatif çıktı idrarda
Ay inşallah canım ya bende konuşuyorum arada kendi kendime annen gibi inatçı ol sımsıkı tutun sakın beni bırakma diyeolumlu düşünün olumlu olsun kızlar bol bol
Çok erken yapmışsın transfer gününü saymıyorsun dimi ben 5. Günü yaptım negatifti 3. Gün emriyosuydu 8. Gün pozitifi gördüm çok silik çizgiydi
şuan 11 gün ve her geçen gün netleşiyor şuan çok net iki çizgi var allahım sağlıkla devam ettirsin inşallah sizlerde nasip etsin umutsuzluk yok Bebeğine sahip çık Ve çok güven şansınız açık olsun canım
Canım aynı gün transfer olmuşuz galiba 25 i dimi benim de üçüncü gün iki embriyo hem de ilk denemem aynı senin gibi3.gün embriyosu 5 gün önce transfer oldu 2 embriyo... Kaliteleri iyi rahim içi endometriumda gayet iyi bizim sıkıntımız çocuk olmayışının bir sebebi olmaması iki tarafta sağlıklı ama olmuyor
Canımm naptın eşini ikna ettin mi doktor için merak ettim seniCanım çok erken yapmışın negatif çıkması normal bozma moralini tam gününde yeniden yap
İşte bu ya böyle olunca inanki rabbim geri çevirmiyor ben 3 ay öncesi bebişlerime battaniye yelek tulum elbise patik şapka oooo bi sürü şeyler ördüm hayalini kurarak olacak inşaşşah giyeceksiniz bunları tek tek diye ördüm transferim olunca zaten Allahım onlar sana emanet ben çok hazırım anne olmaya sen nasip et dedim ve Doğuma görüşürüz diye vedalaştık doktorumlaAy inşallah canım ya bende konuşuyorum arada kendi kendime annen gibi inatçı ol sımsıkı tutun sakın beni bırakma diyesonrada çok bekledim seni annem gelde popişini ısırcam diyorum moralim yüksek inancım tam rabbim verirse olacak inşallah hepimiz peşpeşe güzel haberler alalım amiinn
İnşallah canım inşallah bende güzel haberler alırım benımde var ördüğüm battaniye ilk gebe kalmak istediğim aylarda örmüştüm üstünden 1 seneyi geçti arada çıkarıp bakarım bır sefer adetim 4 gün geçti çok emindim sanki hamile olduğuma küçük corap almıştım sonra annem bana el örgüsü puset yapmıştı kayınvalidem evlenirken bebek yeleği örmüş bohçaya hepsi duruyor tedaviye başladığımda cıkardım hepsini öptüm kokladm dedim bunun içinde olacağın zamanlar gelecek birdahakine cıkardığımda eşime gebeli haberi vereceğim diye seve seve kaldırdım nasip olur inşallahİşte bu ya böyle olunca inanki rabbim geri çevirmiyor ben 3 ay öncesi bebişlerime battaniye yelek tulum elbise patik şapka oooo bi sürü şeyler ördüm hayalini kurarak olacak inşaşşah giyeceksiniz bunları tek tek diye ördüm transferim olunca zaten Allahım onlar sana emanet ben çok hazırım anne olmaya sen nasip et dedim ve Doğuma görüşürüz diye vedalaştık doktorumlaşimdi allah nasip etti oldu çok şükür ama Ben iki tane istedim nasipse ikiz olmasını diliyorum hayırlısı tabi tekte olsa sıkıntı Değil tabiki ama hayalimde hep ikiz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?