- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Gnaydın canım inanır mısın bu gece aynısını yaşadım okadar kötü rüyalar gördüm okadar kasılarak korkarak uyandım ki aynı akıntı geldi aha dedim kanama geldi ama korkudan yataktan dışarı cıkamadım rabbim dedim en çok hamilelere rahat vermezler nolur bebeğime birşey olmasın dıye dua ettim eşimede bana oku dedim dualar okuya okuya korkarak uykuya daldım çok kötüydü ya şimdiden korkmaya başladm eşim geceleri çalıştığında ben tek basıma ne yaparım dıye odamın kapısından gözümü alamadm birsüre uyku uyuyamadm demek sizede olduRüyalara inanma benide çok korkuttular bu dönemde hatta 3. Günüm de karabasan çöktü kalktığımda akıntım gelmişti bir anlık korktum ama sonra. Bol bol dua ettim ben Allah’a emanet ettim onları hiç bişey olmayacak dedim içimi rahatlattım sanırım bu dönemde biraz fazlaca oyun oynuyor bilinç altımız bize içini ferah tut benim ilk 4-5 gün filan kasık batmalarım vardı sonra kayboldu tutunmuş demekki Şimdi o batmalar yok sadece bir kaç gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı adet öncesi ağrılar var 12. Günüm bugün kan testine gitcez ama 8. Gününden beri ben pozitif olduğunu biliyorum Kanda da idrardada çıktı diyeceğim ümidini sakın kesme sen Kesersenbebeğinde keser tutunma ya çalışmaz bu arada lekelenme yerleşme Kanaması bekleme oda herkeste olmuyor bende olmadı
Canım çok teşekkürler içimi rahatlattın.3-4 gün batmalarım oldu 5 gün adet ağrısı gibi olmaya başladı bugün o da azaldı ama hafif çok arada oluyor.ayakta kaldıkça oluyor.umudum başta çok yüksekti hatta embriyoyu koyarken olacak gibi hissetmiştim ilk defa.ama şu an aşırı korkuyorum.dediğin gibi yerleşme kanaması bekledim gelen giden yokRüyalara inanma benide çok korkuttular bu dönemde hatta 3. Günüm de karabasan çöktü kalktığımda akıntım gelmişti bir anlık korktum ama sonra. Bol bol dua ettim ben Allah’a emanet ettim onları hiç bişey olmayacak dedim içimi rahatlattım sanırım bu dönemde biraz fazlaca oyun oynuyor bilinç altımız bize içini ferah tut benim ilk 4-5 gün filan kasık batmalarım vardı sonra kayboldu tutunmuş demekki Şimdi o batmalar yok sadece bir kaç gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı adet öncesi ağrılar var 12. Günüm bugün kan testine gitcez ama 8. Gününden beri ben pozitif olduğunu biliyorum Kanda da idrardada çıktı diyeceğim ümidini sakın kesme sen Kesersenbebeğinde keser tutunma ya çalışmaz bu arada lekelenme yerleşme Kanaması bekleme oda herkeste olmuyor bende olmadı
Ya demek hepimize oluyor.benimki kabus gibi değildi ama ben kan testi yaptırıp hamile olmadığımı öğreniyordum sonucu da çok iyi hatırlıyorum <2Gnaydın canım inanır mısın bu gece aynısını yaşadım okadar kötü rüyalar gördüm okadar kasılarak korkarak uyandım ki aynı akıntı geldi aha dedim kanama geldi ama korkudan yataktan dışarı cıkamadım rabbim dedim en çok hamilelere rahat vermezler nolur bebeğime birşey olmasın dıye dua ettim eşimede bana oku dedim dualar okuya okuya korkarak uykuya daldım çok kötüydü ya şimdiden korkmaya başladm eşim geceleri çalıştığında ben tek basıma ne yaparım dıye odamın kapısından gözümü alamadm birsüre uyku uyuyamadm demek sizede oldu
5. Günü yaptım negatifti benim ara ara oluyor zaten o batmalar sürekli olmuyor ayağa kalınca. Oluyor evet hemen uzanıyorum öyle olunca bide çok aşırı bir ağrı hiç hissetmedim hep batma sızı şeklinde Yerleşme. Kanaması bende bekledim ama olmadı aman şimdide gelcek diye korkuyorum leke bu arada idrarda koyuluk filanda olmuyor Onuda bekleme Bence belirtiler benziyor içini ferah tut güzel düşün güzel olsun ve bol dua etCanım çok teşekkürler içimi rahatlattın.3-4 gün batmalarım oldu 5 gün adet ağrısı gibi olmaya başladı bugün o da azaldı ama hafif çok arada oluyor.ayakta kaldıkça oluyor.umudum başta çok yüksekti hatta embriyoyu koyarken olacak gibi hissetmiştim ilk defa.ama şu an aşırı korkuyorum.dediğin gibi yerleşme kanaması bekledim gelen giden yok
İlk idrar testini sekizde mi yapmıştın yoksa önceki günlerde yapmış mıydın canım?
Benim resmen elim kolum bağlanmış sesim çıkmıyordu ruyamda eşim yanımda yatıyor ona seslenmek dokunmak istiyorum ama sanki bir fanusta gibi dokunamıyorm duymuyor sonrada işte bazı karartılar görüyorum o durumdan cıkmak istiyorum çıkamıyorum eşimde görüyor benımle beraber ama kaçamıyoruz bende bır ağırlık sonra uyanıyorum.korkudan eşime nasıl sarılmışım uyandım sanki üstüme basmışlar alttan su gibi akıntı karnım ağrıyor rabbim hayırlara getirsinYa demek hepimize oluyor.benimki kabus gibi değildi ama ben kan testi yaptırıp hamile olmadığımı öğreniyordum sonucu da çok iyi hatırlıyorum <2çok zor bir dönemden geçiyoruz gerçekten inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız.bak beybisi35 de karabasan gibi görmüş mutlu sonda allah tamamına da erdirecek inşallah
Bnm de bel ağrısı ve kaşık ağrısı var onun dışında bisey yok ama çok umutlandırmak istemiyorum kendimi olumlu olur ınslalah hayırlısı ile..kan testi vercemMerhaba. Benimde nisan 24 te 5. Gün transferim oldu. Sizinle aynıyiz.. neler hissediyorsunuz? Ben çok sık tuvalete çıkmak dışında çok fazla bisey hissetmiyorum.
Ewdeki testlerde çıktı mi peki hangi gün çıktıBelirtiler bi gelip bi kayboluyordu. 6 gunden beri evde yapiyorum zaten bugun 12. Gunu transferden sonraki
Bol bol okuyun canım evet bu aralar kafamız çok karışık ve yoğun olduğu için böyle şeyler oluyor ve dediğin gibi hamilelerle uğraşıyorlar ama. Ben o günden sonra hep. Dua ederek uykuya daldım ve her. Fırsatta allahım sana emanetiz dedim içim rahatladıGnaydın canım inanır mısın bu gece aynısını yaşadım okadar kötü rüyalar gördüm okadar kasılarak korkarak uyandım ki aynı akıntı geldi aha dedim kanama geldi ama korkudan yataktan dışarı cıkamadım rabbim dedim en çok hamilelere rahat vermezler nolur bebeğime birşey olmasın dıye dua ettim eşimede bana oku dedim dualar okuya okuya korkarak uykuya daldım çok kötüydü ya şimdiden korkmaya başladm eşim geceleri çalıştığında ben tek basıma ne yaparım dıye odamın kapısından gözümü alamadm birsüre uyku uyuyamadm demek sizede oldu
Ya canım benim kıyamam tam karabasan çökmüş sana.bi daha gelmezler bol bol dua et olur muBenim resmen elim kolum bağlanmış sesim çıkmıyordu ruyamda eşim yanımda yatıyor ona seslenmek dokunmak istiyorum ama sanki bir fanusta gibi dokunamıyorm duymuyor sonrada işte bazı karartılar görüyorum o durumdan cıkmak istiyorum çıkamıyorum eşimde görüyor benımle beraber ama kaçamıyoruz bende bır ağırlık sonra uyanıyorum.korkudan eşime nasıl sarılmışım uyandım sanki üstüme basmışlar alttan su gibi akıntı karnım ağrıyor rabbim hayırlara getirsin
Oyle canım Allah içimize ferahlık versin hepimizi korusunBol bol okuyun canım evet ihbara kafamız çok karışık ve yoğun olduğu için böyle şeyler oluyor ve dediğin gibi hamilelerle uğraşıyorlar ama. Ben o günden sonra hep. Dua ederek uykuya daldım ve her. Fırsatta allahım sana emanetiz dedim içim rahatladı
inşallah canım benim teşekkürler desteğin için artık bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok beklemekten başka5. Günü yaptım negatifti benim ara ara oluyor zaten o batmalar sürekli olmuyor ayağa kalınca. Oluyor evet hemen uzanıyorum öyle olunca bide çok aşırı bir ağrı hiç hissetmedim hep batma sızı şeklinde Yerleşme. Kanaması bende bekledim ama olmadı aman şimdide gelcek diye korkuyorum leke bu arada idrarda koyuluk filanda olmuyor Onuda bekleme Bence belirtiler benziyor içini ferah tut güzel düşün güzel olsun ve bol dua et
Aynı şeyi yaşamışız biz. Ama. Bol bol dua et geçiyor emin olBenim resmen elim kolum bağlanmış sesim çıkmıyordu ruyamda eşim yanımda yatıyor ona seslenmek dokunmak istiyorum ama sanki bir fanusta gibi dokunamıyorm duymuyor sonrada işte bazı karartılar görüyorum o durumdan cıkmak istiyorum çıkamıyorum eşimde görüyor benımle beraber ama kaçamıyoruz bende bır ağırlık sonra uyanıyorum.korkudan eşime nasıl sarılmışım uyandım sanki üstüme basmışlar alttan su gibi akıntı karnım ağrıyor rabbim hayırlara getirsin
Ediyorum canım çok çok öyle uyuyabildim rabbim kimseye göstermesinYa canım benim kıyamam tam karabasan çökmüş sana.bi daha gelmezler bol bol dua et olur muinşallah geçecek bugünler az kaldı...
amin canım ama ben eminim çok güzel bir sonuçla döneceğine için rahat olsun bize de yaz mutlakaArkadaşlar kan testi günün bugün gidiyoruz şimdi güzel sonuçla dönerim inşallah dua edin lütfen rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin sevincimizi yarım bırakmasın
Inşallah güzel.haberle dönersinArkadaşlar kan testi günün bugün gidiyoruz şimdi güzel sonuçla dönerim inşallah dua edin lütfen rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin sevincimizi yarım bırakmasın
İdrar testin bayadır pozitif merak etme gayet güzel bir değer çıkacak2 saate bElli olucak sonuç bekle ki geçsin zaman
idrar testin pozitif canm şimdi sadece kan testiyle garantilemek kaldı2 saate bElli olucak sonuç bekle ki geçsin zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?