Yok mu Nisanda transferi olanlar

Gnaydın canım inanır mısın bu gece aynısını yaşadım okadar kötü rüyalar gördüm okadar kasılarak korkarak uyandım ki aynı akıntı geldi aha dedim kanama geldi ama korkudan yataktan dışarı cıkamadım rabbim dedim en çok hamilelere rahat vermezler nolur bebeğime birşey olmasın dıye dua ettim eşimede bana oku dedim dualar okuya okuya korkarak uykuya daldım çok kötüydü ya şimdiden korkmaya başladm eşim geceleri çalıştığında ben tek basıma ne yaparım dıye odamın kapısından gözümü alamadm birsüre uyku uyuyamadm demek sizede oldu

Canım çok teşekkürler içimi rahatlattın.3-4 gün batmalarım oldu 5 gün adet ağrısı gibi olmaya başladı bugün o da azaldı ama hafif çok arada oluyor.ayakta kaldıkça oluyor.umudum başta çok yüksekti hatta embriyoyu koyarken olacak gibi hissetmiştim ilk defa.ama şu an aşırı korkuyorum.dediğin gibi yerleşme kanaması bekledim gelen giden yok
İlk idrar testini sekizde mi yapmıştın yoksa önceki günlerde yapmış mıydın canım?

Ya demek hepimize oluyor.benimki kabus gibi değildi ama ben kan testi yaptırıp hamile olmadığımı öğreniyordum sonucu da çok iyi hatırlıyorum <2 çok zor bir dönemden geçiyoruz gerçekten inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız.bak beybisi35 de karabasan gibi görmüş mutlu sonda allah tamamına da erdirecek inşallah

5. Günü yaptım negatifti benim ara ara oluyor zaten o batmalar sürekli olmuyor ayağa kalınca. Oluyor evet hemen uzanıyorum öyle olunca bide çok aşırı bir ağrı hiç hissetmedim hep batma sızı şeklinde Yerleşme. Kanaması bende bekledim ama olmadı aman şimdide gelcek diye korkuyorum leke bu arada idrarda koyuluk filanda olmuyor Onuda bekleme Bence belirtiler benziyor içini ferah tut güzel düşün güzel olsun ve bol dua et

Benim resmen elim kolum bağlanmış sesim çıkmıyordu ruyamda eşim yanımda yatıyor ona seslenmek dokunmak istiyorum ama sanki bir fanusta gibi dokunamıyorm duymuyor sonrada işte bazı karartılar görüyorum o durumdan cıkmak istiyorum çıkamıyorum eşimde görüyor benımle beraber ama kaçamıyoruz bende bır ağırlık sonra uyanıyorum.korkudan eşime nasıl sarılmışım uyandım sanki üstüme basmışlar alttan su gibi akıntı karnım ağrıyor rabbim hayırlara getirsin

Merhaba. Benimde nisan 24 te 5. Gün transferim oldu. Sizinle aynıyiz.. neler hissediyorsunuz? Ben çok sık tuvalete çıkmak dışında çok fazla bisey hissetmiyorum.
Bnm de bel ağrısı ve kaşık ağrısı var onun dışında bisey yok ama çok umutlandırmak istemiyorum kendimi olumlu olur ınslalah hayırlısı ile..kan testi vercem

Bol bol okuyun canım evet bu aralar kafamız çok karışık ve yoğun olduğu için böyle şeyler oluyor ve dediğin gibi hamilelerle uğraşıyorlar ama. Ben o günden sonra hep. Dua ederek uykuya daldım ve her. Fırsatta allahım sana emanetiz dedim içim rahatladı

Ya canım benim kıyamam tam karabasan çökmüş sana.bi daha gelmezler bol bol dua et olur mu inşallah geçecek bugünler az kaldı...

Oyle canım Allah içimize ferahlık versin hepimizi korusun

inşallah canım benim teşekkürler desteğin için artık bekleyip göreceğiz başka çaremiz yok beklemekten başka

Aynı şeyi yaşamışız biz. Ama. Bol bol dua et geçiyor emin ol

Ya canım benim kıyamam tam karabasan çökmüş sana.bi daha gelmezler bol bol dua et olur mu inşallah geçecek bugünler az kaldı...
Ediyorum canım çok çok öyle uyuyabildim rabbim kimseye göstermesin hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım biran önce

Arkadaşlar kan testi günün bugün gidiyoruz şimdi güzel sonuçla dönerim inşallah dua edin lütfen rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin sevincimizi yarım bırakmasın
amin canım ama ben eminim çok güzel bir sonuçla döneceğine için rahat olsun bize de yaz mutlaka

Kızlar bugün kahverengi leke gelmiş adet mi olucam ki çok korktum. Bugün 7.gün daha test bile yapmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…