Yok mu Nisanda transferi olanlar

amin canım ama ben eminim çok güzel bir sonuçla döneceğine için rahat olsun bize de yaz mutlaka
Kızlar bugün kahverengi leke gelmiş adet mi olucam ki çok korktum. Bugün 7.gün daha test bile yapmadım..
Dur kız sakin ol yerleşme olabilir ayy tam zamanında 7-8. Günlerde yerleşme kanaması olabilir demişti doktorum bende olmadı ama çok kişide oldu inşallah şeninde pozitif olucak adet olamazsın kullandığın ilaçlarla zaten

İlk denemede olmayacak diye bir şey yok bende senin gibi düşünmüştüm ilkinde verir mi Allah hemen diye sonra neden vermesin dedim inandım ve umudumu da kaybetmedim benimde 3.gün embriyosuydu hemde çok iyi kalite de değildi normaldi ve çok şükür şu an 6. Haftamdayım lütfen umudunu kaybetme bol bol dua et Allah ol derse olur sen Allah tan iste. İdrarda negatif çıkması da çok normal erkn yaptın çünkü

Hanımlar hangi marka gebelik testi kullanıyorsunuz memnunsunuz internetten alcm miratech oncomed fln var hangisinden alsam acaba

Çok korktum ya inşallah öyledir.

Transfer 18inde yapildi 12. Gun transferden sonra. Iki tane embriyo konuldu. Ikiz degildir ya deger tam 4 haftalik gebelige denk geliyor
Benimde öyleydi kese görmeye gidince ikiz olduğunu öğrendik kişiden kişiye değişiyor ama olabilir yani baya yüksek cikmis

Kızlar bugün kahverengi leke gelmiş adet mi olucam ki çok korktum. Bugün 7.gün daha test bile yapmadım..
CAnim benim kahverengi gelebilir pembe gelebilir hatta kırmızı bule gelebilir ben hepsini yaşadım 2 3 damla gibiyse korkma uzan bol şu iç bunlar bebeğin geliştiğini yerleştiğini işaret eden kanamamis kılcal damarlara bas ki yaptığı için oluyormuş benim doktor bacaklarından suzulcek gibi değilse korkmaması gerek yok dedi 7ci haftadayim

Ewet 2 3 damla gibi çok az .. insallh onun icindir yerlesmedir..

Tşk ederim cnm doktorad1 dedim. Senin dediğini dedi

Benim gecen seferkinde hic ama hic belirtim yoktu. Takma kafana guzel mesaj ver evrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…