Bnm de bel ağrısı ve kaşık ağrısı var onun dışında bisey yok ama çok umutlandırmak istemiyorum kendimi olumlu olur ınslalah hayırlısı ile..kan testi vercem
Canım doktorunla konuş. Kan sulandırıcı içiyorsan büyük ihtimal bırak dicektirKızlar bugün kahverengi leke gelmişadet mi olucam ki çok korktum. Bugün 7.gün daha test bile yapmadım..
amin canım ama ben eminim çok güzel bir sonuçla döneceğine için rahat olsun bize de yaz mutlaka
Dur kız sakin ol yerleşme olabilir ayy tam zamanında 7-8. Günlerde yerleşme kanaması olabilir demişti doktorum bende olmadı ama çok kişide oldu inşallah şeninde pozitif olucak adet olamazsın kullandığın ilaçlarla zatenKızlar bugün kahverengi leke gelmişadet mi olucam ki çok korktum. Bugün 7.gün daha test bile yapmadım..
İlk denemede olmayacak diye bir şey yok bende senin gibi düşünmüştüm ilkinde verir mi Allah hemen diye sonra neden vermesin dedim inandım ve umudumu da kaybetmedim benimde 3.gün embriyosuydu hemde çok iyi kalite de değildi normaldi ve çok şükür şu an 6. Haftamdayım lütfen umudunu kaybetme bol bol dua et Allah ol derse olur sen Allah tan iste. İdrarda negatif çıkması da çok normal erkn yaptın çünküGünaydın herkese bugün 6. Günüm ve çok mutsuz uyandım.olmadı diye kalktım gece rüyamda gördüm olmadığını zaten bu kadar güzel bişeyi hemen ilk denemede yaşayacak kadar şans nerede dedim.çok mutsuzum.idrar testi yaptım çok erken 3. Gün embriyosu biliyorum tabiki negatif.kasık ağrılarım da gitmiş ilk günden beri varlardı şu an değişik hissettim olmayınca.kan testi yaptırmaya heyecanım bile kalmadı
Çok korktum ya inşallah öyledir.Dur kız sakin ol yerleşme olabilir ayy tam zamanında 7-8. Günlerde yerleşme kanaması olabilir demişti doktorum bende olmadı ama çok kişide oldu inşallah şeninde pozitif olucak adet olamazsın kullandığın ilaçlarla zaten
Tamam soyleyimCanım doktorunla konuş. Kan sulandırıcı içiyorsan büyük ihtimal bırak dicektir
Benimde öyleydi kese görmeye gidince ikiz olduğunu öğrendik kişiden kişiye değişiyor ama olabilir yani baya yüksek cikmisTransfer 18inde yapildi 12. Gun transferden sonra. Iki tane embriyo konuldu. Ikiz degildir ya deger tam 4 haftalik gebelige denk geliyor
CAnim benim kahverengi gelebilir pembe gelebilir hatta kırmızı bule gelebilir ben hepsini yaşadım 2 3 damla gibiyse korkma uzan bol şu iç bunlar bebeğin geliştiğini yerleştiğini işaret eden kanamamis kılcal damarlara bas ki yaptığı için oluyormuş benim doktor bacaklarından suzulcek gibi değilse korkmaması gerek yok dedi 7ci haftadayimKızlar bugün kahverengi leke gelmişadet mi olucam ki çok korktum. Bugün 7.gün daha test bile yapmadım..
Ewet 2 3 damla gibi çok az .. insallh onun icindir yerlesmedir..CAnim benim kahverengi gelebilir pembe gelebilir hatta kırmızı bule gelebilir ben hepsini yaşadım 2 3 damla gibiyse korkma uzan bol şu iç bunlar bebeğin geliştiğini yerleştiğini işaret eden kanamamis kılcal damarlara bas ki yaptığı için oluyormuş benim doktor bacaklarından suzulcek gibi değilse korkmaması gerek yok dedi 7ci haftadayim
Korkma bebeğin yer yapıyor sanırımEwet 2 3 damla gibi çok az .. insallh onun icindir yerlesmedir..
Inşallah inşallah allahım..Korkma bebeğin yer yapıyor sanırım
Umarım sendende güzel haber alırız canim kalbini ferah tut allah'a inan ve bolca dua et böyle kahverengi akintilar olduğunda da suyu artır ve yaklaşık 1 saat kadar sırt üstü yat benim hemşire öyle yaptırdıInşallah inşallah allahım..
Canim ciktimi kan sonucun2 saate bElli olucak sonuç bekle ki geçsin zaman
Tşk ederim cnm doktorad1 dedim. Senin dediğini dediUmarım sendende güzel haber alırız canim kalbini ferah tut allah'a inan ve bolca dua et böyle kahverengi akintilar olduğunda da suyu artır ve yaklaşık 1 saat kadar sırt üstü yat benim hemşire öyle yaptırdı
Haftaya gidicem goruruz artik... ikiz taraftari degilim pek ama kismet ;(Benimde öyleydi kese görmeye gidince ikiz olduğunu öğrendik kişiden kişiye değişiyor ama olabilir yani baya yüksek cikmis
Ilk yaptigimda cikmadi. 8. Gun ve 10 gunlerde ciktiEwdeki testlerde çıktı mi peki hangi gün çıktı
Benim gecen seferkinde hic ama hic belirtim yoktu. Takma kafana guzel mesaj ver evreneGünaydın herkese bugün 6. Günüm ve çok mutsuz uyandım.olmadı diye kalktım gece rüyamda gördüm olmadığını zaten bu kadar güzel bişeyi hemen ilk denemede yaşayacak kadar şans nerede dedim.çok mutsuzum.idrar testi yaptım çok erken 3. Gün embriyosu biliyorum tabiki negatif.kasık ağrılarım da gitmiş ilk günden beri varlardı şu an değişik hissettim olmayınca.kan testi yaptırmaya heyecanım bile kalmadı
Hayırlısı olsun yıllardır bekliyoruz allah ikiz bebekle mukafatlandirdi bizi diye düşünüyorum ben zor ama rabbim kolaylığını verirHaftaya gidicem goruruz artik... ikiz taraftari degilim pek ama kismet ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?