Yok mu Nisanda transferi olanlar

Ya çok güzel bir haber buralar daha çok bebek dolsun inşallah kan vermeye gidin bence tecrübeli arkadaşlar ne der bilmiyorum ama çok sevindim

Kızlar benim elimdeki gebelik testinin kullanım tarihi geçmiş.. doğru sonuç verir mi sizce yapsam

Ben de bugün idrar testi yaptım çıkmayacağını bile bile o kadaaaar silik o kadaaaar zor görülen bir çizgi var ki eşim görmek için biraz uğraştı bence bu sayılmaz dedi fotoğraflarda da gözükmüyor Eminim çoğunuz hiç bişey görmeden atardınız çöpe diye düşünüyorum o derece o da muhtemelen hala ovitrelle nin kalan etkisidir.7. Gün dü bugün bakalım umutlar 8. 9. Günlere ((

Silik olması da güzel var gibi insallh..kanda daha net olur bnde yarın gidicem kan verneye

8ci gün tekrar yap bence bende yapmıştım çok silikti catlatma iğnesi 15 gun sonra etkisini kaybediyor

8ci gün tekrar yap bence bende yapmıştım çok silikti catlatma iğnesi 15 gun sonra etkisini kaybediyor
Ya işte benim 3.gün embriyosu yüzden 8. Gün de yani yarın iğneden sonra 13. Gün olacak.iğneden sonra 15. gün transfer sonrası 10. Gün o gün zaten kan vereceğim şöyle bir mantık kurdum ama giderek silindi yok olmak üzere yarın öbür gün koyulaşırsa o zaman bebiş gibi düşünebilirim ancak mantıklı mı sizce

Benimde 3cu gun embriyosuydu 8ci gün cook silik çıkmıştı 12 ci güne kadar tekrarladım hep silikti 1 ay oldu transfer sonrası hala silik gibi yinede çok koyu netleşmedi o yüzden hemen kendini karartma belkide yeni tutundu yeni yeni hormon salgiliyor etkiliceksin

İşte o çok silik çıkışları da iğne etkisi mi değil mi anlamak mümkün olmayacak kana kadar galiba bi de baya silik görmek için uğraşmak lazım fotoğraflarda gözükmeyecek kadar .3. Gün embriyosu 8 ya da 9 . Gün mü idrarda çıkıyor çoğunlukla canım bugün erken sanırım daha 7 . Gün. Yoksa 7. günde çıkan gördün mü hiç

Benim 8ci gün silik çıktı ben idrari fazla damlatmism test bozuk sandım bidaha yaptım gene silikti ertesi gün yaptım 9cu gün cook azcik belirginleşti 10 cügunde aynı şekilde kan testi 151 çıktı canim benim kendini olumsuz düşüncelerle karartma sabırlı ol ben negatifi göze alarak hep test yaptım çok şükür bu günlere geldim ama hiç stres yapmadım moralimi bozmadım morel önemli hormonları etkiliyor hemsirem özellikle stres yok diye uyardi

Tamam canım teşekkür ederim elimden geleni yapacağım birkaç gün daha sabır az kaldı

Transfer 18inde yapildi 12. Gun transferden sonra. Iki tane embriyo konuldu. Ikiz degildir ya deger tam 4 haftalik gebelige denk geliyor
Benim 10.gün 170.5 12.gün 315.4 14.gün 861.3 çıkmıştı şuan ikizlere hamileyim 6.haftada hem kese hem kalp atışı duyduk bizde şaşırdık beta hcg ile çok anlaşılan bişey değil ikiz gebelik.. 4. Gün 2 embriyo transferi yapılmıştı.

Evet 3 daga dayan 10cu gün kesin belli olur kendini karartmicaksan hergun testlerini tekrarliyabilirsin
Kan testine kadar tekrarlamayı düşünüyorum bakalım hem kaçıncı gün ilacın etkisi geçecek görmüş olurum tecrübe olur.hayırlısı olsun hepimize olursa seviniriz olmazsa umudu kaybetmeden bi daha deneriz başka şansımız yok

Sen pozitif ol dua et ins allah nasip edicek canim

Yaptın mı idrar testini merak ettim
Yaptım ama bisey çıkmadı.. Çok dikkate almadım nette de yazıyor tarihi geçmiş testler doğru sonuç vermezmiş. Yoksa da yapacak bişey yok ama yarın kan testi vercem orda çıkar sanırım dimi 9.günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…