Sen sakin ol sitres yapma hormon dediğimiz şey herşeyden etkileniyorTşk ederim cnm doktorad1 dedim. Senin dediğini dedi
Aslında panik oldum da sonra dedim ki herşeyin hayırlısı allah bilir o ne derse o dedim ..Sen sakin ol sitres yapma hormon dediğimiz şey herşeyden etkileniyor
Aslında panik oldum da sonra dedim ki herşeyin hayırlısı allah bilir o ne derse o dedim ..
Yani korkulcak bisey yok aslında sevincek bir durumAslında panik oldum da sonra dedim ki herşeyin hayırlısı allah bilir o ne derse o dedim ..
Yani korkulcak bisey yok aslında sevincek bir durum
Canim benim seni cok iyi anlıyorum ben ilk kanama yasadigimda kahverengi değildi bildiğin cam kesigi pıhtı gibi kanama oldu eyvah dedim bebegim beni bırakıyor ama kontrole gittiğinde ikiside oradaydı sonra gene pembe kanama yaşadım arkasından kahverengi parça parça ama pazartesi tekrar gittim miniklerimin kalbi gümbür gümbür du ama hep allah bizimle beraber dedim yardım eder dedim hep ayetle kursu okuyorum hem kendime hem size bol bol dua ediyorumilk defa başıma böyle bisey geldiği icin korktum ama saolun sizler içimi ferahlattiniz tsk ederim
Allah razı olsun insallh benim miniklerimde bnledirCanim benim seni cok iyi anlıyorum ben ilk kanama yasadigimda kahverengi değildi bildiğin cam kesigi pıhtı gibi kanama oldu eyvah dedim bebegim beni bırakıyor ama kontrole gittiğinde ikiside oradaydı sonra gene pembe kanama yaşadım arkasından kahverengi parça parça ama pazartesi tekrar gittim miniklerimin kalbi gümbür gümbür du ama hep allah bizimle beraber dedim yardım eder dedim hep ayetle kursu okuyorum hem kendime hem size bol bol dua ediyorum
Inşallah canim valla boyke sizlerden pozitif haber alınca kendimden daha çok seviniyorumAllah razı olsun insallh benim miniklerimde bnledir
Amin hepimizin inşalalhInşallah canim valla boyke sizlerden pozitif haber alınca kendimden daha çok seviniyorumallah cabani emeğini boşa çıkarmasin
HAyırlı olsun canım benim güle güle büyütKızlar sonucum 143 çıktı çok şükür güzel dedi cumartesi tekrar bakalım dedi rabbim her isteyene nasip etsin çok rahatladım
Uğraşıyorum güzel düşünmek için çok hem deBenim gecen seferkinde hic ama hic belirtim yoktu. Takma kafana guzel mesaj ver evrene
Saol canım benim darısı sana ve Tüm isteyen kader arkadaşlarımaHAyırlı olsun canım benim güle güle büyüt ❤❤
Çok burdaki arkadaşlar dediki ilaçlar bizim adet olmamızı engelliyor muş..yani adet olmazsın. Belki gebelik dicem ama daha erken diyosun sende ama ağrılar güzelmiş burdaki arkadaşlar öyle dediKızlar benim dünden beri sırtım çok ağrıyor.normalde regl olmak üzereyken ve regl dönemi boyunca çok ağrır sırtım aynı öyle şuan.ama benim transferim erken oldu daha adet günüme bir hafta var.canım çok sıkıldı amailaçlar yüzünden hamile değilsek de erken adet olmamız gibi birşey söz konusu değil dimi ?
Canim ben 4 cü 5ci günler böbrekleri ve sırtim cok agridi pozitifi görürsün insallahKızlar benim dünden beri sırtım çok ağrıyor.normalde regl olmak üzereyken ve regl dönemi boyunca çok ağrır sırtım aynı öyle şuan.ama benim transferim erken oldu daha adet günüme bir hafta var.canım çok sıkıldı amailaçlar yüzünden hamile değilsek de erken adet olmamız gibi birşey söz konusu değil dimi ?
Ya sevindim şu an böbreklerim de ağrıdı ama onu yatış pozisyonuma vermiştim ama sırtım çok içten ağrıyor o ağrıyı çok iyi bilirim adet dönemindekinin aynısı.az kaldı çok umutlanmamak çok da üzgün beklememeye çalışıyorum bakalım.allah daha zor sınavlar vermesin katlanırızCanim ben 4 cü 5ci günler böbrekleri ve sırtim cok agridi pozitifi görürsün insallah
Çok sabırlı ol ve çok dua et bebeklerinin seninle olduğuna inanYa sevindim şu an böbreklerim de ağrıdı ama onu yatış pozisyonuma vermiştim ama sırtım çok içten ağrıyor o ağrıyı çok iyi bilirim adet dönemindekinin aynısı.az kaldı çok umutlanmamak çok da üzgün beklememeye çalışıyorum bakalım.allah daha zor sınavlar vermesin katlanırız
BeeeenKızlar Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaallah ... kızlar benim 3. Gün embriyosu . Bugün 8. Gün idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan . İkinci çizgi silik çıktı böyle olan varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?