Yok mu Nisanda transferi olanlar

ilk defa başıma böyle bisey geldiği icin korktum ama saolun sizler içimi ferahlattiniz tsk ederim
Canim benim seni cok iyi anlıyorum ben ilk kanama yasadigimda kahverengi değildi bildiğin cam kesigi pıhtı gibi kanama oldu eyvah dedim bebegim beni bırakıyor ama kontrole gittiğinde ikiside oradaydı sonra gene pembe kanama yaşadım arkasından kahverengi parça parça ama pazartesi tekrar gittim miniklerimin kalbi gümbür gümbür du ama hep allah bizimle beraber dedim yardım eder dedim hep ayetle kursu okuyorum hem kendime hem size bol bol dua ediyorum

Allah razı olsun insallh benim miniklerimde bnledir

Kızlar benim dünden beri sırtım çok ağrıyor.normalde regl olmak üzereyken ve regl dönemi boyunca çok ağrır sırtım aynı öyle şuan.ama benim transferim erken oldu daha adet günüme bir hafta var.canım çok sıkıldı ama ilaçlar yüzünden hamile değilsek de erken adet olmamız gibi birşey söz konusu değil dimi ?

Çok burdaki arkadaşlar dediki ilaçlar bizim adet olmamızı engelliyor muş..yani adet olmazsın. Belki gebelik dicem ama daha erken diyosun sende ama ağrılar güzelmiş burdaki arkadaşlar öyle dedi

Canim ben 4 cü 5ci günler böbrekleri ve sırtim cok agridi pozitifi görürsün insallah

Kızlar Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaallah ... kızlar benim 3. Gün embriyosu . Bugün 8. Gün idrar testi yaptım şu ucuz olanlardan . İkinci çizgi silik çıktı böyle olan varmı????

Canim ben 4 cü 5ci günler böbrekleri ve sırtim cok agridi pozitifi görürsün insallah
Ya sevindim şu an böbreklerim de ağrıdı ama onu yatış pozisyonuma vermiştim ama sırtım çok içten ağrıyor o ağrıyı çok iyi bilirim adet dönemindekinin aynısı.az kaldı çok umutlanmamak çok da üzgün beklememeye çalışıyorum bakalım.allah daha zor sınavlar vermesin katlanırız

Çok sabırlı ol ve çok dua et bebeklerinin seninle olduğuna inandualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…