her doktorun bakış açısı farklı demekki canim ben hep jel kullandım opudan beri hala kullanıyorumBenim drum hiç jel kullanmıyor canım progestan fitil olarak yada iğne olarak kullanıyor
Halkında hayirlisi olsun haber ver canımGünaydın cnm Bnde kan vermeye gidiyorum insalah hayırlı sonuçlar olsun
Aynen öyle canım ben transferden bwş gün önce iğneyle başladım transferden sonra fitile döndüm bundan önceki tutmuştu onda hep iğne kullanmıştım ama 9.haftada kalbi durduher doktorun bakış açısı farklı demekki canim ben hep jel kullandım opudan beri hala kullanıyorum
Söyledim cnm bugün lazım dedim onlarda acil.yazip.wercekler erken çıkıcak bugun cikicakAa keşke özler gitseydin sağlık ocagi ertesi gün veriyor sonucu hatta arayıp telefonla öğrenmiştim ben
Uzun protokolü bnm ki ondan mi acaba çok agriyor valla yuruyemiuorumAslında genelde jel kullanıyorlar ama sanırım sizde durum farkli
Inşallah cnm öğrenince olumlu olumsuz yazarım sizlereGüzel haberlerle gel inşallah Dualarımız seninleeee
Anladım bnde korktum.acaba bi anormallik mi oldu diyeMalisef o iğne öyle canım hepimizde durum aynı
Tabiki sizlerle paylaiscam.olumlu yada olumsuzHalkında hayirlisi olsun haber ver canım
Anladım canim hairlisi snein icinAynen öyle canım ben transferden bwş gün önce iğneyle başladım transferden sonra fitile döndüm bundan önceki tutmuştu onda hep iğne kullanmıştım ama 9.haftada kalbi durdu
Kac gun oldu canim senin transfer olali?ben de pazartesi transferimle sizin araniza yani uzun bekleyise katilicam insallah.Günaydın hanımlargüzel haberler bekliyorum sizlerden... Hadi sevindirin bizi Biz diyorum hem sayfa ahalisi hemde kendimi iki kişi hissediyorum
Ben gobekten olanini kullaniyorum ama devlet odemiyor hem fitil hem gobekten igne kendim yapiyorumBenim drum hiç jel kullanmıyor canım progestan fitil olarak yada iğne olarak kullanıyor
Olsun canim herseyin hayırlısı bidahakine olur allahin izniyleKızlar gebelik yok olumsuz çıktı malesef..
Ewet insallh hayırlısı olsun kasım a kadar yapmam daha kilo vericem önce insallh..Olsun canim herseyin hayırlısı bidahakine olur allahin izniyle
Inşallah canim vakti saati gelince hayat seni zaten sürüklüyor deniyorsun uygun zamanda yine denersin allah büyük belki kendiliğinden olurEwet insallh hayırlısı olsun kasım a kadar yapmam daha kilo vericem önce insallh..
Canım hayırlısı olsun çok üzüldüm. Allah’ım sabrını versin güç kuvvet versin bir dahakine kavuşursun inşallah bebeğineKızlar gebelik yok olumsuz çıktı malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?