Yok olmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

janeeyre1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2018
278
307
103
Uzun olabilir, gözleriniz kanayacak şimdiden özür dilerim.
Yok olmak istiyorum evet hiçbir şekilde var olmak istemiyorum. Müslümanım, ahirete inanıyorum ama öbür dünyaya da gitmek istemiyorum. Hatta cennete gitmek de istemiyorum Allah'ın bana en büyük ödülü yok etmek olur. Hiç var olmamış, hiç bu acıları çekmemiş olmak. Bu dünyada ruhum alevler içinde yanıyor, ne yapsam söndüremedim. Söndürmek için yaptığım her şey odun oldu. Daha 11 yaşında ölmek istedim. Geçmişe dönebilseydim o küçük kızın elinden tutup onu yüksek bir yerden atar ya da asardım. Terapi alıyorum, ilaç kullanıyorum. Ama olmuyor işte, benim çocukluğum, ergenliğim gitti. 30 olacağım ama hayatını anlat derseniz tek söyleyeceğim benim hayatım bir hiç. Ölüyorum kızlar, ateşlerde yanıyorum. Ergenken kızlar sevgilileri için ağlarken hep isyan ettim Allahım ben de öyle ağlamak istiyorum, ben neden bu büyük yükü taşıyorum dedim. Allah beni hiç sevmedi. Bebekken hastalık verdi. Büyüdüm hastalığım yüzünden istenmememe izin verdi. Çocukken hastalığım yetmedi dış görünüşüm yüzünden dalga geçilmeme izin verdi. Herkes beni hayat enerjisi yüksek olarak tanıyor ama bilmiyorlar ki benim kaybedeceğim bir şey kalmadı o yüzden böyle sallamaz takılıyorum. Lütfen intihara bu kadar meyilli olduğum bir dönemde en ufak olumsuz yorum yapmayın. Dün karar verdim dedim lan yap gitsin, her şeyin bittiğini düşündüm. Tüm acılar, krizler, yolun ortasında oturup ağlamalar, bedenime yapılanlar, ruhumu zihnimi beynimi bitiren hastalığım, ailemin benim yüzümden çektikleri hepsi bitecek. Onlar bir ağlar ama büyük bir yükten kurtulurlar dedim. Ama işte yok olmamak canımı sıkıyor, bir de ailemin üzüntüsü. Çok acı çekecekler. O kadar iyileştirmeye çalışıyorlar yemeden içmeden kısıp bana yardım ediyorlar ki ellerinde en ufak maddi bir şey yok. Allah belamı versin işte. İsterseniz yorum yapmayın ama ölüyorum bildiğiniz her gün ölüyorum. Çocukken yalvardım yakardım canımı al dedim ya da iyileştir dedim. Duymadı, sesimi kimse duymadı.
Hiç aşık olmadım, sevildim ama ben yapamadım. Dokunmasın kimse bana, kimseye bağlı olmak istemiyorum çünkü ben her an bu dünyadan gidebilmek istiyorum. Bedenimi sevmiyorum, bana ait değil. Kendimi sevmiyorum, çünkü bu ben değilim.
Ekrana öyle kitlenmiş yazıyorum. Bu dünya benim cehennemim. Ruhum yanıyor alevler hiç durmuyor durduramıyorum.
Anlatmadığım çok şey var. Eğer birileri tanırsa beni onları bilmemeli. Ama tüm hayatımı etkileyip bitiren bir şey, tahmin ederseniz de yazmayın.
İyi geceler, kendinize çok iyi bakın. Çocuklarınızı sevin sarmalayın onları herkesten koruyun Allah tüm çocukları hastalıktan, beladan, şerefsizlerden, acıdan korusun. Çocuklarınızı benim için ayrıca bu da x ablanız için diyip güzel yanaklarına öpücük kondurun.
Hoşça kalın.

Bedeniniz size emanet ve ruhunuz da baskalarinin size yaptiklariyla veya bakisiyla degisecek bir sey degil.

Yok olmak hic olmak cok guzel ve yuksek bir mertebedir.
Tasavvufta nefsi yok etmek hic olmaktir.
Belki bunu istiyorsunuz manen bir de oyle dusunun.

Madden istiyorum, neler yaşadığımı bilseniz keşke. Tamamen yok olmak hiç bu dünyaya gelmemiş olmak istiyorum.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim. :)

Ablacım anlayamadım açıkçası kendini öldürmek niyetinde misin? Kazen ben mi yanlış anladım?

Yani şu kadarını söyleyeyim 30yaşına gelmişsin bırak gitsin içindeki acıyı çocukluğun gerilerde kaldı.

Bu teorine göre Allah kimseyi sevmiyor panpa, dış görünüşünü beğenmeyenler var, çok kötü ailelerden gelenler var, tecavüze uğrayıp neden ben diyen insanlar var, sağlık problemleri olan insanlar var, ailesinin sağlık problemleriyle uğraşan insanlar var yani var kere var....kim dertsiz ki? AIDS değil kanser değil hastalığın ablacım bak hayattasın hayatına sıkıca tutun güzelliklere yer aç bence.

Anlatamıyorum ifşa olmamak için dış görünüşüm de umurumda değil güzel olmuşum değilmişim. Ama yaşadıklarımı anlatabilsem keşke. Tecavüz, ailede hastalık, kendide hastalık, kanseri falan da yakından tanıyorum. Oturup saçma salak dertler için bu derece üzülecek değilim ki.

Madden istiyorum, neler yaşadığımı bilseniz keşke. Tamamen yok olmak hiç bu dünyaya gelmemiş olmak istiyorum.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim. :)

Firavun hic aci cekmemis ve en sevilmeyen oydu.
Sevilip sevilmemek insana mutluluk verilmesiyle alakali degil.
Evet acinizi bilmiyorum inanin uzulurum de fakat yazacaklarim degismez.
Burada yorum yazan herkesin acisi vardir benim de var yalniz degilsiniz.

Oglumu tekrar yatirmak icin kalmıştım, konuyu acip okudum oglumu bir de senin yerine öptüm sende bizi kırma ve hayatindaki tüm olumsuzluklara inadina meydan oku....Hayat çok güzelmiş dedigin günler yakınken hep anlattığın şu duygulara kapilir insan .....cok yakın unutma

Valla panpa derdini söylemeyen derman bulamaz biliyorsun. Birazcık ucundan açsanız vence insanlar meseleyi daha iyi anlar. Hepsini olmasa da bazı şeyleri yazabilirsiniz bence.

Hastalığın ne canım çaresi yokmu..
Bu dünya sınav dünyası.. hepimiz biseyler yaşıyoruz.. benim hayatımı yazsam roman olur..
Allah acılarımıza sabır versin..
Ölümü yok olmayı çıkar aklından..
Dünya güzel yaşamaya değer. .
Herşeyin bir çaresi vardır elbet...

Ben yalnızım demiyorum ki bu dünyadan benden çok kötüleri var. Hepsinin acısını yüreğimde hissediyorum. Anlatamıyorum ah bir anlatsam.

Allah aşkınıza üyeyi banlatmayın. Daha önemli konu yok bunlardan. İntihar önlenebilir bir şey siz ise banlıyorsunuz. Bakın çözüm arıyor burada dökebiliyor sadece içini. Hemen yöneticileri çağırmayın yazık günah valla.
Canım hastalığın ne bilmiyorum ama sevilmişsin bak demek ki sevilemez değilsin ve de inan bana en güzel insan bile bir süre sonra gözüne basit geliyor. Çirkin dediğimize bir süre sonra bu güzelmiş diyebiliyoruz. Çok da önemli değil. Sorunun daha büyükse oturur beraber çözümünü ararız. Çözümü yoksa bile alternatif yollar üretiriz. Rica ediyorum istersen özelden yaz bak ben de aynı şeyleri çok hissettim planlar yaptım hatta ama şimdi duruyorum iyiki de yapmamışım. Annem ihtimali farkettiğinde bile nasıl ağladı nasıl üzüldü. Yapma kuzum olur mu bize söz ver. Yakın hissettiğin kim varsa aç derdini bir şekilde konuşulsun. Sen değerlisin,özelsin, bir kere muhteşem bir kalbin var. Hiç mi güzel özelliğin yok onlara odaklan. Bak ben birkaç tane sayayım merhametlisin,zekisin,çocukları seviyorsun,iyi niyetlisin. Bir paragraftan çıktı bak sadece. Kendini sev lütfen. Önümüzdeki hafta bugün bakalım kendin hakkında ne düşüneceksin. Söz ver buraya kendinle ilgili güzel tespitleri yazacaksın haftaya. Tam bir hafta sonra. İstersen yakınlarına da sor ekle listene. Söz aldım sayıyorum tamam mı

Ben yalnızım demiyorum ki bu dünyadan benden çok kötüleri var. Hepsinin acısını yüreğimde hissediyorum. Anlatamıyorum ah bir anlatsam.
Seni tanıyan biri olacağını hiç sanmıyorum.
Anlatsan belki kuyunun bu kadar dipsiz olmadığını anlatmamızı sağlarsın.

Neler yapıyorsun?
Eğitimin ne? Çalışma/okul hayatın var mı?
Hobilerin neler? En çok ne yapmayı seviyorsun?
Yarın gününü nasıl geçirmeyi planlıyorsun?
Arkadaşlarınla aran nasıl? En sevdiğin şarkı? En sevdiğin film? En sevdiğin dizi? En sevdiğin kitap? En sevdiğin renk ne?
Ciddi soruyorum, cevaplarsan sevinirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…