Madden istiyorum, neler yaşadığımı bilseniz keşke. Tamamen yok olmak hiç bu dünyaya gelmemiş olmak istiyorum.Bedeniniz size emanet ve ruhunuz da baskalarinin size yaptiklariyla veya bakisiyla degisecek bir sey degil.
Yok olmak hic olmak cok guzel ve yuksek bir mertebedir.
Tasavvufta nefsi yok etmek hic olmaktir.
Belki bunu istiyorsunuz manen bir de oyle dusunun.
Anlatamıyorum ifşa olmamak için dış görünüşüm de umurumda değil güzel olmuşum değilmişim. Ama yaşadıklarımı anlatabilsem keşke. Tecavüz, ailede hastalık, kendide hastalık, kanseri falan da yakından tanıyorum. Oturup saçma salak dertler için bu derece üzülecek değilim ki.Ablacım anlayamadım açıkçası kendini öldürmek niyetinde misin?Kazen ben mi yanlış anladım?
Yani şu kadarını söyleyeyim 30yaşına gelmişsin bırak gitsin içindeki acıyı çocukluğun gerilerde kaldı.
Bu teorine göre Allah kimseyi sevmiyor panpa, dış görünüşünü beğenmeyenler var, çok kötü ailelerden gelenler var, tecavüze uğrayıp neden ben diyen insanlar var, sağlık problemleri olan insanlar var, ailesinin sağlık problemleriyle uğraşan insanlar var yani var kere var....kim dertsiz ki? AIDS değil kanser değil hastalığın ablacım bak hayattasın hayatına sıkıca tutun güzelliklere yer aç bence.
Bunu yazmanız bile beni mutlu etti biliyor musunuz inanınNe yazacağımıda bilemedim
Madden istiyorum, neler yaşadığımı bilseniz keşke. Tamamen yok olmak hiç bu dünyaya gelmemiş olmak istiyorum.
Yorum yaptığınız için teşekkür ederim. :)
Anlatamıyorum ifşa olmamak için dış görünüşüm de umurumda değil güzel olmuşum değilmişim. Ama yaşadıklarımı anlatabilsem keşke. Tecavüz, ailede hastalık, kendide hastalık, kanseri falan da yakından tanıyorum. Oturup saçma salak dertler için bu derece üzülecek değilim ki.
Ben yalnızım demiyorum ki bu dünyadan benden çok kötüleri var. Hepsinin acısını yüreğimde hissediyorum. Anlatamıyorum ah bir anlatsam.Firavun hic aci cekmemis ve en sevilmeyen oydu.
Sevilip sevilmemek insana mutluluk verilmesiyle alakali degil.
Evet acinizi bilmiyorum inanin uzulurum de fakat yazacaklarim degismez.
Burada yorum yazan herkesin acisi vardir benim de var yalniz degilsiniz.
beni çaresiz bırakan bu hastalık değil yaşadıklarım, yaşatılanlar.Hastalığın nedir bu kadar çaresiz bırakan?
Seni tanıyan biri olacağını hiç sanmıyorum.Ben yalnızım demiyorum ki bu dünyadan benden çok kötüleri var. Hepsinin acısını yüreğimde hissediyorum. Anlatamıyorum ah bir anlatsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?