- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
Arkadaş yardım için yöneticiyi etiketledi daha önce böyle şeyleri çok gördüğü için kk, idmanlı olarak yapıyorlarAllah aşkınıza üyeyi banlatmayın. Daha önemli konu yok bunlardan. İntihar önlenebilir bir şey siz ise banlıyorsunuz. Bakın çözüm arıyor burada dökebiliyor sadece içini. Hemen yöneticileri çağırmayın yazık günah valla.
Canım hastalığın ne bilmiyorum ama sevilmişsin bak demek ki sevilemez değilsin ve de inan bana en güzel insan bile bir süre sonra gözüne basit geliyor. Çirkin dediğimize bir süre sonra bu güzelmiş diyebiliyoruz. Çok da önemli değil. Sorunun daha büyükse oturur beraber çözümünü ararız. Çözümü yoksa bile alternatif yollar üretiriz. Rica ediyorum istersen özelden yaz bak ben de aynı şeyleri çok hissettim planlar yaptım hatta ama şimdi duruyorum iyiki de yapmamışım. Annem ihtimali farkettiğinde bile nasıl ağladı nasıl üzüldü. Yapma kuzum olur mu bize söz ver. Yakın hissettiğin kim varsa aç derdini bir şekilde konuşulsun. Sen değerlisin,özelsin, bir kere muhteşem bir kalbin var. Hiç mi güzel özelliğin yok onlara odaklan. Bak ben birkaç tane sayayım merhametlisin,zekisin,çocukları seviyorsun,iyi niyetlisin. Bir paragraftan çıktı bak sadece. Kendini sev lütfen. Önümüzdeki hafta bugün bakalım kendin hakkında ne düşüneceksin. Söz ver buraya kendinle ilgili güzel tespitleri yazacaksın haftaya. Tam bir hafta sonra. İstersen yakınlarına da sor ekle listene. Söz aldım sayıyorum tamam mı
Dayak yiyen çocuk:) ben de öyleydim merak etmeyinbeni çaresiz bırakan bu hastalık değil yaşadıklarım, yaşatılanlar.
Hangi çocuk ölmek ister? Hangi çocuk ölmek istiyorum diye ağlar hıçkıra hıçkıra?
Bunu yazmanız bile beni mutlu etti biliyor musunuz inanın
Seninle bir konuda biraz konuşma(!) yaşamıştık belki hatırlarsın. En yakın kardeş bile Yaşar bunu göz ardı etmeni isteyerek birşey söylicem.beni çaresiz bırakan bu hastalık değil yaşadıklarım, yaşatılanlar.
Hangi çocuk ölmek ister? Hangi çocuk ölmek istiyorum diye ağlar hıçkıra hıçkıra?
Yazan parmaklarınıza kurban olayım cidden öyle durumdayım ki bilemezsiniz. Çocukken yaptım ama aptal işte çocuğuz ilaçla ölünür mü salak git at kendini, as kendini dimi?Allah aşkınıza üyeyi banlatmayın. Daha önemli konu yok bunlardan. İntihar önlenebilir bir şey siz ise banlıyorsunuz. Bakın çözüm arıyor burada dökebiliyor sadece içini. Hemen yöneticileri çağırmayın yazık günah valla.
Canım hastalığın ne bilmiyorum ama sevilmişsin bak demek ki sevilemez değilsin ve de inan bana en güzel insan bile bir süre sonra gözüne basit geliyor. Çirkin dediğimize bir süre sonra bu güzelmiş diyebiliyoruz. Çok da önemli değil. Sorunun daha büyükse oturur beraber çözümünü ararız. Çözümü yoksa bile alternatif yollar üretiriz. Rica ediyorum istersen özelden yaz bak ben de aynı şeyleri çok hissettim planlar yaptım hatta ama şimdi duruyorum iyiki de yapmamışım. Annem ihtimali farkettiğinde bile nasıl ağladı nasıl üzüldü. Yapma kuzum olur mu bize söz ver. Yakın hissettiğin kim varsa aç derdini bir şekilde konuşulsun. Sen değerlisin,özelsin, bir kere muhteşem bir kalbin var. Hiç mi güzel özelliğin yok onlara odaklan. Bak ben birkaç tane sayayım merhametlisin,zekisin,çocukları seviyorsun,iyi niyetlisin. Bir paragraftan çıktı bak sadece. Kendini sev lütfen
Ben bir kez bu sebepten banlanmıştım. Üstelik çok da ihtiyacım vardı korktum o da yaşamasın aynısını.Üyeyi banlatmak için değil, şu an intihar etme fikri varsa yardım etsin diye Kazeni çağırdım. Acil olabileceğini düşündüğünüz durumlarda lütfen sizler de Kazen'i etiketleyin.
Yoksa üyenin de konunun da banlık bir yeri yok ki.
Yaşadıkların eminim çok zor şeylerdir asla hafife almıyorum ama burayı çocuklarda okuyor olabilir. O yüzden özendirici yöntemleri yazmamanı rica ediyorum olur mu?Yazan parmaklarınıza kurban olayım cidden öyle durumdayım ki bilemezsiniz. Çocukken yaptım ama aptal işte çocuğuz ilaçla ölünür mü salak git at kendini, as kendini dimi?
Anlatamıyorum bittim ben tükendim şu an sadece bir yüküm. Sevildim ama gidişini tahmin bile edemezsiniz. Neden aşık olmadım? Neden birini sevemedim? Çocukluğum, çocukluğum.
Gitmek istiyorum, inanın hayat hiç güzel değil bana. Bu anlık bir şey değil, çocukluktan beri istiyorum.
Ya çocukken ölmeyi acı çektiğim için istemiyordum sevilmek için istiyordum. Allah beni öpüp sarılacaktı, bitti gitti haydi koş bahçede kimse sana dokunamaz düştüğün her yer pamuk olacak canın hiç acımayacak diyecekti. Olmadı.
Keşke biz sarılabilseydik sana canım. Öyle hissetmeye çalış. Bir sürü kadın burda senin için yazıyor seni önemsiyor seni sarmalamak istiyor. Neden çünkü sen önemlisin değerlisin. Eksikliklerinle acılarınla duygularınla bir bütünsün ve biz bu bütünün bizimle kalmasını mutlu olmasını istiyoruz. Bak sana ödev verdim haftaya özellik istiyorum en az 10 tane tamam mıYazan parmaklarınıza kurban olayım cidden öyle durumdayım ki bilemezsiniz. Çocukken yaptım ama aptal işte çocuğuz ilaçla ölünür mü salak git at kendini, as kendini dimi?
Anlatamıyorum bittim ben tükendim şu an sadece bir yüküm. Sevildim ama gidişini tahmin bile edemezsiniz. Neden aşık olmadım? Neden birini sevemedim? Çocukluğum, çocukluğum.
Gitmek istiyorum, inanın hayat hiç güzel değil bana. Bu anlık bir şey değil, çocukluktan beri istiyorum.
Ya çocukken ölmeyi acı çektiğim için istemiyordum sevilmek için istiyordum. Allah beni öpüp sarılacaktı, bitti gitti haydi koş bahçede kimse sana dokunamaz düştüğün her yer pamuk olacak canın hiç acımayacak diyecekti. Olmadı.
Çok sevimlisin yahu:))Keşke biz sarılabilseydik sana canım. Öyle hissetmeye çalış. Bir sürü kadın burda senin için yazıyor seni önemsiyor seni sarmalamak istiyor. Neden çünkü sen önemlisin değerlisin. Eksikliklerinle acılarınla duygularınla bir bütünsün ve biz bu bütünün bizimle kalmasını mutlu olmasını istiyoruz. Bak sana ödev verdim haftaya özellik istiyorum en az 10 tane tamam mıGüvendiğin arkadaşlarına da danışabilirsin kopya çekmek serbest
Anladım canım korktum kapanır diye çünkü bu önlenebilir bir durum yardımcı olabilecekken kapanırsa aşırı üzülürüm. Madem kapanmayacak iyi olmuş :)Arkadaş yardım için yöneticiyi etiketledi daha önce böyle şeyleri çok gördüğü için kk, idmanlı olarak yapıyorlar
Aaaa dur yahu nereye?Herkese tek tek yazamıyorum, konuyu yazarken ağlamamıştım ama şimdi yazdıklarınıza teker teker ağladım. Siz çok güzel insanlarsınız. Beni hissettiniz, tanımadan yardımcı olmaya bu halden çıkarıp almaya çalışıyorsunuz. Ama yüreği güzel kadınlar benim çıkmam imkansız.
Allah'a yönelmedim mi sanıyorsunuz? Ben namaz kıldıktan sonra intihara teşebbüs etmiş insanım. Reşit değilim diye ifade almaya gelen polis bile benimle ağladı ve ona anlatmadığım bir sürü şey vardı. Yalan söylemiyorum feyk falan değilim ama bunları uydurmayı bir kitap, filmden almayı çok isterdim.
İmtihan diyorsunuz da küçücük bir çocuk nereden anlar intiharı? Çocukluğumu bırakayım diyorum korkularım bırakmıyor. Çocukken şu oldu bu oldu diyerek.
Dayanamıyorum. Ellerinize parmaklarınıza kurban olayım, benim için endişenlenmeyin. Kendinize çok iyi bakın.
@mune konumu kapatıp, üyeliğimi de siler misin? Silinmiyorsa da pasif hale getirir misin?
İyi geceler hepinize.
Ben de az önce içimden sana çok yakın hissetmiştim demek kalplerimiz karşılıklıymışÇok sevimlisin yahu:))
İyi geceler ama olmadı buHerkese tek tek yazamıyorum, konuyu yazarken ağlamamıştım ama şimdi yazdıklarınıza teker teker ağladım. Siz çok güzel insanlarsınız. Beni hissettiniz, tanımadan yardımcı olmaya bu halden çıkarıp almaya çalışıyorsunuz. Ama yüreği güzel kadınlar benim çıkmam imkansız.
Allah'a yönelmedim mi sanıyorsunuz? Ben namaz kıldıktan sonra intihara teşebbüs etmiş insanım. Reşit değilim diye ifade almaya gelen polis bile benimle ağladı ve ona anlatmadığım bir sürü şey vardı. Yalan söylemiyorum feyk falan değilim ama bunları uydurmayı bir kitap, filmden almayı çok isterdim.
İmtihan diyorsunuz da küçücük bir çocuk nereden anlar intiharı? Çocukluğumu bırakayım diyorum korkularım bırakmıyor. Çocukken şu oldu bu oldu diyerek.
Dayanamıyorum. Ellerinize parmaklarınıza kurban olayım, benim için endişenlenmeyin. Kendinize çok iyi bakın.
@mune konumu kapatıp, üyeliğimi de siler misin? Silinmiyorsa da pasif hale getirir misin?
İyi geceler hepinize.
Herkese tek tek yazamıyorum, konuyu yazarken ağlamamıştım ama şimdi yazdıklarınıza teker teker ağladım. Siz çok güzel insanlarsınız. Beni hissettiniz, tanımadan yardımcı olmaya bu halden çıkarıp almaya çalışıyorsunuz. Ama yüreği güzel kadınlar benim çıkmam imkansız.
İyi geceler hepinize.
Siz bana inanmıyorsunuz değil mi?Aaaa dur yahu nereye?
Zaten moderatörler uyuyordur sabaha kadar kapanmıcaktır iki laflayalım olmaz mı :))
Şikayet edin öyleyse ben haykırmak istedim hatta yazdığım an bile kapattıracaktım. Sadece bir yerde benim feryadım, acım kalsın istedim.Boyle yapinca da ben samimiyete inanamiyorum iste. Dikkat cekmeye geldin gidiyosun havasi var kusura bakma. Madem anlatmayacaksin, 5 dk sonra konuyu kapat diyeceksin neden konu açtın yani? Saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?