Yok olmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş yardım için yöneticiyi etiketledi daha önce böyle şeyleri çok gördüğü için kk, idmanlı olarak yapıyorlar

beni çaresiz bırakan bu hastalık değil yaşadıklarım, yaşatılanlar.
Hangi çocuk ölmek ister? Hangi çocuk ölmek istiyorum diye ağlar hıçkıra hıçkıra?
Dayak yiyen çocuk:) ben de öyleydim merak etmeyin
Çok vardır öyle eminim
kendinize gelin lütfen
Hayatınızda hiç olumlu bir şey yok mu ki onlara odaklanabileceğiniz?

Bazen anlatırsın anlamazlar bazen susarsın yine anlamazlar seni senden daha iyi anlayacak tek rabbim canım insan oğlu şimdi feyk derler iki dk sonra senin için üzülüyorum der sonra psikolojin bozuk yardim al derler sen içini dökmüşsün iyide yapmışsın şimdi kalk al sedcadeni alnini koyduğun yer kadar huzur veren başka yer yok .ben seni anladım sende anla bazı şeyler değiştirilemez. Sen değişirsin çevren değişir bırakıp gidemediğin ne varsa sil at ve git kaça bildiğin kadar kalmak sana iyi gelmeyecek .

Bunu yazmanız bile beni mutlu etti biliyor musunuz inanın

Çoğumuzun hayatında birşeyler eksik yada yolunda gitmiyor.
sen herkesi mutlumu zannediyorsun ? bak saat kaç olmuş uyumamız lazım ama uyuyamıyoruz neden? Çünkü bizimde çözemediğimiz içinden çıkamadığımız sorunlarımız var

beni çaresiz bırakan bu hastalık değil yaşadıklarım, yaşatılanlar.
Hangi çocuk ölmek ister? Hangi çocuk ölmek istiyorum diye ağlar hıçkıra hıçkıra?
Seninle bir konuda biraz konuşma(!) yaşamıştık belki hatırlarsın. En yakın kardeş bile Yaşar bunu göz ardı etmeni isteyerek birşey söylicem.
Umarım yanlış anlamazsın.
Bence sen dışardan gelen her fikre kapalısın. Kabuğuna kapanmış başka ihtimali veya yolu olmadığını düşünüyorsun.
Biraz kabuklarının dışına çık. Mesela en baştan neler yaşadığını anlat.
Tanırlarsa tanısınlar yahu, elalem yüzünden içimize ata ata şiştik dökül gitsin.

Yazan parmaklarınıza kurban olayım cidden öyle durumdayım ki bilemezsiniz. Çocukken yaptım ama aptal işte çocuğuz ilaçla ölünür mü salak git at kendini, as kendini dimi?
Anlatamıyorum bittim ben tükendim şu an sadece bir yüküm. Sevildim ama gidişini tahmin bile edemezsiniz. Neden aşık olmadım? Neden birini sevemedim? Çocukluğum, çocukluğum.
Gitmek istiyorum, inanın hayat hiç güzel değil bana. Bu anlık bir şey değil, çocukluktan beri istiyorum.
Ya çocukken ölmeyi acı çektiğim için istemiyordum sevilmek için istiyordum. Allah beni öpüp sarılacaktı, bitti gitti haydi koş bahçede kimse sana dokunamaz düştüğün her yer pamuk olacak canın hiç acımayacak diyecekti. Olmadı.

Ben bir kez bu sebepten banlanmıştım. Üstelik çok da ihtiyacım vardı korktum o da yaşamasın aynısını.

Yaşadıkların eminim çok zor şeylerdir asla hafife almıyorum ama burayı çocuklarda okuyor olabilir. O yüzden özendirici yöntemleri yazmamanı rica ediyorum olur mu?

Keşke biz sarılabilseydik sana canım. Öyle hissetmeye çalış. Bir sürü kadın burda senin için yazıyor seni önemsiyor seni sarmalamak istiyor. Neden çünkü sen önemlisin değerlisin. Eksikliklerinle acılarınla duygularınla bir bütünsün ve biz bu bütünün bizimle kalmasını mutlu olmasını istiyoruz. Bak sana ödev verdim haftaya özellik istiyorum en az 10 tane tamam mı Güvendiğin arkadaşlarına da danışabilirsin kopya çekmek serbest

Çok sevimlisin yahu:))

Arkadaş yardım için yöneticiyi etiketledi daha önce böyle şeyleri çok gördüğü için kk, idmanlı olarak yapıyorlar
Anladım canım korktum kapanır diye çünkü bu önlenebilir bir durum yardımcı olabilecekken kapanırsa aşırı üzülürüm. Madem kapanmayacak iyi olmuş :)

Yazdiklarinla kendini öyle güzel anlatmissin ki, öyle hissettim ki, her satırda öyle cız etti ki içim anlatamam..

Sakın kendine zarar verme !! o beden hep sana aitti ve hep sana ait bunu biliyorsun değil mi aslında ? Ne yaşadığını tahmin ediyorum gibi. .. ya da benim de yaşadığım hisler gibi ....hislerini zamanında yaşadıklarima benzettim çok tuhaf oldum.

Boğazım düğüm düğüm oldu... belki aynı şeyler değil yasadiklarimiz ama ben öyle hissettim .

Lütfen kendini sev geçmişi unut.. terapi alıyorsun ancak pek yeterli değil ya da çok yeni başladın biraz zaman ver kendine eğer istersen özelden yaz belki aynıdır yaşadıklarımız belki yol gösteririm olmaz mı?

Herkese tek tek yazamıyorum, konuyu yazarken ağlamamıştım ama şimdi yazdıklarınıza teker teker ağladım. Siz çok güzel insanlarsınız. Beni hissettiniz, tanımadan yardımcı olmaya bu halden çıkarıp almaya çalışıyorsunuz. Ama yüreği güzel kadınlar benim çıkmam imkansız.
Allah'a yönelmedim mi sanıyorsunuz? Ben namaz kıldıktan sonra intihara teşebbüs etmiş insanım. Reşit değilim diye ifade almaya gelen polis bile benimle ağladı ve ona anlatmadığım bir sürü şey vardı. Yalan söylemiyorum feyk falan değilim ama bunları uydurmayı bir kitap, filmden almayı çok isterdim.
İmtihan diyorsunuz da küçücük bir çocuk nereden anlar intiharı? Çocukluğumu bırakayım diyorum korkularım bırakmıyor. Çocukken şu oldu bu oldu diyerek.
Dayanamıyorum. Ellerinize parmaklarınıza kurban olayım, benim için endişenlenmeyin. Kendinize çok iyi bakın.
@mune konumu kapatıp, üyeliğimi de siler misin? Silinmiyorsa da pasif hale getirir misin?
İyi geceler hepinize.

Aaaa dur yahu nereye?
Zaten moderatörler uyuyordur sabaha kadar kapanmıcaktır iki laflayalım olmaz mı :))

İyi geceler ama olmadı bu hiç içime sinmedi doğrusu istersen yöneticilerle konuş oluyorsa öylr farklı hesaplarla ayrı konularla paylaş dertlerini sen olduğun anlaşılmasın

Boyle yapinca da ben samimiyete inanamiyorum iste. Dikkat cekmeye geldin gidiyosun havasi var kusura bakma. Madem anlatmayacaksin, 5 dk sonra konuyu kapat diyeceksin neden konu açtın yani? Saçma.

Boyle yapinca da ben samimiyete inanamiyorum iste. Dikkat cekmeye geldin gidiyosun havasi var kusura bakma. Madem anlatmayacaksin, 5 dk sonra konuyu kapat diyeceksin neden konu açtın yani? Saçma.
Şikayet edin öyleyse ben haykırmak istedim hatta yazdığım an bile kapattıracaktım. Sadece bir yerde benim feryadım, acım kalsın istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…