Ben ki bu sitede fake diye bağıran konularda bile hep inanmışımdır. Sitenin demirbaş saflarından biriyim anlayacağın :) asla onun için yazmadım yani için rahat olsun.Siz bana inanmıyorsunuz değil mi?
Şikayet edin öyleyse ben haykırmak istedim hatta yazdığım an bile kapattıracaktım. Sadece bir yerde benim feryadım, acım kalsın istedim.
İnaniyorum inaniyoruz tüm samimiyetimle ama boyle olmaz diyoruz belkide ayni seyleri yasamis ayni haksizliklara maruz birakilmisizdir,sadece anlat diyoruz...Belki vazgecersin, suan olmaz ama sonra kendine sans verirsin....Siz bana inanmıyorsunuz değil mi?
Benden çok kötüleri ve benden çok daha iyileri var. Tek dert değil ki hangisini diğer acılarla kıyaslayayım?Canım konunu okumadan önce gülüyordum sen şakrak şuan topigimde konuşma bile durdu gülmek istemiyorum çünkü sen orda ağlarken ben burda gülemem ama sen gülersen bende gülerim. Sen konuşursan konuşurum en değerli insan sensin hayatı yolunda giden insanlar değil sen sin değerli. Acıyı da biliyorsun aglamayida .ne zaman istersen konuşuruz yeterki kendini çıkmazda görme daha kötülerini yaşayanlar var .ve bunu bilip görüp susan insanlar var .ama şu inanç olmasa emin ol kimse yaşayamaz bu dünyada
Sen neden yükleniyorsun bütün yükü bırak yüklenmesi gerekenler yuklensin canım yazıp yazıp sildim sana kötü anıları hatırlatmak istemiyorum msjlarini iyice okuyunca zaten insan neler yaşadığını anlar .ben yanındayım keşke maddi gücüm olsa seni alıp çeksem ordanBenden çok kötüleri ve benden çok daha iyileri var. Tek dert değil ki hangisini diğer acılarla kıyaslayayım?
O tüm acıları yükleniyorsun bu dünyadan gitmek istiyorum, keşke kimse acı çekmese keşke kimse mutluluk harici ağlamasa.
Çok teşekkür ederim ama gülün, her şeye gülün. Mutlu olun, mutlu edin. Çok iyisiniz.
Bu hislerinizi psikiyatristiniz biliyor mu?Benden çok kötüleri ve benden çok daha iyileri var. Tek dert değil ki hangisini diğer acılarla kıyaslayayım?
O tüm acıları yüklenip bu dünyadan gitmek istiyorum, keşke kimse acı çekmese keşke kimse mutluluk harici ağlamasa.
Çok teşekkür ederim ama gülün, her şeye gülün. Mutlu olun, mutlu edin. Çok iyisiniz.
Şöyle gruplu mesaj konuşması yok mu acaba ? Anlatmak istediğin kişilere anlat azıcık yardımcı olsunlar beni de ekleyebilirsin seve seve dinlerim seni. Kahve seviyorsan bir kahve yap kendine çikolata al yanına, geç cam kenarına karşında biz varmışız gibi yaz istediğin kadarını. Dertleşelim. Bak yemin ediyorum 8-9 ay önce tüm sevdiklerime notlar hazırladım taslağımı yaptım sonra baktım annem perişan korku dolu. Vazgeçtim ve güçlendim iyi ki de vazgeçtim onları üzmeye hakkım yoktu. Ben de bedenimi bazen yabancılıyorum bak diğer konumda da var sanki hayatım görüntümü değiştirirsem başlayacak bu beden bana ait değil diye hissediyorum tarzında bir cümle kurmuştum görebilirsin. Acılar kıyaslanmaz herkesin kaldırabileceği acı bambaşka ama benzetebiliriz birazcık. Çocukluk travmalarım da var benim de. 5 yaşında falanken babam beni uykumdan uyandıracak kadar bağırır sonra o yaştaki çocuğa annen mi haklı baban mı diye sorardı. Annem dersem bana da bağırırdı. En basit günlerim böyleydi. Hem ailevi hem kendimle alakalı çok şeyler var bazılarını anlatamam bile.
Biraz sakinle duş al istersen kahveni çikolatanı al mutlu et kendini önce.
Ne zaman istersen konuş bizimle hepimizin kapısı açık sana
Şikayet edin öyleyse ben haykırmak istedim hatta yazdığım an bile kapattıracaktım. Sadece bir yerde benim feryadım, acım kalsın istedim.
Ruhun belki açlıktan yanıyor tükeniyor. En son Ne zaman onu besleyecek birşey yaptın?Bu hafta gideceğim geçen gün gittim acil görüp bu hqftaya randevu verdi hemen. Dün gecenin iki buçuğunda sokakta bağırdım arkadaşıma ölüyorum ruhum karşımda yanıyor ama ateşten çıkaramıyorum diye. Bittim tükendim.
Ruhum beni tüketti. Hasta yorgun yaşlı bir ruh. Hastaneye kapattıracak kadar hasta çocukken ölüme götürecek kadar yaşlı her şeyden vazgeçecek kadar yorgun.Ruhun belki açlıktan yanıyor tükeniyor. En son Ne zaman onu besleyecek birşey yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?