Yok olmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım konunu okumadan önce gülüyordum sen şakrak şuan topigimde konuşma bile durdu gülmek istemiyorum çünkü sen orda ağlarken ben burda gülemem ama sen gülersen bende gülerim. Sen konuşursan konuşurum en değerli insan sensin hayatı yolunda giden insanlar değil sen sin değerli. Acıyı da biliyorsun aglamayida .ne zaman istersen konuşuruz yeterki kendini çıkmazda görme daha kötülerini yaşayanlar var .ve bunu bilip görüp susan insanlar var .ama şu inanç olmasa emin ol kimse yaşayamaz bu dünyada sen susamda ben o haykırışlarını duydum burdan o msj i bile görmek istemeyenler lütfen kırıcı olmayın

Son düzenleme:
Bütün bu yaşadıkların senin sınavındır belkide rabbim o kadar büyük ki ummadık anda açar kapılarını allahın en sevgili kuluymusum dersin. Ölümü kafandan at allahın verdigi canı yanlizca allah alır. Kendine ailene yazık etme. Belkide bundan sonrası için senin hayatın cok cok güzel olacak. Herkesin hayatında bir takım sıkıntılar var. Belkide sen o sıkıntıların altından kalkacak mecalin yok. Her sıkıntısı olan ölümü düşünseydi kimse kalmazdi. Gecmiste ne yasadiysaniz geçmişte kaldı psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. Cok gecmis olsun. Rabbim şifa versin

Şikayet edin öyleyse ben haykırmak istedim hatta yazdığım an bile kapattıracaktım. Sadece bir yerde benim feryadım, acım kalsın istedim.

Şikâyetlik bir sey yok. Dikkat çekmeye çalismak şikayet sebebi değil. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum bu tip şeylere. Hayatta başarilar.

Siz bana inanmıyorsunuz değil mi?
İnaniyorum inaniyoruz tüm samimiyetimle ama boyle olmaz diyoruz belkide ayni seyleri yasamis ayni haksizliklara maruz birakilmisizdir,sadece anlat diyoruz...Belki vazgecersin, suan olmaz ama sonra kendine sans verirsin....

Öncelikle ne yaşadıysan Allaha sığın derim. Çünkü ondan başka gideceğimİz kapımız yok canım. Herşey insanlar için başımıza gelene de isyan etmeyelim en iyi çeken anlar elbet kimse anlamaz. Ama merak ettim seni intihara teşebbüs ettirecek şeyi tam yazmamışsın ben mi anlamadm acaba

Benden çok kötüleri ve benden çok daha iyileri var. Tek dert değil ki hangisini diğer acılarla kıyaslayayım?
O tüm acıları yüklenip bu dünyadan gitmek istiyorum, keşke kimse acı çekmese keşke kimse mutluluk harici ağlamasa.
Çok teşekkür ederim ama gülün, her şeye gülün. Mutlu olun, mutlu edin. Çok iyisiniz.

Konuyu gördüğümde ciddi ciddi bir arkadaşım sandım sizi, o da Sık sık ölmek istediğini söyler, hatta birkaç cümleniz birebir aynı. Onu o kadar çok seviyorum ki ve o kadar özel biri ki. Eminim siz de öylesiniz ve yaşadığınız herşeyin bir sebebi var

Sen neden yükleniyorsun bütün yükü bırak yüklenmesi gerekenler yuklensin canım yazıp yazıp sildim sana kötü anıları hatırlatmak istemiyorum msjlarini iyice okuyunca zaten insan neler yaşadığını anlar .ben yanındayım keşke maddi gücüm olsa seni alıp çeksem ordan

Bu hislerinizi psikiyatristiniz biliyor mu?
Çünkü çözüm aramaya yönelmiyorsunuz o kadar umutsunuz ki.. Biraz ilaçlar pek etki göstermiyor gibi geldi çünkü en azından azıcık ümit taşımanızı sağlaması lazımdı.. Psikiyatristinizle yakın zamanda tekrar konuşmanız gerek gibi

Şöyle gruplu mesaj konuşması yok mu acaba ? Anlatmak istediğin kişilere anlat azıcık yardımcı olsunlar beni de ekleyebilirsin seve seve dinlerim seni. Kahve seviyorsan bir kahve yap kendine çikolata al yanına, geç cam kenarına karşında biz varmışız gibi yaz istediğin kadarını. Dertleşelim. Bak yemin ediyorum 8-9 ay önce tüm sevdiklerime notlar hazırladım taslağımı yaptım sonra baktım annem perişan korku dolu. Vazgeçtim ve güçlendim iyi ki de vazgeçtim onları üzmeye hakkım yoktu. Ben de bedenimi bazen yabancılıyorum bak diğer konumda da var sanki hayatım görüntümü değiştirirsem başlayacak bu beden bana ait değil diye hissediyorum tarzında bir cümle kurmuştum görebilirsin. Acılar kıyaslanmaz herkesin kaldırabileceği acı bambaşka ama benzetebiliriz birazcık. Çocukluk travmalarım da var benim de. 5 yaşında falanken babam beni uykumdan uyandıracak kadar bağırır sonra o yaştaki çocuğa annen mi haklı baban mı diye sorardı. Annem dersem bana da bağırırdı. En basit günlerim böyleydi. Hem ailevi hem kendimle alakalı çok şeyler var bazılarını anlatamam bile.
Biraz sakinle duş al istersen kahveni çikolatanı al mutlu et kendini önce.
Ne zaman istersen konuş bizimle hepimizin kapısı açık sana

Yazdiklarin tum yardim cabalarini tikiyor.
Psikolojik destek aliyor musun?
Doktoruna bu dusuncelerinden acikca bahsetmelisin, malesef ekran ucundan bizim cok yardimimiz dokunanaz.
Bak canim, savas esiri edilip koca ordunun tecavuzune ugrayan, eziyet goren kadinlar ordan kurtulunca evlenip yuva kuruyor, ornekleri Irak'ta yasandi, Suriye'de yasaniyor, birinci ve ikinci dubya sabaslarinda da yasanmis.
Ne guzel nimet sana destek ailen var.
Eminim ruhun cok aci cekmistir ama diren.

Estetikle ilgili konu acmistin da yazdigindan etkilenmistim cunku aci cektigin belliydi.
Burdaki mesajlarin icten ve guzel olmus.

Şikayet edin öyleyse ben haykırmak istedim hatta yazdığım an bile kapattıracaktım. Sadece bir yerde benim feryadım, acım kalsın istedim.

Tahmin edemiyorum ne yaşadığınızı
Benim gözümde hiç bir yaşanmışlığın acısı sonsuza kadar sürmez.
Çocukluğunuzdan bu yana sadece ‘mutsuz’ olamazsınız.
Sadece ‘kötü’ olmamıştır hayatınızda.
Her şey zıttıyla kaim, derler.
Mutsuzluğun bu kadar dibini sadece mutsuzluk yaşayarak tanımlıyor olamazsınız. Yaşadığınız en azından hayal ettiğiniz mutluluklar ve İyilikler de var. Yada varlıklarından haberdarsınız.

Kendinizi odaya kapatıp delicesine dans ettiğiniz, şarkı söylediğiniz bir kaç saat sonunda kaslarınız ağrırken, yüzünüzde Gülümseme olur.
İzlediğiniz fantastik bir filmle bir süre de olsa gerçek dünyadan uzaklaşır, hayalinizde yada filmin içinde yaşarsınız.
Bir arkadaşınızla izlediğiniz bir komedi filmine daha sonra yeri geldikçe göndermeler yapar, hayatınıza yayarsınız.
Örnekler çoğaltılır.
Bunlar size boş gelebilir, yaşadığınız acılar yanında hafif gelebilir. Ama hayat böyle bir şey. Mutlu olmak için büyük seyler beklerseniz mutlu olmak hayal olur zaten.
Düşünüyorum, en son ne zaman mutlu oldum diye. Bir kaç saat önce eşim dün gece gördüğü rüyayı anlatıyordu. Onu dinlerken mutluydum mesela.
Yada ondan bir saat kadar önce çocuğu uyuttugum odadan çıkarken bir şeylere çarptım ve gürültü koptu, çocuk uyanmadı diye mutluydum. Yani öyle hayattan beklentileri çok da büyük tutmamak lazım...

İnanç kısmına gelince, önce kendinizle olan savaşınızı bitirin. Namaz kıldım, intihara kalkıştım, demişsiniz. Namaz dediğiniz ameldir. İnanç değil. Eğer ihtiyaç duyduğunuz şey bir şeylere inanmaksa yolunuzu tekrar aramaya başlayın. Hangi din veya nasıl bir yaratıcı hayal edersiniz bilmem. Sadece bir yaprağa ve o yaprağın üstüne vuran ışığa İnanın isterseniz.
Ona baktığınızda ne gördüğünüz ile ilgili inanç.
Bende artık kendinize ve geçmişinize bakmayı bırakma vaktiniz gelmiş.
Neyse olan, olmuş artık. Bu gerçeği değiştiremeyeceğinizi kabul edip yolunuza bakın.

[OTE="NeuroCathy, post: 57648586, member: 811530"]Bu hislerinizi psikiyatristiniz biliyor mu?
Çünkü çözüm aramaya yönelmiyorsunuz o kadar umutsunuz ki.. Biraz ilaçlar pek etki göstermiyor gibi geldi çünkü en azından azıcık ümit taşımanızı sağlaması lazımdı.. Psikiyatristinizle yakın zamanda tekrar konuşmanız gerek gibi[/QUOTE]
Bu hafta gideceğim geçen gün gittim acil görüp bu hqftaya randevu verdi hemen. Dün gecenin iki buçuğunda sokakta bağırdım arkadaşıma ölüyorum ruhum karşımda yanıyor ama ateşten çıkaramıyorum diye. Bittim tükendim.

Ruhun belki açlıktan yanıyor tükeniyor. En son Ne zaman onu besleyecek birşey yaptın?

Allah yardimciniz olsun..Rabbim size guzel kapilar acsin karsiniza guzel insanlar cikarsin.
Bazen hepimiz cok uclarda seyler hissedebiliyoruz.ama hepimiz ozeliz.Hepimizi bekleyen bir hayat var..
Gelecek gunlere inanin.Belki cok guzel gunler bekliyor sizi bu kara bulutlar dagilacak..inanmaktan ne kaybederiz ki? Hem olumlu ve guzel duygular guzel olaylari ceker.İyi dusunelim iyi olsun.

Ruhun belki açlıktan yanıyor tükeniyor. En son Ne zaman onu besleyecek birşey yaptın?
Ruhum beni tüketti. Hasta yorgun yaşlı bir ruh. Hastaneye kapattıracak kadar hasta çocukken ölüme götürecek kadar yaşlı her şeyden vazgeçecek kadar yorgun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…