Yok olmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Estetikle ilgili konu acmistin da yazdigindan etkilenmistim cunku aci cektigin belliydi.
Burdaki mesajlarin icten ve guzel olmus.
Aynen canım doğru hatırlıyorsun. Zaten doluydum ben de bu ara yorumunu okuyunca bu sefer de ben ağladım. Bu gece dökülüyoruz hepimiz :)) Yanlış anlama sen ağlatmadın bu konu biraz içime işledi tetikledi bir şeyleri ondan oldu. Değerli yorumun için teşekkürler :))

Ruhum beni tüketti. Hasta yorgun yaşlı bir ruh. Hastaneye kapattıracak kadar hasta çocukken ölüme götürecek kadar yaşlı her şeyden vazgeçecek kadar yorgun.
Anlattığın kadar herşeye kayıtsız olduğunu sanmıyorum. Arkadaşın için konu açmıştın, demek ki etrafını izleyen yorumlayan ve hayata katılan birisin. Şu an atak geçiriyorsun bana göre.

Bide ruhu yorgun olmayan kimse yok. Herkesin çektiği kendine zor geliyor daha zorunu görene kadar. En zoru o zannettiği için de ruhunu yoruyor tükeniyor tüketiyor ve vazgeçiyor.

Şu anki halden daha iyi olduğunu düşünüyorum normal zamanda, sende öyle düşün ve şu an aklından geçenleri umursama.

Taciz ya da daha fazlasıınmı yasattılar size

Değilim işte onları yazarken de kötüydüm bunları yazarken de. Hıçkıra hıçkıra ağlayıp çok değil 2 dakika sonra kahkaha atan biriyim. Arkadaşımın evindeydim o telefonla uğraşırken ben arkamı dönüp ağlamış sonra da haydi kanka çıkalım yea diyen biriyim. Herkes mutlu sanıyor. Parçalandım bittim, tükendim. Dikkat çekmek için yazdığımı düşünenler var ama bakın 1 haftadır ağlarken yazıp yazmama konusunda gittim geldim hep. Bir ara tam yazdım konuyu açmadım. Ama dayanamadım dün çok kötü şeyler oldu, bağırmak ağlamak haykırmak istedim bir de burada.
Mutlu kalın.

Mune konumu kapatır mısınız?
Bana yardımcı olan tüm arkadaşlarım parmaklarınıza sağlık, hayat size hep güzellikler sunsun istediğiniz her şey hayırlı şekilde geri dönsün size. Hakkınızı helal edin ve merak etmeyin olur mu yüreği pırıl pırıl kadınlar. Kadındır kadının düşmanı derler ama hepiniz bir anda annem ablam kardeşim dostum oldunuz, çok teşekkür ederim.

Canim ben az cok anladim yasadiklarini ama olmek cozum degil . Kendini oldurmek hic cozum degil . Ben oyle bir noktaya geldim ki 3 cocugumu gozum gormedi kendimi oldurmeye kalktim. Olmedim ama surundum, daha cok coktum psikolojim bitti. Vucudumda ve organlarimda hasarlar kaldi bir suru dert ama degmiyor hic bisey icin. Ben 4 gun komada yattim hastaneye öldüm diye getirmisler umutsuz ve ben simdi sadece cok cahilsin diyorum kendime cok aptalsin . Beni o hale getirenler arkamdan daha cok gulduler daha cok mutlu oldular icten ice sevindiler. Hayatimin en buyuk pismanligi oydu . Aileme ve cocuklarima o acıyı yasattigim icin kendimi hic affetmiyorum . Sakin ha aman aman aklinin ucundan gecmesin bile.

Ruhum beni tüketti. Hasta yorgun yaşlı bir ruh. Hastaneye kapattıracak kadar hasta çocukken ölüme götürecek kadar yaşlı her şeyden vazgeçecek kadar yorgun.
Senin yerinde biz olsak bize ne yazardın ? Ne öğüt verirdin? Azıcık kendinden çıkıp bir düşün bakalım. Aklımda birkaç ihtimal var ama bilmiyorum ki yorum da yapamıyorum. Tecavüz belki ensest? Eksik bir uzuv? Herhangi bir sendrom? Yüzünde görüntünü etkileyen majör bir bozukluk ? Ne bileyim bunların hepsi çözümlü sanki. Belki çok yıpratıcı ama nacizane fikirler çıkar belki bizlerden bir denenebilir. Sadece fiziksel bir şeyse çok basit artık.Evet ameliyatlar zorlu ama hepsinin hemen hemen çözümü var yüz nakline kadar yolu var hekimlerimiz onu bile başardı çok şükür. Çözüm bulamayacağımız bir şey mi oturup beraber konuşuruz ayrıntısı ile bir şekilde kabullenmeyi öğreniriz hep beraber belki. Neyse uzatmayayım. Sorduğum soruyu düşün lütfen. Dışardan bir göz gibi bak bu soruna ne önereceksin bize ?

Allah şifa versin. Sabredin, her birimiz acılarımıza, kederlerimize sabrediyoruz. Şükredin, dertlerinize derman olmaya çalışan aileniz var yanınızda. Her sıkıntı bizler için imtihandır, pes ettim kaldıramıyorum demek nefsimize yenilmektir. Lütfen olumsuzlukları düşünmeyin, kendinize şans verin mutlu yaşamak için. Her şey sizin elinizde, siz yeter ki ayağa kalkacağım, iyi olacağım deyin kendi kendinize. Allah kalbinize, bedeninize, ruhunuza şifa versin, huzur versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…