• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokmu derdimi dinleyecek

yoo sigortan varsa 37 lira falandı o_O

ben geçen acıbadem ürolojiye gittim kapıdan döndüm bazıları sgk kabul etmiyormuş..
aman kocamla ne alakası var :KK53:
ama gerçekten ben 52 kilocuktum 5 kilo göbüşe gitti :cry:

ne alakası mı var huh huuuu justcığıım en iyi zayıflama ....siz yeni evli sayılcanız şimdi..:KK70::KK70:şaka şaka moralin yerindeyse kendini yemeğe vermeyeceğinden kilo verirsin onu diyorum :KK68:

ben geçen acıbadem ürolojiye gittim kapıdan döndüm bazıları sgk kabul etmiyormuş..

ne alakası mı var huh huuuu justcığıım en iyi zayıflama ....siz yeni evli sayılcanız şimdi..:KK70::KK70:şaka şaka moralin yerindeyse kendini yemeğe vermeyeceğinden kilo verirsin onu diyorum :KK68:

ahahah of şimdi anladım yapay kızlık da takıyım tam olsun peheh

ben küçük hastaneleri diyorum onlar kabul eder hele özel sigortan varsa daha kebap doktorların hepsi anlar zaten zar bozulmuş mu bozulmamış mı benden kültür alınması gerekiyordu bakmıştı doktor o zaman dimişti bana seninki çok kalın baya kanar bu demişti :KK42:

ben küçük hastaneleri diyorum onlar kabul eder hele özel sigortan varsa daha kebap doktorların hepsi anlar zaten zar bozulmuş mu bozulmamış mı benden kültür alınması gerekiyordu bakmıştı doktor o zaman dimişti bana seninki çok kalın baya kanar bu demişti :KK42:
Ya kültür bile veririm yani o derece ne şikayetleri gittin babada söyler belki :)

Kalın zarli seni..

Ya kültür bile veririm yani o derece ne şikayetleri gittin babada söyler belki :)

ya biz o kadınla arkadaş gibiydik kültür alırken söyledi işte laf arasında tam evlilik öncesi psikolojimi bozmuştu hani gerçekten bilsen ve anlasan keşke hiç kolay bir şey değil onun bozulması :KK53:

bide hükmünü vermiş öylemi çok kanar diye aferin ona potansiyel vajinismus yaratıyo akıllıo_O

Bunu gördüm aklıma ne geldi tedirgin. Mantar olmuş gibi yap, annenlere de mantar oldum hem evlencem bi tedavi olayım dersin. Gidersin normal kadın doğucuya, o muayene ederken aaa kızlık zarım ne durumda bakar mısınız dersin. İçin rahat eder.

Gerçi mantar olmadığın ortaya çıkacak ama bi fikir işte.

Bunu gördüm aklıma ne geldi tedirgin. Mantar olmuş gibi yap, annenlere de mantar oldum hem evlencem bi tedavi olayım dersin. Gidersin normal kadın doğucuya, o muayene ederken aaa kızlık zarım ne durumda bakar mısınız dersin. İçin rahat eder.

Gerçi mantar olmadığın ortaya çıkacak ama bi fikir işte.
doktor sen kimi kandırıyon çakaaaal derse :KK63:

neyse başka konulara haksızlık ediyoz hepimiz burdayız...
hayat iki bacak arasında değil konu sahibi,burda önemli olan senin zarın değil,sözlerine itimat etmeme ihtimali olan sevgilin nişanlın artık her ne zıkkımınsa..sana inanmıyorsa ve sen peşinden koşarsan da ileride kocan kaynanan görümcen dıdıdısından karşına gelecek her hareketten sen mesulsün..kıssadan hisse senin kendine saygın olsun ki karşındaki sana saygı göstersin
DİPNOT: zar duruyo istersen iki el tavla atalım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
HAYDİ HAYIRLI AKŞAAAAMLAAAAARRR

Back
X