- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi tedirginkz
Ben çözüm sunuyorum kimse beni takmıyor ya gidiyorum ben 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm sigortamiz var gerçekten 30 sa koşa koşa giderimm ya ama sonuç kotu olursaaaaaa
İse yararmi ya bakireyim dicem bakmicak sonra hep öyle yapiyolarki keşke baksaBunu gördüm aklıma ne geldi tedirgin. Mantar olmuş gibi yap, annenlere de mantar oldum hem evlencem bi tedavi olayım dersin. Gidersin normal kadın doğucuya, o muayene ederken aaa kızlık zarım ne durumda bakar mısınız dersin. İçin rahat eder.
Gerçi mantar olmadığın ortaya çıkacak ama bi fikir işte.
İstanbul canm tamam sigortalı ozelleri nerden bulabilirimtamam işte gerçekten 37 liraydı ben son gittiğimde o kadar parayı da her gün bi lira atsan bile biriktirirsin yani
hangi ilde yaşıyorsun ve ilçede
İstanbul canm tamam sigortalı ozelleri nerden bulabilirim
Kızlar hepinizden Allah razi olsun beni uzmediginiz için ve kotu yorum yapmadiginiz için ve ilginiz için teşekkürler![]()
Kız sen melek misin çok tesekkurlerohoo işin daha kolay birsürü küçük hastane vardır
hatta bak buldum sgknın sitesinden
http://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/shsSorgu.faces
Kız sen melek misin çok tesekkurler
Canım bu arenadaki çıkan hastanelerin hepsi simdi sgkli oluyortamam işte gerçekten 37 liraydı ben son gittiğimde o kadar parayı da her gün bi lira atsan bile biriktirirsin yani
hangi ilde yaşıyorsun ve ilçede
Canım bu arenadaki çıkan hastanelerin hepsi simdi sgkli oluyor
Ya hadi inşallah :) aricam yarın bana uyan bitanesini çok saol canmişte hangisi sana uyuyorsa arayıp konuş
sonucu bize de yaz ama olur mu beraber kutlama yaparız burada
ben demiştim demek istiyorum![]()
Ya hadi inşallah :) aricam yarın bana uyan bitanesini çok saol canm
Çok heyecan yaptım suanişte hangisi sana uyuyorsa arayıp konuş
sonucu bize de yaz ama olur mu beraber kutlama yaparız burada
ben demiştim demek istiyorum![]()
Tamam canım aratiriyorum şuanda sizleri haberdar edicem inşallahhangisi uygunsa onun sitesine de bakabilirsin googlea yazıp yazar sitesinde sgk anlaşmamız vardır diye aramana da gerek yok çoğu e-randevu kabul eder
sen e-randevu istiyorsun onlar geri arıyorlar
Tamam bak diyet de basliycam zaten belki de diyete başlamama bile gerek kalmaz Allah korusun üzüntüdenahanda sonuca ulaşılmış hadi git öğren rahatlada kilo vermeye başlayalım...