• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yokmu derdimi dinleyecek

Ya iste babada birşey olmadı gibi geliyoda bir vesvesemi ne o iste yaktıkça taktik yaş korkuttular beni bide k bakmayın ben zar kafalı değilim ama erkekler öyle olunca düşünüyorsunuz mecbur

Nişanlın-sevgilin çok mu takınıtılı bu konulara? Sanki seni o gerginleştirmiş.

Dediğim gibi zaten ilk ilişkin olunca ister istemez ilk olduğunu eşin hisseder.

22 kilo fazlam var kapsamlı bir mail atsana bana 87 kiloyum bende:KK61:
Bende 105 kiloydum canim, ben kendi kendime kurallar koydum herseyi yedim her gun cikolata yedim ama hepsinden azar azar yedim Kendimi hic biseyden kisitlamadim. Ve gitti kilolar cok sukur, ama sabirli olacaksin yoksa zor.

Devlet baksa çoktan gitmistimki terslerlerse onurum çok incilir :KK43:
normal olan doktorların tamamı tersliyo zaten..sistem bozxuk çark işlemiyor...takılma haysiyet takılmamayı öğrendik hastaneye gittiğimizde doktora her şey mubah utanmada..jinekoloğa git devlette yok mu..ya da gel biz bakak olmadı ama o zar duruyo rahat ol

ha tekme mi bende bi şey sandım dı kulaklarını çekcektim di yok kız o kadar kolay bozulmuyo trablemlerden atladımdı yıllar yıllar önce çok sert bir düşüştü malum su beton ilişkisi evlendim kız oğlan kzdım ya:KK70::KK70:korkma zar kolay bozulabilen bir şey değil..
:KK70::KK70::KK70:iyiki bozulmamış yoksa kocana sölesen inanmaz ne diyecen.....trablenden at beni in aşağı tut beni:KK70::KK70:

devlette adli rapor olmadan bakmazlar

ben atarlanmadım kimseye ya yok öyle bir şey:KK35:
ya bu arada bu kız kimden tekme yedi yaşı kaç dedi mi..kız onu bi de..doktora rica etse durumu anlatsa diycem de du bi olayın aslını çöğrenelim bilen biri anlatsın please.

normal olan doktorların tamamı tersliyo zaten..sistem bozxuk çark işlemiyor...takılma haysiyet takılmamayı öğrendik hastaneye gittiğimizde doktora her şey mubah utanmada..jinekoloğa git devlette yok mu..ya da gel biz bakak olmadı ama o zar duruyo rahat ol
İnşallah canm çok sağol olmadı yuzsuzluk yapıp diyeceğim zaten beni bi daha görmezler de öğrendiğim özele gerçek paramda yok benim

Ya iste zamansalmiydi bilmiyorum 5 dk snra karnına sancı girdi ve 3 gün 3 pet adet gördüm normalde de adetim 3 gündür

Arkadaşım da komik ama bisikletten düştü ve böyle oldu. Birden panikledi, doktora gittik, düşmenin verdiği sarsıntıdan olmuş. Kızlık zarında bir şey yokmuş.Özelde muayene olmuştu. Ki ben o zaman da ona anlatmıştım, oraya bir şey temas etmeden bir şey olması mümkün değil. Afedersin bir şey girse neyse.

:KK70::KK70::KK70:iyiki bozulmamış yoksa kocana sölesen inanmaz ne diyecen.....trablenden at beni in aşağı tut beni:KK70::KK70:
kızıııım şüphem olsa çok önceden gideridm doktora ...utanmam ki ben doğrusunu biliyom vicdanım rahat...bana inanmayacak adamla evlenmezdim zaten :KK39:

Bende 105 kiloydum canim, ben kendi kendime kurallar koydum herseyi yedim her gun cikolata yedim ama hepsinden azar azar yedim Kendimi hic biseyden kisitlamadim. Ve gitti kilolar cok sukur, ama sabirli olacaksin yoksa zor.
Ben 57 kiloyum 10 kilogram zayiflamak istiyorum ne yapmalıyım. Spor sevmiyorum. Chips ve cola hastasıyım. Sağlıklı şeylere karşıyım

Arkadaşım da komik ama bisikletten düştü ve böyle oldu. Birden panikledi, doktora gittik, düşmenin verdiği sarsıntıdan olmuş. Kızlık zarında bir şey yokmuş.Özelde muayene olmuştu. Ki ben o zaman da ona anlatmıştım, oraya bir şey temas etmeden bir şey olması mümkün değil. Afedersin bir şey girse neyse.
Arkadasnda kan gelmiş mıydı.. Bu olay benim hayatımı etkiledi ister istemez taktik sonuçta genç bir kızım kimseyle birşey yasamamisim demi bunları istemek hakkım değilmi.. Bu şekilde gitsin istemem ben benden ilişki istedi diye çıktığından ayrılmıştır ben öyle olamam ailem öyle değil yani geniş değiliz o yüzden çok taktim utanıyorum ama içime at at ta nereye kadar kimseye de anlatamiyosunki çevrede burada en azından bir iki arkadaş buldum dertlesiyoruz üzülüyorum durumuna Allah daha büyük dert vermesin şüpheyle yasamak zor ve ben kimseyle olmadığın halde bozuk deseler atarim kendimi biyerden gidip te diktiremem :KK43:((

Ya sen beni Anlıyorsun gerçekten.. Evet o bu konuyu açtı benim zaten korkum vardı daha çok korktum

İnsan o an en özel anlarını yaşıyor. O senin eşin olacak, ilk ilişkiye önem veriyorsa sana güvenmeli, ve sen öyle söylüyorsan öyledir.

Önemli olan orayı kanatmak değil, en özel anında erkeğin olarak seni o an mutlu etmesidir. Birbirinizde tatmin olmanızdır. Kan çıkarmak değil. Bence ilk ilişkinin onunla yaşayacağını ama bu kızlık zarı konusunu sürekli ortaya atarak sizin için aşkın en zirvesi olan o anlardan ürkmene sebep olduğunu anlatmalısın. Ben ilk ilişkimizi birbirimize en yakın oladuğumuz an olarak hatırlamak istiyorum, zaten ilk ilişkim ve bir kadın için gerginlik verici, böyle davranarak güzel heyecanlarımı yok ediyorsun demelisin.

Back
X