Keşke herkes sizin gibi olsa..Kusura bakmayin ama cok patavatsizmis teyzeniz hani boyle merakli cahil agzinin lafini bilmez insanlar vardir ya aynen o tiplerden galiba konusmaya bakilirsa. Size ne ya kime ne isteyen.yapar isteyen yapmaz boyle soru soranlara deli oluyorum. 40 yillik evli cift gorsem cocuk yapmamis inanin sormam niye cocugunuz yok diye. Bize ne ya insanlarin özelidir bu saygi duymak lazim
Evet mesela benim çocuğum olmuyo böyle sorularla (bu kadar patavatsızca olmasa da) karşılaşıyorum.. Ve cevabım da genelde bizim çocuk olmuyo sen doğur da bi tane bize ver diyorum.. bakakalıyo suratıma.. Öyle soruya böyle cevap.. Sana mı kaldı yani benim ailemin üye sayısı herkes kendi önüne baksın.ya evet gerçekten kısır olsam mesela, çok düşüncesizce bir soru yoksa kısır mısın sorusu
İnsanlar gerçekten çok meraklı illa ne olup bittiğini öğrenmek istiyorlar hadsizleşiyorlar size anneniz kayınvalideniz bir şey dememiş ona ne oluyor sanki.
böyle kişiler karşısındakinin mutsuzluğundan zevk alırlar çok iyi biliyorum. insanın ne yaşadığını bilemezsin bu şekilde sorulması çok yanlış.
Çok iyi yapıyorsunuz, herkes niye bu kadar meraklı anlamıyorum.Evet mesela benim çocuğum olmuyo böyle sorularla (bu kadar patavatsızca olmasa da) karşılaşıyorum.. Ve cevabım da genelde bizim çocuk olmuyo sen doğur da bi tane bize ver diyorum.. bakakalıyo suratıma.. Öyle soruya böyle cevap.. Sana mı kaldı yani benim ailemin üye sayısı herkes kendi önüne baksın.
Boşver çok kafana takma zaten sen de inceden karışmaması gerektiğinin lafını sokmuşsun bi daha söyleyemez yüzsüz değilse.. Ama bizim insanımız biraz böyle 1.yi doğursan 2. ne zaman der, evlilik ne zaman der, der de der yani.. millet olarak komşunun yatak odasındaki sesine kadar karışmayı severiz.. ses gelse psikolojimiz bozulur rahatsız oluruz, gelmese acaba araları mı kötü derizÇok iyi yapıyorsunuz, herkes niye bu kadar meraklı anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?