Yoksa kısır mısın?

Teyzenizle mesafeli ilişkiniz var sanırım o yüzden sorun ettiniz. Yakın değilseniz takılmanız normal ama benim teyzemlerde her gün bıkmadan soruyorlar hiçbirini de terslemiyorum, sen doğur ben seveyim diyorum geçiştiriyorum.
anne yarım onlar benim
Kısır mısın diye sorsalar da aa saçmalama der geçerim asla kafaya takmam.

Evet biraz öyle. Ben 15 yaşımdan beri başka şehirdeyim; kaldı ki ondan önce de aynı yerde yaşamıyorduk. Bayramdan bayrama memlekete gittikçe görür, ayda yılda bir mesajlaşırız.

Boyle insanlari saf yerine koymak lazim. Yoo kisir diilim cig kofteyim deyip eheheheh diye gulmeniz lazimdi

Ona ne yani? Dogursaniz o mu bakacak? Laf iste

Cnm hic sıkma canini herkes konusur bu konuyu.. benim bir kizim var 11 yasinda herkes soruyordu 2. Ne zaman diye hatta bir komsu teyze pat diye yuzume sormustu cocugun mu olmuyor diye cok sinirlenmistim.. ama biz istemiyirduk simdi 4 aylik hamileyim hala soruyorlar karnimdan anlasilmadigi icin bende pat diye hamileyim zaten diyorum. Hicc ses yok.. yani o yuzden takma kafana emin ol simdi bebek yapsan sonra 2. Ne zaman diye soracaklar.. hayat senin yasam senin bebek senin rabbim ne zaman nasip ederse olur insalllahh

Çok haklisin ama sende güzel cevaplar vermissin teyzene bidaha soramaz almistir agzinin payini densiz.sen şansliymissin yine.beni her iki taraftaki annede yedi bitirdi hadi çocuk hadi çocuk diye hergün

41 yaşındayım ve doğum yapacağım inşallah
yani bu yaşlarda da düşünülebilir
o yüzden kimin ne zaman evlat sahibi olacağı sadece kendisini ilgilendirir.
Keyfinize bakın, hiç kimsenin size duygusal baskı kurmasına müsaade etmeyin. Kalın sağlıcakla

Dengesizlik. Ona ne ki sonuçta. Değişik insanlar gerçekten nerede ne söylenir bilmiyorlar

Gerekli vede çok ta yerinde cevap vermişsiniz Hiç uzulmeyin

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi ^^

Abartmıyorsun. İlk seneleri geçtim, ilk aylarda çocuk olmasın, seni hemen kısır yaparlar. Ya gerçekten çocuğu olmuyorsa, niye karşındakini üzüyorsun? Ben çocuk mevzusuna hiç girmem, çok samimi olduklarıma sorabilirim en fazla çocuk düşünüyor musunuz diye. Onun cevabı ya evetdir ya hayırdır. Bitti gitti başka bir şey sormam, yok niye düşünmüyorsunuz yapın edin bi tane gibisinden. Çocuğun sorumluluğunu ben almayacam ya, herkes kendi bilir.

Bir de belki hakikaten de olmuyor çocuğunuz. Hem de eşinizden kaynaklı olmuyor belki de . Neden çocuk olmayınca illa kadın kısır olmak zorunda? Farkında mısınız toplumda böyle bir algı var. Kadınlar konuşurken çocuğu olmayan bir kadın varsa direkt sorarlar kısırmısın? Belki kadının kocasında var problem?? Bir allahım kulu da bunu sormaz. Resmen cinsiyetçilik

27-35 yaş biraz arkadaş gibi kardeş gibi olduğunuzu düşündüm..
yani tabi hoş olmamış ama, kötü niyetli olduğunu düşünemedim nedense

Birde" bak daha sonra olmazsa görürsün"cüler var benim teyzemde böyle demişti. 5 yıllık evliyiz yeni düşünüyoruz çocuk. Olmazsa bende evlatlık alırım yurtlar çocuk dolu demiştim.

Kısır mısın diye soran olursa yok patates salatasıyım derdim herhalde

Birde kısırsa teyzesinin haberi olması lazım. Haberim yokmu yoksa demiş ya. Tesüf ederim, konu sahibi tüm doğurganlığını anlatmalı teyzeye. Teyzeye selamlar. Bir kase kısır ile

Evet her alanda olduğu gibi hastalıklarda bile cinsiyetçilik var maalesef.

27-35 yaş biraz arkadaş gibi kardeş gibi olduğunuzu düşündüm..
yani tabi hoş olmamış ama, kötü niyetli olduğunu düşünemedim nedense
Niyetini tam anlayamadı ama bana böyle şeylerin sorulmadı ayıp geliyor, hele ki böyle bir üslupla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…