Yüzsüz değillermis canım,bizi çok seviyorlar ve biz de çok rahat ediyorlarmis. O yüzden boyleymisler.Höh bu nedir yahu
Okurken daraldım
Ne biçim insan bunlar bu ne yüzsüzlük
Hatırladım ya guzel fikir sonunda öyle olacak evi temelli onlara bırakıp ben ayrı eve cikacagimUzun yol bizde gideriz yorulunca bir otelde dinleniriz uzun yok durmadan mola bermeden gitmek çok yorucu
Kantar ailesi vardı sizde ev size biz gidiyoruz ev size diye not yazın dönüşlerinde:)))))
Ya 1+1 eve taşınmayi bile dusunuyorum artık, yatacak yer olmazsa gelmezler diye..Hakkaten bu ne ya....
Ailem başka bir ilde,onlarda arada gelirlerdi istemiyorlar artık her gelişimiz de birisi geliyor kızım rahat edemiyoruz diyorlar..Her misafir geldiğinde hastayım diye gidin yatın bence alın çocuğu da yanınıza. Ya da iyice restleşin eşinizle bi daha gelen olursa ben bu süreçte evde olmayacağım diye. Aileniz aynı şehirdeyse onlara gidebilirsiniz
Gene gelirler bacım.Ya 1+1 eve taşınmayi bile dusunuyorum artık, yatacak yer olmazsa gelmezler diye..
Katlanılıcak türden değil işin zor güzellikten anlamıyorlarsa evde olmadığınızı belirtin yada geldiklerin de emri vaki mi yapıyorlar bizi alın diye başka şehirdeyiz deyin.
Şimdi de çocuğunuza zaman ayırın bırakın işi gücü yetişmeyin her ise de sürekli yardım isteyin ve güleryüz de halden anlamayana gerçekten zulüm...
Evet haklisiniz ,siz gittikten sonra bende biraz anneme kalmaya gidicem falan Dicem,her defasında bir bahane bulsam belki zamanla anlarlar istemediğimi.Okurken darlandım yeminle.
Kahvaltı ve yemeği özenerek yapma mesela.
Çocuğumla zor oluyo de.
Dönüşte de uğrarız derlerse açıkça reddet, önünü alamazsın. Evde olmuyorum o tarihlerde, başka planım var, misafirim var vs diyebilirsin.
Kuzeni gibi olmak da yarar var haklı adam size bu sıklıkla gelinmesine bakarsan .Artık geç saatte çalan telefonu açmaya korkar olduk, bir kez eşim evde yokuz kayınvalidemlere gittik dedi de arayan kişi öyle bozuldu ki ,gidip otelde kalmak zor geldi herhalde.
Birde bizimle aynı yerde bı kuzeni daha var eşimin , arayanın telefonunu açmaz, kimseyle konuşmaz,çözümü böyle bulmuş adam ..
Tamam canım tesekkurler ,senin söylediklerin de kulagimda sabah her zaman gördükleri Ayderkizindan başka birini görecekler,inşallah yapabilirsem.hicbirine yapamazsam eşime Dicem artık şunu yap bunu yap diye belki biraz olsun tavrımdan anlarlar.G
Gene gelirler bacım.
Ayrıca rahat ediyoruz derler tabi. Bulmuşlar senin gibi ....
Kuzum bir şey yapma . Otur çocuğunla ilgilen. Bir şey yapılacaksa herkese iş buyur. Hasta numarası falan yap. Yap işte bir şeyler. Bir tek çocuğuna yemek hazırla. Geri kalan insanlara bir şey yapma. Yapılacaksa da dediğim gibi bayanları mutfağa al. Herkes bir iş yapsın. Sabah uyanınca iş ver herkese. Tatlı dille yap ama. Kimse iş yapmayı sevmez. Bir daha geleceklerinde düşünürler.
Bir kaç kere açmadı eşim ,babası arayıp X amcan gelmiş arıyor acmiyormussun, hemen al olduğu yerden dedi.bize ulaşamayan babasina annesine ulaşıyor,bu şehirde ki konaklama noktası bizim ev belirlenmiş ne yapsak kacamiyoruz, hoş esimde seviyor muhabbet gırgır ona göre şeyler. İstemese hiç değilse annesine babasına der karım rahatsız oluyor diye amaKuzeni gibi olmak da yarar var haklı adam size bu sıklıkla gelinmesine bakarsan .
Tek çare misafirle tek başına bırak annene git ciddi söylüyorum .Evin hanımı olmadan kalacak kişiyseler de pes derim artık hiç taviz verme .Bir kaç kere açmadı eşim ,babası arayıp X amcan gelmiş arıyor acmiyormussun, hemen al olduğu yerden dedi.bize ulaşamayan babasina annesine ulaşıyor,bu şehirde ki konaklama noktası bizim ev belirlenmiş ne yapsak kacamiyoruz, hoş esimde seviyor muhabbet gırgır ona göre şeyler. İstemese hiç değilse annesine babasına der karım rahatsız oluyor diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?