- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.002
- 83
- 39
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Yarın sabah ilk işim gidicem zaten.Siz muhattap olmayın .
Malesef var böyle toplum kurallarından bi haber dağ ayıları.
Yönetime bildirin , gerekirse ev sahiplerine ulaşsın yönetim.
Bana evimi gözetleyemezsiniz demişEv sahibi kimse onu arayıp uyarabilirsiniz. Site yönetimine şikayet edin. Tehditler ciddi ise savcılığa şikayet edin tabi ki..
Balkonun sağı solu kapalı olur tabiki yıkarsınız.Pislik atma konusunda okey ama balkon yıkanmadan olur mu yaben yapamam galiba yıkamadan
Neyse ki bizde öyle bir yönetim yok. Olsada kabul etmezdim ayda yılda bir yıkicam 2 ıslansın balkonunuz sizde yıkarsınız hem temizlenmiş olurBalkonun sağı solu kapalı olur tabiki yıkarsınız.
Ama açık yıkandığında aşağıya su gitme ihtimali olan bir yeri yıkayamazsınız!
Yönetim kurallarında da net bellidir bu.
Allah sabır versin, aşırı ve tekrarlayan gürültü, manzara kapatma kaçak inşaat veya moloz yığma gibi çok bariz ve büyük olaylar olmadıkça hukuk yoluna başvurmak hem yorucu hem masraflı hem de zaman alan bir süreç olduğundan doğrudan kendiniz halletmeniz gereken bir şey maalesef... Resmi bir yazı ile site yonetimi kişilere ihtarname gönderirse belki kendilerine çeki düzen verirler. Allah size sabır versin tekrardan.Bana evimi gözetleyemezsiniz demiş
Sevgilisi kürekle çöpü attığında binamın tam karşısında çardakta oturuyordum, yanımdaki iki arkadaşımda şahit.
Allahım nerde yetişiyor bu denyolar.
Ama bu ilk değil ki laftan anlamıyor.Gerekeni yapmışsınız
muhattap olmayın kimin içinden nasıl bi canavar çıkacağı belli değil çünkü
Bizim bi tanıdık üst kat çöpünü balkonuna atıyor diye çöpleri toplayıp üşenmeyip üst kata çıkıp kapının önüne döküyormuş 2 3 tekrarlamış sonra balkonuna birşey düşmez olmuş
Bazılarına böyle yapmak lazım
Kesinlikle evli bende öyle düşünüyorumO adam garanti evlidir. Polise bildirin bakın etekleri nasıl tutuşuyor.
Site yönetimi benzer olaylarda polise bildirim demiş bir kaç komşuya.Allah sabır versin, aşırı ve tekrarlayan gürültü, manzara kapatma kaçak inşaat veya moloz yığma gibi çok bariz ve büyük olaylar olmadıkça hukuk yoluna başvurmak hem yorucu hem masraflı hem de zaman alan bir süreç olduğundan doğrudan kendiniz halletmeniz gereken bir şey maalesef... Resmi bir yazı ile site yonetimi kişilere ihtarname gönderirse belki kendilerine çeki düzen verirler. Allah size sabır versin tekrardan.
O zaman bir daha ki tehdit de Polis savcılık farz oldu. Hiç muhatap olmadan öyle yapsaydınız keşke.Kesinlikle evli bende öyle düşünüyorum
Öncelikle onların neden kirada olduğunu belirttiniz anlamadım. Kirasını düzenli ödediği takdirde aranızda komşu olarak bir fark yok.Arkadaşlar iyi geceler;
Sinirden ellerim titriyor. lütfen bir fikir verin.
Ruh hastası bir üst kat komşum var. Bizim balkonlarımız cam ve alt kısımarı açık. Yıkanmaması, silinmesi gerekiyor. Buna rağmen bir koca suyu döktü bayramda balkon yıkadı. Kibar bir dille uyardım. Daha camlarım yeni silinmişti mahvoldu. Buna rağmen sakin bir şekilde uyardım !!!
Bahsettiğim kadın Rus çat pat Türkçe konuşuyor. Daha önce banyoları tıkanmıştı bizim evden müdahale edilmişti. O zaman birlikte yaşadığı adam (sevgilisi Türk) abla bir sorun olursa Türkçesi düzgün değil diye bana numarasını verdi.
Bugün bahçede oturuyorum. Balkonumdada oğlumun yorganı var. Balkonunu süpürdü, küreğe topladı pisliği çat diye aşağı attı.
Bunu görünce hemen koştum eve.
Yorgan rezil halde.
Bende sevgilisine yazdım. Durum böyle böyle artık bu kaç oldu gerçekten ayıp !!!
Bana diyor ki siz herşeyden şikayet ediyorsunuz bence siz villada oturun.
Kendilerine ait değil ev kiradalar bizim kendi evimiz !!!
Dedim ki beyfendi site kurallarına uymayan sizsiniz siz gidin villaya istediğiniz gibi balkonda yıkarsınız çöpte dökersiniz.
Cevap; çöp atsam sen orda duramazsın !!!
Bana diyor ki numarasını veren kendisi benimle muatap olmayın eşiniz beni kibar olmayan bir dille arasın !!! Tehdit ediyor.
Eşim şehir dışında üstünkörü anlattın ama tehdit ettiğini vs söylemedim.
1000 dairelik büyük bir sitede yaşıyorum.
Yarında yönetime gidip anlatıcam. Güvenliğe bildirdim.
Nasıl bir yol izlemeliyim, umarım gelmemiştir ama başına gelen varsa yardımcı olur musunuz?
Estagfurullah, tabiki bir fark yok.Öncelikle onların neden kirada olduğunu belirttiniz anlamadım. Kirasını düzenli ödediği takdirde aranızda komşu olarak bir fark yok.
Yaşadığınız olayda haklısınız. Şu an muhatap olmayın yönetime bırakın işi onlar halletsin. Onlar halledemezse düşünürsünüz.
Bana bir sorun olursa bildirinO zaman bir daha ki tehdit de Polis savcılık farz oldu. Hiç muhatap olmadan öyle yapsaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?