Yol göstermenize ihtiyacım var lütfen

Böyle büyük bir sitede daha profesyonel bir yöneticilik anlayışı vardır diye düşünüyorum.
Yönetici ile söyleyin geçin.
Ne münasebet yıkamak çöpü aşağı dökmek...
Emin olun bende öyle isterdim.
Son derece kaliteli bir konut sözde ama polis e bildirin deniyor.
Kendileri sadece uyarabilirlermiş yetkileri bununla sınırlıymış.
Kesinlikle ne münasebet ama işte gel anlat.

Yaşadıklarınız can sıkıcı ama ben ne yaparsanız yapın bir işe yarayacağını düşünmüyorum. Kimseyi bu sebepten dolayı bence evden çıkartamazlar. Bizim 1 yıl kira ödemeyeni çıkartmamız 2 senemizi aldı. Çöp atmak bunun yanında hiç gibime geliyor.

Ayrıca adamım karısı değil sevgilisi olduğunu niye inatla vurguladığımızı hiç anlamadım. Bu olayda fark yaratan bir durum mu ki bu?

Ayıp ya. Ben de üst katın balkonlarımızdan birine sigara külü atıp durmasından rahatsızdım. Kendim uyardım bir kere atarken, pardon dedi ama devam eden günlerde atmayı sürdürdü. Kendisini uyarmak çare olmayınca yöneticiye söyledim. Şikayetimle alakalı "o kendi balkonuna baksın zaten pis" gibi bişey demiş. İlkbahardı bu olduğunda ve uzun süredir balkonu yıkamadığım için toz olmuştu, taşlar da bembeyaz olunca her türlü toz gözüküyor zaten. Çok ayıp gelmişti bana ya, sen yanlış bişey yapıyorsun balkonumu kirletiyorsun, uyarıldığın zaman da balkonun zaten pis diyorsun. Pis veya temiz kime ne ki. Ev sahibi geldi, işi az kalsın balkonlarıma bakmaya vardıracaktı ki asla izin vermedim.

Şu saygısız edepsiz komşuların gerek yaptıkları gürültüden gerekse pisliklerinden dolayı her seferinde '' rahatsız oluyorsanız müstakile gidin '' lafı yok mu cidden pataklayasım geliyor hepsini. Müstakil evi kim istemez ya özellikle de bu dönemin dandik daireleri yapılırken kim ister gürültü pislikte yaşamayı aksine onlar gitse o daire çok daha sağlıklı ve huzurlu olur. Hayatımda ilk kez geçen sene bir yıllığına evimizin yapılma sürecinde dairede kirada kaldım. Resmen psikolojim bozuldu. Daire hayatını bilmesemde mahallemizde gürültülü hareketliydi bizim ama böylesini ne gördüm ne işittim. Kuzenimde kalırdım bi ay o da dairedeydi arkadaşımda kalırdım hiçbirinde böyle saygısızlığa şahit olmadım benim şansıma aynı sizin ki gibi edepsiz iki yeni evli çift denk gelmişti. Zaten ayak sesinin bile rahatça duyulabileceği kadar hassas kağıttan yapılmış bir binaymış. Ben öyle sifon çekmekmiş çamaşır makine çalıştırmasıymış rahatsız olan biri değilim ama gece iki de de bir şeyler çakıp kahkahalar atmazsın. Beni çileden çıkaran sigaranın külünü aşağı atması oldu tam üç kez uyardım mal olduğu için anlamıyordu yemin ediyorum resmini bile çektim sarı bez vardı balkonda asmıştık düşmüş ortasında bir delik resmen külü yakmış bezi. Güneş çok vurduğu için perde asmıştık balkona Allah korusun ya yansa perde. Ama nerdeee içip içip aşağı atıyordu. Onun üstünde ki de aynı tepeden peçete yağıyordu bi baktım ne yapıyor bilmiyorum ha bire aşağı atıyordu pisliğini. Ya gerçekten ahırda yetiştiklerinden şüphe etmediğim tiplerdi. Ben duramadım orada ev bitmeden taşındım hemen komşu kavgalarına şaşırmıyorum. Hala annem whatsapp grubundaymış geçende kavga etmişler yine kapımın önünden biri su içmiş binada hırsız var arkadaşlar diye yazmış biri Allah'ın suyu ya. Şu minik boy sulardan birini içmiş tamam doğru bir hareket demiyorum ama hırsız var diyede yazılmaz. Ben nasıl yapıcam ilerleyen zamanlarda dairede bilmiyorum ev alma komşu al derler çok doğru. Şuan çok şükür müstakildeyim ama hep burada annemle duramayacağım ki Allah sonumuzu hayır etsin hemen hemen herkes bu sorunları yaşıyor

Oha aynısını yaşamışız dejavu yaşadım resmen Bizim üstümüzdekinin attığı sigara külü bezi delmiş kenarları yanıktı balkon kül içnde kalmış o rüzgarda olduğu gibi bize gönderiyor her seferinde Adama üç kez söyledim her seferinde özür dileyip kuzenim içmiş yalanıyla devam ediyordu

Çöp yine de bazı manyaklara nazaran daha iyi bişey . küçüğüm o zamanlar annemde anladı ,bende büyüyünce anladım. Bir kiracı vardı üst katta biz çocukken adam sürekli prezervatifini atıyordu annemin balkonuna ,hatta ilk attığında kardeşim balon sanmıştı bebekti o zaman 2,3 yaşında annem Allah'tan yetişti. Şimdi düşünüyorum bu manyaklar 20 sene önce de vardı

Balkonuma çamaşır asıyorum,
Dün bu kadın balkonu süpürüp aşağı attığında da oğlumun yorganı vardı havalandırmak adına. Orası benim alanım.
Ben nasıl insanların alanlarına saygı duyup ona göre davranıyorsam aynı şekilde saygı beklerim. Yönetimin açılmasını bekliyorum sabahtan gidicem.

İnsanların bu denli saygısız olmaları benide çileden çıkarıyor.
Yahuu doğru olmayan bir hareket var ortada gelir özür dilersin yapmazsın “insanlık gereği” tehdit etmek nedir ???
Kurallara uymayan kendisi villaya kendi gitsin herkes rahatlasın.
Yıllarca para biriktirip, yıllarca borç ödeyip aldığım ne hayallerle aldığım evde yaşadığım sıkıntılarq bak çıldırmamak içten değil gerçekten.

Madem sitede oturmayı beceremiyorlar kendileri taşınsınlar. Üst katta olup aşağıya bir şeyler atmak nedir ya. Gerçekten bu ülkede toplum kurallarını bilen insan sayısı yok denecek kadar az.

Madem sitede oturmayı beceremiyorlar kendileri taşınsınlar. Üst katta olup aşağıya bir şeyler atmak nedir ya. Gerçekten bu ülkede toplum kurallarını bilen insan sayısı yok denecek kadar az.
O kadar haklısınız ki.
Hem suçlu hem güçlü işte bu denyolar.

Bu tarz seylerde fotografi cekip yonetime bilfirin insan gibi nir dikden anlamıyorlar

Artık trilyona aldığın evin bile ses yalıtımı olmuyor ki. Anca ekstra paran olacak kendin temeldeyken yaptıracaksın e oda mümkün olmuyor o kadar paran olsa zaten müstakili alırsın. Sanki çok basitmiş gibi git müstakile diyen dallamalarla uğraşılıyor Dediğim gibi ben hayatımda ilk kez dairede kaldım oda tüm psikolojimi alt üst etmeye yetti sadece bir senede delirttiler beni. Hiç tölerans göstermeyin şımarıyorlar o tehdit edenin gereksiz bir özgüveni vardır. Birde yaptıkları terbiyesizlik öyle hafife alınacak görmezden geliverecek bir durum değil. Sigara külünü aşağı atmak kül tablası icat edileli yıllar olmuşken, sofra bezi silmek, aşağıya balkondan çöp atmak, balkonu yıkarken beraberinde alt komşuyu da yıkamak... Bunlar insancıl davranışlar değil maalesef. Hayır aslında saygı duymayıp pisliğini saçan, gürültü yapanlarla birbirine saygı duyup utanma duygusuna sahip insanlar iki ayrı binada yaşasa ne muhteşem olurdu

Önce zabıtaya şikayet edin. Baktınız olmuyor türk medeni kanuna göre komşunun sana yaptigi bu zorbalığa karşı mahkemeye başvurun muhtemelen uzlaşmacı atarlar size . Pislik insan kendi memleketinde böyle mi yaşıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…