yolculuk..

aydanurr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2013
65
3
6
35
İstanbul
bir kac kez gunluk actim ama hic birisinin devamini getiremedim :'( ama bu sefer son olsun istiyorum bu sefer diyet bittiginde hem saglikli bir ben hem de fit bir vucudum olsun istiyorum iste bu yuzden bugunden itibaren basladim diyete..
sabah 9 gibi kalktim yanlis hatirlamiyorsam uyku sersemiydim cok susadigim icin iki bardak su ictim tekrar yattim.10 da kalktim dersime gittim(matematik).saat 1 gibi wasalardan yedim paketin icinde iki tane var ben bir tanesinden kucuk bir parca kopardim onu attim agzima, eve gelincede yaklasik 2 adet haslama tuz serpilmis yumurta ve yarim wasa yedim,iki sekerli cay ictim sonra da 1 bardak su ictim.ara ogun olarakta yarim wasa yemeyi dusunuyorum.su an misafir oldugu icin cay yapamiyorum kendime gittikleri zaman cay yapicam kendime.vee son olarakta spora baslamayi dusunuyoum her gun 1 saat yuruyus yapmayi dusunuyorum ki yapicam, kararliyim.

ara ogun olarak bugun kacamakli bir gundu iki kucuk dilim kakaolu kek yedim ve bir su bardagi fanta ictim :'( moralim tatliyla yerine geldi ama sonucu kotu olucak :(

simdi ise kitir sekilde bir adet patates kizartmasi tek bir tane cok canim cekmisti ve besi bir yerde cayimi iciyorum :)))

gunaydinlar efendim :) dun diyetimi bozmak zorunda kaldim ama bu sabah aynen devam ! maglum pazr sabahi gec kalkiliyor o yuzden bende sabahimi besi bir yerde cayi ile actiim ☕

kolay gelsin canım boyun kilon kaç kaç olmak istiyosun ?? :))

tesekkurler canim :)) boyum 1.55 kilom 61.8 gibi biseydi dun tartildim 61.3 olmusum :) 48 benim ideal kilom 48 e dusmeyi ve 48 den 45 inmeyi dusunuyorum onumde 1 ayim var 1 ay icinde en azindan insanlarin arkedecegi kadar kilo vermek istiyorum :)

Back
X