YOLDA BULUNAN KIZ!

teşekkür ederim

valla bilemicem kendi aile meseleleri kızlarını kaçırtmasınlar evden artık

Bence kayıp başvurusu var mı onu öğrenelim eşim gbt buroda çalışıyor Isterseniz özelden kızın adını soyadını bana gönderin bende eşime sorayım kayıp başvurusu varsa ciddi anlamda basınız derde girebilir bu işlerin içindeyim biliyorum

Cok sukur ailesine teslim edilmis diyemiyecem!

Normal bi aile kizi eve gec gelse telaslanmaya baslar , gece de gelmediyse sokak sokak arar ve polise kosar. Benim eve 1 saat gec kalma luksum yoktu. Kiza bu rahatligi veren sorumsuz ailesi. Yazik bir evlat kolaymi yetisiyor. Millet cocugum olmuyor diye perisan oluyor , olanlarda sahip cikmiyor..

T.C. kimlik numarasını verelim, daha kolay olur

Iyide kizi kacirmamislarki bakmislar bintuhaflik var .polise haber vermisler.zaten zorla tutmak isteyen polise haber vermez.
valla bu ülkede ne iftiralara maruz kalıyor insanlar,ne haksızlıklara uğruyorlar. kız bunlar beni saatlerdir kapattı evde. korktum ama yalvardım,polise haber vermeye ikna ettim de diyebilir.
ha demeyelirde. .
bu iş sans işi.
neyseki ucuz kurtulmuşlar.
ama her zaman bazı kötü şeylerin olabileceğini düşünmemiz lazım.

Aklıma kemal sunal'in filmi geldi hani karakola ne zaman gitse başına bir olay geliyordu :)))

aklı başında gerçekten değildi ya çok tuhaf cevaplar veriyordu çok tuhaf konuşuyordu anlatılmaz yaşanır

T.C. kimlik numarasını verelim, daha kolay olur[/QUO
Gerek yok isim soyisimdende çıkar zaten konuyu tam okumadan yazdım zaten teslim edilmiş anladigim kadarıyla da ayrıca yardım amaçlı yazdım sadece

Ooooo oooo , zaman o zaman olmuş ki , sokakta sizden yardım isteyen hem de bir adamın tacizine uğradığını söyleyen kıza ; yardım eden kadın neredeyse suçlu olmuş.

Evet , evine götürmeyebilirdi , hatta götürmemeliydi ; daha sakin düşünse anne ,o an beraber karakola gidebilirlerdi .

Yine de annenizi ''bu zamanda'' cesaretinden ve insanlığından dolayı tebrik ederim . Başına gelmesin elbette ama , olur da bir gün yardıma ihtiyacı olursa , onunda karşısına yardımsever insanlar çıksın .

Kızın ailesine ulaşması da sağlanmış , sen sağ kız selamet olur inşallah

Gerek yok isim soyisimdende çıkar zaten konuyu tam okumadan yazdım zaten teslim edilmiş anladigim kadarıyla da ayrıca yardım amaçlı yazdım sadece

Kız gerçek adını soyadını söylemiyor ki
TC kimlik derken kinaye yapmıştım.

inş ya . polisler annemin numarasını almış teslim edildiğinde haber vereceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…