YOLDA BULUNAN KIZ!

Şu an annem nasihatler veriyor yemekten sonra polisi çağırıcaz

hala yemekten sonra diyorsunuz neyi beklediginizi ogrenebilirmiyiz, ya kiz sagolun yedirdiniz icirdiniz ben gideyim derse, yaka paca kizi zorla mi tutacaksiniz. Hemen polisi arayin kizin elinede verin bir bardak cay ekip gelene kadar oyalansin. Basiniza is alacaksiniz haberiniz yok.

Evet yalan söylediği ortaya çıktı zten okul müdürü okul kıyafetine kadar anlattı ve kayıtlaraında baktı böyle bir öğrencimiz yok muhtemelen size yalan söylüyor dedi

Polis zaten şart.
Vakit kaybetmeden arayın, başınız belaya girmesin.

Aradık bizde şaşırdık napıcağımızı

Annemde polisle gidicek bu kızı annesinin yanında görmeden içi rahat etmez bizimde öle

Sakın bırakmayın polisi arayın yada goturun..

Loreth, Karnini doyurmakla bitmez bu is sicak bir dusta aldirsinlar kizcagiza hatta yatsin uyusun dinlensin biraz oyle arasinlar polisi. Ne aceleleri var canim?

Ben bu kadar evhamlandım, siz nasıl hala yemek - tv falan takılıyosunuz öyle
Başınıza bir iş gelmeden polisi arayın derim.

Siz gelmem desenizde polis zaten sizi merkeze alir. Ifadenize basvurur. Yolda kayip esya bulmadiniz sonucta insan bu.

konu sahibi çok iyi niyetli.. üzerine gitmenin manası yok..
belliki gelir gelmez korkutup kaçırmak istememiş..
polis gelince ayrıntılar öğrenilir..
aman kaşla göz arasında kız kaçmasın dikkat edin

Bende daha önce gaziosmanpaşa nın pazariçi bölgesinde oturdum ve çok tehlikeli bir yer olduğunu biliyorum.
Evimin önünde çatışma çıkmıştı biz yere yatmıştık mesela
Kızı göndermeyin lütfen.Geldi mi polis?

Lisede okuyorsa dewrhal polisi arayın alsın kızı. Başınıza fena iş alırsınız kaçarı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…