YOLDA BULUNAN KIZ!

mesaji okudum aklima muge anli geldi. masaallah benden evvel.davranmissiniz :)
babamin bi arkadasi binkiza boyle yardim etmis. polise giturme beni demis adam goturmus. gidince bu adam bana tecavuz etti demis. adamin adi sapiga cikti. aman dikkat

e hadi arayın polisi....

Deliricem ya ikinci sefer aradım polisi anason geçicem şimdi yola çıkmışlar acele etmelerini sölicem dedi memur

Pimpiriklendi ayakta dolaşıo sürekli elim ayağıma dolaştı ya. Bu kızın pek kafasıda yerinde deil bazen çok tuhaf tepkiler veriyor baka kalıyorum öle

Deliricem ya ikinci sefer aradım polisi anason geçicem şimdi yola çıkmışlar acele etmelerini sölicem dedi memur

ancak dizilerde oluyor o arandığında 3 dakika sonra gelen polis kızı oyalayın aman kaçmasın..
nereye gideceğini sordunuz mu ne diyor?

Pimpiriklendi ayakta dolaşıo sürekli elim ayağıma dolaştı ya. Bu kızın pek kafasıda yerinde deil bazen çok tuhaf tepkiler veriyor baka kalıyorum öle

siz rahat davranın çaktırmayın.. çay içelim gidersin falan deyin..şizofrenide olabilir.. ne çıkacak altından acaba

Anlamıştır o oyalamaya çalıştığınızı tedirgin olmustur..Dkkat edin saldırıp kaçmaya çalışmasın.

Hay allah polis bi an once gelse keske. Polis gelince size iftira atmasian da. Valla bu konudan simdiden sunu anliyoruz ki iyilik yapicam diye tanimadiginiz kisiyi eve almayacaksiniz

siz rahat davranın çaktırmayın.. çay içelim gidersin falan deyin..şizofrenide olabilir.. ne çıkacak altından acaba
Çocuğumda var stresten ne terler döküoruz bir bilseniz off oyalamaya çalışıuoruz anlamasın polisin geleceğini diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…