• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun Sonu Derken Başındaymışım... Bitti İşkence Boşanıyorum...

YouTube - git.mpg

Matahari konunu en başından beri takip ediyorum.Yaşadıkların bir arkadaşımın yaşadıklarına çok benziyor.Şuan ayrılar.Arkadaşım kendi ayakları üstünde çok mükemmel bi hayatı var.Eski kocası da çok pişman her gün yalvarıyor.Başlarda sıkıntı çekti kız ama şimdi çok çok iyi.İnşallah sen de çok çok iyi olacaksın her şey gönlünce olsun.

Biraz önce okudum senin konunu tekrar aynı zamanda da şu şarkıyı dinliyordum sana çok uyduğunu düşündüm nedense:71:
YouTube - git.mpg

Bırakıp giden bır gun geri donmek ister bırakın dönsün ve kaybettığini görsün.

Şimdiye kadar bana yardım eden, destek olan, dostluk gösteren herkese teşekkür ederim. Boşanma davası açtık ve duruşma günü 28 Nisan'da. Bundan sonra tek isteğim yaşadığım kötü şeyleri unutmak ve yeni hayatıma adapte olabilmek. Sadece desteğinizi bekliyorum arkadaşlar ve bundan sonrasında güçlü durabilmem için görüşlerinizi...

arkadaşlar kusura bakmayın bölüyorum ama konu nasıl açılır kuzenimin sıkıntısı var da yardım istycem sizlerden bana özelden atarmısınız nasıl konu açıldığını

Canim zaman guclu olma zamani biliyorsun degilmi?
guzellikler yenilikler olacak hayatinda
iyi ve kotu anilar hatira kalirken
tozlanirken zamanla bir bakmissin unutmussun
sen sadece sana iyi gelebilecek seylerin mucadelesini ver artik
ve yuregim senin iyi olmandan yana
her zaman yazarim ve sana tum bu sorunlarin boyunca destek veren
arkadaslarin var artik
optum seni

bende başından beri konunu takip ediyorum.bence sen elinden geleni yaptın defalarca konuşup sans verdin.bence o değerlendiremedi.zaten olmuyorsa zorlamayacaksın.Alah kolaylık versin hakkınızda hayırlısı...

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun öncelikle... umarım bundan sonra herşey senin için daha iyi olur...bu güne kadar güçlü olduğun gibi bundan sonra da güçlü olacağına inanıyorum...

dilerim bu karar senin icin en iyisidir.
uzulme artik, zaten guclu birisin bunu da atlatirsin insallah

matahari

ne güzel bak evini tuttun..kendi hayatına başlayacaksın artık..
geçmişe bakıp sakın üzülme !

hep mutlu ol canım :)

bir söz vardı kim söylemiş hatılamıyorum

'hayat değişik bir öğretmendir.önce sınav yapar sonra ders verir' diye.

Şimdiye kadar bana yardım eden, destek olan, dostluk gösteren herkese teşekkür ederim. Boşanma davası açtık ve duruşma günü 28 Nisan'da. Bundan sonra tek isteğim yaşadığım kötü şeyleri unutmak ve yeni hayatıma adapte olabilmek. Sadece desteğinizi bekliyorum arkadaşlar ve bundan sonrasında güçlü durabilmem için görüşlerinizi...

Nerdesin şu anda, neler yapıyorsun. Hayatın da neler oluyor bitiyor. Anlatmak ister misin bize? Yalnız değilsin seninleyiz biliyorsun değil mi?

Nerdesin şu anda, neler yapıyorsun. Hayatın da neler oluyor bitiyor. Anlatmak ister misin bize? Yalnız değilsin seninleyiz biliyorsun değil mi?

Şu an yeni evimdeyim, sonunda taşınabildim. Kendimi daha iyi hissediyorum, hayatımı toparlamaya çalışıyorum bir yandan. Eşimle fazla iletişimimiz de kalmadı, zaten olması gereken de bu. Duruşma gününü bekliyorum artık. Genel olarak iyiyim ama arasıra kendimi kötü hissettiğim de oluyor. Ağlamak istiyorum bazen, saatlerce doya doya ağlayayım içimden atayım diyorum ama tek damla yaş gelmiyor gözümden. Neden böyle olduğunu bilemiyorum, zaman bir an önce geçsin de eski yaşananların üzeri örtülsün istiyorum sadece...

şu an yeni evimdeyim, sonunda taşınabildim. Kendimi daha iyi hissediyorum, hayatımı toparlamaya çalışıyorum bir yandan. Eşimle fazla iletişimimiz de kalmadı, zaten olması gereken de bu. Duruşma gününü bekliyorum artık. Genel olarak iyiyim ama arasıra kendimi kötü hissettiğim de oluyor. Ağlamak istiyorum bazen, saatlerce doya doya ağlayayım içimden atayım diyorum ama tek damla yaş gelmiyor gözümden. Neden böyle olduğunu bilemiyorum, zaman bir an önce geçsin de eski yaşananların üzeri örtülsün istiyorum sadece...

anladığım kadarıyla ailenin yanına dönmemişsin bu senin için bir şans bence üzülme desekte üzülecek kendini yorucaksın ama üzüntün sakın midene vurmasın ülser olursan çok sıkıntılar yaşarsın söyliyim allahım bu derdini unutturucak başka büyük dert vermesin

Şimdi davadan geldim ama boşanıp boşanmadığımı anlamadım. Nasıl olduğunu anlatayım, mahkeme abartmıyorum iki dakika sürdü, hakim tamam onaylıyorum dedi.Ben zannettim ki artık bekarım, ama galiba yeni bir uygulama çıkmış, bize dediler ki hala kağıt üstünde evlisiniz 1,5-2 ay sonra gelip tebliğ almanız gerek, ondan sonra resmen bekar sayılacaksınız. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Bu arada ben bugün rahattım ama eşim gerçekten çok gergin gözüküyordu sanki baston yutmuş gibiydi. Bu sitede daha önce yazdıklarımı okuyanlar bilir, bana çok kötü şeyler yaşattı bu insan. O yüzden hala öfkeliyim ona karşı ve yüzünü görmek konuşmak bile istemiyorum. Bu yüzden bugün de hiç onun ve ailesinin yanında durmadım. Kendisi gelip nasılsın, iş nasıl gidiyor vs gibi sorular sordu ben de ters cevapladım. Hatta dışarı çıkalım hava alalım dedi kabul etmedim. Çünkü bana yaptıklarından sonra onun gelip benimle böyle arkadaş gibi konuşmasını anlayamıyorum. Biz normal bir ayrılık yaşamadık, bu adam beni aldattı ve şimdi neden böyle davranıyor, onunla konuşmak istemediğimi ondan nefret ettiğimi anlamıyor mu? Nedir bu gereksiz arkadaşlık, medeniyet çabası?Hem sinirlendim, hem kendimi kötü hissettim. Karmakarışık duygular var içimde dediğim gibi hem ölesiye öfkeliyim ona karşı, hem o bana düzgün davrandığı halde ben onu terslediğim için inceden vicdan azabı hissettim. Sonra kendime kızdım, neden böyleyim, hiç düzelmeyecek miyim ben?:85:

canım benim hiiiç üzülme desemde boş ama düşün.. cocugun olmadan bosandın bır bagın yok bunu düşün, onunla fazla zaman kaybetmedin yıllarını vermedin bunu düşün... ve arkana bile bakma sen elinden geleni yaptın vıcdanın rahat olsun ben okumustum senın konunu.. burda her üye boşanmaya aday kımsenın garantısı yok evlılık cok ınce bır cızgı Rabbım herkesin hakkında hayırlısını versın evlenmek nasıl haksa ayrılmakta hak gönlünü ferah tut inşallah seni hak eden birisi cıkar karsına günün birinde...

Back
X