- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Demiştim ben başka bir başlık açıp kendini haklı çıkarmaya çalışacak.Abla hala üyelik alıp siteye gelmeye çalışıyor ! Bengercegim
Asıl hesabını acsak baksak ne diyecek.Abla hala üyelik alıp siteye gelmeye çalışıyor ! Bengercegim
Asıl hesabını acsak baksak ne diyecek.Kazen abi lütfen çok merak ediyorum
gelecek özür dileyecek .... açtım bekleyin görün
Bence konu sahibinin psikolojisi bozuk. İntihar etmeyi düşünecek kadar dipte olduğunu düşündü buraya gelip veda şeklinde bir konu açtı.
Ardından herkes, yapma etme dedi. Muhtemelen intihar etmeye cesaret edemedi sonrasında buraya gelip itiraf etmeye de çekindi. Uydurduğu yalana devam etti. 2. bir üyelik alıp, psikolog olduğunu yazarak “konu sahibi cesaret edemedi, bunu da başaramadı demesinler” diye bi mesaj yazdı.
Aslında bu sahte hesapla yazdığı mesaj gerçek fikriydi. Etrafı tarafından sürekli bencillikle ve bir şeyleri yapamamakla baskı yapılıyor kendisine. Ben konu sahibinin niyeyse troll olmadığını düşündüm.
Eğer buraları okuyorsan, doğruyu söyle. İntihar edemedim de, kimse senin için kötü bi şey demiyor. Asıl böyle yaparak insanları suistimal ediyorsun. Yanında kimse kalmayacak. Eğer diğer konuların da doğruysa, bu kadar zor bir dönemdeysen sana Almanya’da yardım edebileceğini söyleyen insanlar var. Yaptığının yanlış olduğunu kabul et. İntihar edememek bir başarısızlık değil. Tam tersi, başarıdır. Hayatla mücadele etmeyi seçtin demektir.
Eğer trollsen umarım yanılırım.
Bence fıstıklı helva yollamak için hepimizden adres isteyecek.Asıl hesabını acsak baksak ne diyecek.Kazen abi lütfen çok merak ediyorum
Yine de yazsın savunmasını nasıl yapacak merak ediyorum.Bence fıstıklı helva yollamak için hepimizden adres isteyecek.
Çok ciddi birşey söyleyeceğini sanmıyorum, büyük ihtimalle kendisini savunur, neden böyle yaptığını anlatır falan. Ama ben samimi bulamam artık.
Bu yazdiklariniz dogru mu?siz mesaji yazdiktan bir gun sonra hesap tekrar aktif olmus,songorulme 15 mart.oysaki siz 14 martta telefonu Turkiyeye gonderiyorum yazmissiniz.Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
birkaç sayfa öncesinde kazen abi ve cingöz üyeler açıkladı gerçekleri , ciddiye alıp yazmakla kendini yorma boşuna :)Bu yazdiklariniz dogru mu?siz mesaji yazdiktan bir gun sonra hesap tekrar aktif olmus,songorulme 15 mart.oysaki siz 14 martta telefonu Turkiyeye gonderiyorum yazmissiniz.
aaa ben gecmisi okumadim ama bi bit yenigi oldugu belliydi zaten.birkaç sayfa öncesinde kazen abi ve cingöz üyeler açıkladı gerçekleri , ciddiye alıp yazmakla kendini yorma boşuna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?