Yolun sonu

Bence defolup gider zaten bu olayın üstüne, yüzsüz gibi gelip bir daha yazmasın kendi iyiliği için :))

Benim de hep aklımdaydı kaç gündür. Kendi derdim yokmuş gibi milletin derdine kafamı yormamayı öğrenmem lazım artık

Biz de aynı şeyi diyoruz zaten. Sonuçta bir insan hayatından bahsediyoruz. Belki cesaret edemedi, belki ilgi delisi. Çok normal biri olmadığı ortada.

Kimse atlasın demiyor, intihar olayı ile dalga geçmiyor zaten ama “ ya çok kötü hissettim, yazdım, sonra okudum buradakileri, desteklerinizle - yalan biliyoruz ama- vazgeçtim, zamanınızı aldım, cesaret edemedim, özür dilerim daha önce yazmadığım için” diyebilirdi.

Yani klasik bencil “ özür dilemem, ne teşekkürü” kafasına gerek yoktu.

O psikoloji de bunu mu düşünecek diyenlere de !!
Aynen zaten baştan denilmek istenen buydu. Yine de ben offline okuduğunu bilerek yazdım ve yazıyorum...

atlamis ama telefon hala saglam mi yani 3310 kullaniyor heralde
Atlamış olsa bulmaları 3- 4 gün sürmezdi diye düşünüyorum.Hamburg dağın başı değil sonuçta.Aceleyle hızlı yalan söyledi heralde haber alamayınca eve geldik evde bulduk falan dese daha mantıklıydı

Ölüm gibi ciddi bir konuyu ne hale getirdi.
Konuya ben arkadaşıyım diye yazıp çıktı.Bari özelden bana intihar etti atlamış falan demeseydi.yalanı orda bıraksaydı.

Psikolog olarak yorumum: dalga geçmiyor, cesaret edememiş ve bunu bile beceremedi diye çıldırmış.

hamburgdanhabervar hangi ara psikolog oldunuz ?

Hanımlar bu 2 üyelik aynı kişiye ait, uydurduklarını desteklemek için 2. üyelik almış.
Biz sitede alışığız böyle tiplere, 3-5 senedir üye olanlar hatırlar, bir üye sözde ölmüştü de yine sözde eşi siteye ölüm haberini duyurmuştu, üyeler üzüntüden o aklı evvelin duvarına baş sağlığı mesajları yazarken başka üyelikle arkadaşıyım diye gelmiş, insanların duyduğu üzüntüyü daha da çoğaltmak için acıklı şeyler yazmıştı, yakalayıp rezil etmiştik.

hamburgdanhabervar size yazıklar olsun, sitede yakınları intihar eden insanlar var, onların duygularını alt üst ettiniz, sitede sevdiklerini çeşitli sebeplerle kaybedenler var, onlarında duygularını alt üst ettiniz.

Sitede bir halt edip dikkat çekmek, trollemek istiyorsanız, ille de sitedeki kadınlarla dalga geçeceğim diyorsanız en azından eniştem bana yürüdü, eşim beni şişme bebekle aldattı gibi konuları seçseydiniz de insanlara ölüm trollemesi yapmasaydınız.

Sizin gibi ruhsuzlar yüzünden buradaki kimse ölüyorum diyene bile inanamıyor artık, sizi bir daha bu sitede görürsem, bu veya başka üyelikle deşifre edeceğim, yüzünüz biraz bile kızarıyordur umarım, sanmam ama biraz olsun ar duygularınız varsa bir daha bu siteye üye olmayın, çünkü yakalar konularınızı önünüze sererim.

Kazen bey sizi bilgi amaçlı etiketledim. Bu üye komik olduğunu sandığı bir parodi oynadı, ölmüşmüş.

Eh yani artık daha ne denir? Ruhunuz hasta sizin gerçekten allah akıl fikir versin hamburglu deli.

Kendi yazıyor kendi oynuyor. Burada zaman kaybedeceğine gitsin tedavi olsun

Sözde evliydi, ne 3-4 günü akşamına eşi bulurdu, intihar mektubu mu bulunmuş:))) bunu da arkadaşı mı teslim almış, üyenin kocası dururken hem de.

Böyleleri insanların duygularını bu şekilde öldürüyor, sonra toplum neden duyarsızlaştı deniyor, psikolojik sorunları varsa uzmanlar var yardım alır, bu bir hakaret de değildir.
Gerçekten psikolojik sorunları olanları tenzih ederim, ki zaten onlar tedavi olmak istiyor, yardım istiyor ama bu sitede bazıları var ki trollediğinde benim psikolojik sorunlarım var savunmasının ardına sığınıyor, bazı psikolojik hastalıkların ismini öğrenmişler onları sıralıyor sıkıştırınca, birkaç tanesine özelden ayar çekince sorunları düzelivermişti ne hikmetse.

Yazık gerçekten.

O mesaji okur okumaz bunlar aynı kişi demiştim. Bir psikolog böyle bir şey yazarsa lisansı iptal edilmeli zaten

O mesaji okur okumaz bunlar aynı kişi demiştim. Bir psikolog böyle bir şey yazarsa lisansı iptal edilmeli zaten
Hikayeyi devam ettirmek için çakma psikolog bile olduysa psikolojik sorunu falan yoktur, turp gibi maşallah, herkesi gömer bu zekayla ama o muhteşem aklını korumak istiyorsa siteye üye olmasın artık.

Ogünden beri merak edip her girişimde bakıyordum haber var mı diye. Son gelinen noktada düşüncem böyle üyelere sinkafı basıp açık açık sövebilmeliyiz ve bizim alacağımız ban o üyeye verilmeli.

Siz içinizden basın sinkafı, sitede yazarken ağzınızdan kaçmasın:)) bende dilime geleni sövdüm ama içimden, konuya yazarken dilimdekileri yutup en naif şekliyle yazdım

Daha ilk sayfadan anladım ya ilgi meraklısı denyonun teki olduğunu, ciddi manada hayattan vazgeçen bir insan geçer yani, burada ilgi görmezsem öleceğim hastalığına tutulmuş gibi boş yapmaz. Burayı da okuyorsundur yüksek ihtimal kolay kolay beddua etmem hatta geçenlerde bir üyeye ağır konuşuyorsunuz yea falan dedim ama siz umarım şahsi hayatınızda bu gibi bir şeyle sınanırsınız. Size de elveda. Lol.

Siz içinizden basın sinkafı, sitede yazarken ağzınızdan kaçmasın:)) bende dilime geleni sövdüm ama içimden, konuya yazarken dilimdekileri yutup en naif şekliyle yazdım
Ah Mune ciiim Onu yaptım zaten ama kesmedi parmaklarımı kontrol etmekte güçlük çekiyorum.
Hatta sakinleşmek için çıkıcam şimdi.
Bir de acaba diyorum üyenin amacı bu muydu ?kendisine hakaret edilmesini mi istiyor?
öyle olsun istediği için mi yaptı?
var öyle rahatsızlar, hakaretten hoşlanıyorlamış. :)

Intihar soylemlerinde bulunan insanlarin blof yapmadigi, genelinin gercekten intihari dusundugu kanitlanmis... Cogu bu konuda kararsiz, gidip gelebiliyorlar da. Yapacak olan yapar, soylemez olayina inanmiyorum ben. Bakin dunya saglik orgutunun konu hakkindaki brosuru:

https://www.who.int/mental_health/suicide-prevention/myths.pdf

Cevirimin kotu kalitesini affedin:

People who talk about suicide do not mean to do it. --> Fact: People who talk about suicide may be reaching out for help or support. A significant number of people contemplating suicide are experiencing anxiety, depression and hopelessness and may feel that there is no other option.

(Intihar hakkinda konusan insanlarin aslinda intihara mintihara niyeti yoktur --> Yanlis. Intihardan bahseden insanlar yardim istiyor olabilirler. Intihari dusunen bircok insan kaygi, depresyon ve umutsuzluk yasar ve baska secenekleri yokmus gibi dusunebilir.)

Konu sahibinin ikinci uyeligi ile yazdigi sey dogru. Yapamadi ve bunu gururuna yediremedi bu yuzden bize bunu itiraf edemedi. Gururuna yediremedigi icin de cildirdi. Konu sahibinin fake oldugunu dusunmuyorum. Gercekten psikolojisi kotu bir insan oldugunu dusunuyorum, actigi konular uzun zamana yayilan, tutarli konular. Insallah psikolojik destek alir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…