Yolun sonu

hamburgdanhabervar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
206
155
18
Yolun sonu....

Belki önceki konularimi hatirlayan olur. Yurtdisinda, meslegimle ilgili ileri egitim aliyorum ve su an staj yapiyorum. Ilk departmanda hersey yolunda, ancak bu ikinci departmanin basindaki kadin benden tam anlamiyla nefret ediyor. Bugun sabahin korunde gittim staja. Departman sefi de en gec 6'da Yapabildigimi yaptim, emin olmadigim icin baslamadim ve bilen kisinin sabah ise gelmesini bekledim. Bunu goren kadin bas bas (almanca olarak) "defol seni artik bu departmanda istemiyorum, bunu coktan ogrenmen gerekirdi" diyerek beni atti! Aglamaktan geberdim. Daha once sadece 1 kere gordugum o deneyi, o sirada tek basima yapip herseyi corba etmektense, bir bileni bekledigim icin suclu oldum....
Bu igrenc gunumun ilk kismi. Sefe durumu anlattim. Once 1 saat biryerde yalniz kalip agladim, sonra diger herseyin iyi gittigi departmana donup calistim, o igrenc sismis surat ve sifir enerji ve motivasyonla.
Eve geldim, dusa girdim. Esim aramis. Dusta uzun kalmisim, ulasamayinca bir dolu mesaj yazmis, sorumsuzlugumdan tutun da ne bicim insan olduguma kadar. Geri aradim, ulasamayinca ayni mesajlari ona gonderdim. Telefonu actiginda "s.tr git, senin yuzunden tek bos zamanim olan spor salonunda bile nefes alamiyorum" dedi ve kapatti. Durulmus olan aglama krizim tavan yapti. Geri telefon actim "kufur agir degil miydi" diye "su anda dustan ciktim, sen beni nelerle ugrastiriyorsun, senin yuzunden hasta olucam, moralimi bozdun, aksam da ise gitmiyorum" dedi ve kapatti.
Yok bosan demeyin, zira tek kurus param isim yok, ayrica sakat bir birey olarak zaten fiziksel gorunumumdeki kompleksler yuzunden ruhsal olarak da cokusteyim.
Bugun yasananlar bardagi tasiran son damla, kararimi onaylatan son olaylardi.
Ve artik yolun sonuna geldim. Daha fazla dayamamiyorum. Yillardir nefes alamadigimi hissediyorum.

Tek basina ayakta duran kadinlara sesleniyorum: boyun egmeyin.

Allahim beni affet. Verdigin bedeni ruhu tasiyamiyorum. Bu dunya benim cehennemim. Herkese elveda.

Arkadaşım kendine gel, başkalarının davranışlarına göremi belirleyeceksin kendi kıymetini

Lütfen bi delilik yapma çoğu kişinin hayallerini yaşıyorsun belkide yurt dısındasın kariyerine odaklan mis gibi hayatın olur gerekirse her şey senin elinde. Yakınından birini ara hemen

Altın çamurada düşse altındır silkelen hemen dışarı çık bi hava al, derin derin nefesler al.
sırf bugünlerinde geçtiğini görmek için yaşamaya değer bazen .
her karanlığın sonu aydınlık öldürmek istediğin şey kendin değilsin sadece olan olaylar ve sana hisettirdiklerini öldürmek istiyorsun kendini değil, ölüm bir son değil, kurtuluş değil. Sana bunu yapanlar vicdan azabı çekmeyecek üzülmeyecek. Zaten hastaymış diyecekler sakın düşünme bile böyle bir şey.
derin derin nefesler al hemen temiz havaya çık biraz. Acil cevap bekliyoruz

Hickimse icin degmez kendine yazik edersin bence herkese inat dimdik ayakta durdugnuzu nekadar güclü oldugnuzu gösterme vakti lutfen sacma seyleri cıkarın aklınızdan.

hepimizin böyle korkunç günleri, zamanları oluyor.ağlama krizlerine girdiğim ,asıcam kesicem kendimi dediğim de oldu.öyle kriz anlarında ben tamamen kendimle yalnız kalıp sadece en sevdiğim şeyleri yapıp, kendimi dış dünyadan izole edip önce moralimi yukarı çektikten sonra düşünmeye başlamayı öğrendim.sen de aynısını dene.Burda Almanya'daki arkadaşlarla haberleş, buluşun görüşün onlarla.

Almanyada mobingin cezası yok mu isyerinde?
Valla burda bile tazminat alıyor millet
Bir güzel acarım davamı.
Esiniz de psikolojik siddet uyguluyor size.
Ona da bir dava
Bitti gitti.
Kimse canımdan kıymetli değil valla.
Anam beni milletin egosunu sisireyim diye dogurmadı.
Siizi de!
Sacma sapan seyler yapmayın.

H hamburgdanhabervar değer mi? Biraz sakinleşip düşünün, stajda olanlar veya eşinizin tavrı için değer mi?
Öldünüz diyelim ne olacak sanıyorsunuz? Sizi ağlama krizine sokanların hayatında bir etkisi olacak mı ölümünüzün?
Tamam boşanmayın, tamam yaşadıklarınıza da üzülün ama kimse için hayattan vazgeçmeyin değmeyecek çünkü.
Size bir şey olsa yerinize başka stajyer bulurlar, eşiniz hayatına devam eder, gençsiniz yaşama ihtimalinizin yüksek olduğu güzel günleri kendi ellerinizle yok etmeyin.

Gerekirse stajı bırak , kocandan boşan ama aklına en son sey intihar etmek gelsin. Silkelen kendine gel , biz burdayız , senin yanındayız. Kendini sakın yalnız hissetme.

Gelecek yılların neler getireceğini bilemezsin. Bundan 5 sene sonra ''iyi ki yaşamışım, şimdi ne kadar mutluyum'' diyebilirsin.
Yaşayanlar, yaşamaya çalışanlar için hayatın ne mucizeler getireceği hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…