- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Almanya'ya giden öğrencilerim genelde evlilik yoluyla gidenler ama yine de soracağım. Bugün gazetelere bakın dedim ama konu sahibinin ne adını biliyoruz ne de nerede yaşadığını. Bunlardan tek birini bilseydik çalıştığı yeri bulmak ve ona ulaşmak biraz daha kolay olurdu.Öğrencilerinizle konuşsanız adli mercilere bildiremezler mi acaba bu forumu, bu yazıyı?
Ben de bir link buldum, intihar etmeyi düşünenlere destek anlamında sanırım ama hiçbir bilgi yok elimizde
Belki IP adresinden vs ulaşabilirler
Almanya'ya giden öğrencilerim genelde evlilik yoluyla gidenler ama yine de soracağım. Bugün gazetelere bakın dedim ama konu sahibinin ne adını biliyoruz ne de nerede yaşadığını. Bunlardan tek birini bilseydik çalıştığı yeri bulmak ve ona ulaşmak biraz daha kolay olurdu.
Ne güzel insansınız, taş değmesin ayağınıza.Almanya'daki öğrencimlerimle konuştum konu sahibi, ben Almanca öğretmeniyim. Çoğu eyalette tanıdığım var ve hepsi sana yardım etmeye hazır. Kalacak yer için de yardımcı olacaklar. (çoğu öğrencim bayan) Dışarıdan okuduğunu düşünüyorum, geçmiş mesajlarda başka üyelere yazdığın yorumları verdiğin nasihatleri okudum, güçlü bir kadınsın. İntihar ettiğini düşünmüyorum. Lütfen bana ulaş, eğer internet ortamında güvenemeyeceğini düşünüyorsan ki haklısın istediğin her şeyi kanıtlarım sana, yerim yurdum belli.
Hic girmismi konu sahibi siteye acaba ben pek anlamiyorumda
Yaaa umarım kendisine bir şey yapmamıştır.Hesabi o gündür aktif değil maalesef
Yaaa umarım kendisine bir şey yapmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?