Yolun sonu

ah H hamburgdanhabervar ah! bak hepimizi nasıl telaşlandırdın , haberlere çıktın mı diye haber arıyoruz.kendini hayatındaki yanlış insanlar yüzünden boşu boşuna değersiz hissediyorsun, burda hiç tanımadığın kadınlar bile seni ne kadar önemsiyor halbuki.Umarım iyisindir.

Mail adresinden ulaşılamaz mı? Başka yerde üyeliği varsa belki gpogle üzerindennulaşılamaz mı?Bilrmedim ki şok oldum ya ,inşallah intahar etmemiştir rabbim yardımcısı olsun.

Burda benim bildiğim buna mahkeme karari Lazim. Ben de bilemiyorum

O yüzden sordum aslında bir dernek vs varsa hukuki olarak ilgilenilebilir diye
Kadın ciddi olarak mobbinge uğramış eğer gerçekse
Ben de araştırıyorum şu an gerekirse sosyal medyadan ulaşırım bulabilirsem ilgilenebilecek bir dernek

Konu sahibinin telefon numarası filan kayıtlı değilmiş burda. Mune abla da belki giriş olur yada başka şekilde denk gelir diye bakıyorum demişti ama yok sanırım

Almanya'daki öğrencimlerimle konuştum konu sahibi, ben Almanca öğretmeniyim. Çoğu eyalette tanıdığım var ve hepsi sana yardım etmeye hazır. Kalacak yer için de yardımcı olacaklar. (çoğu öğrencim bayan) Dışarıdan okuduğunu düşünüyorum, geçmiş mesajlarda başka üyelere yazdığın yorumları verdiğin nasihatleri okudum, güçlü bir kadınsın. İntihar ettiğini düşünmüyorum. Lütfen bana ulaş, eğer internet ortamında güvenemeyeceğini düşünüyorsan ki haklısın istediğin her şeyi kanıtlarım sana, yerim yurdum belli.

Öğrencilerinizle konuşsanız adli mercilere bildiremezler mi acaba bu forumu, bu yazıyı?
Ben de bir link buldum, intihar etmeyi düşünenlere destek anlamında sanırım ama hiçbir bilgi yok elimizde
Belki IP adresinden vs ulaşabilirler

Böyle bir şey olsa duyardık o zaman, neyse olmasın da duymayalım da ya. Bi sinirle yazmıştır belki diye umut ediyorum

Yalnız başına kalıyor diye hatırlıyorum Almanyada, eşi sanırım Türkiyedeydi. Burada kimsem yok filan yazmıştı. Umarım hiçbir şey yapmamıştır kendine

Almanya kişisel gizliliğe çok önem veren bir ülke, öyle bildirip de ip adresine ulaşma gibi durumları olmaz bizdeki gibi diye düşünüyorum. umarım hiç bunlara gerek kalmaz da bize yazarsın konu sahibi. biz burda ne dertleri çözdük, bak yukarda bir hanım hemen yardıma hazır. umarım ve inşallah fikrin değişmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…