- 23 Ağustos 2012
- 51.746
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.879
- 898
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
Almanya’da intihar haber değeri taşıyor mu?MissCherryBlossom
Almanya’da intihar haber değeri taşıyor mu?MissCherryBlossom
Bana tek bunu yazdı
Siz de Almanyadasınız değil mi? Yok mudur ulaşılabilecek birileri, kadın dernekleri, belki orada yaşayan Türklerin dernekleri? Çok korktum şu an
Bölümünü veya bari isminin bir kismin bilsem üniversitede üzerinden bulunurdu belki. Ama hiçbir bilgi elimizde yok ki
Ne bileyim Türkiyede olsak IP adresinden filan bulurdu emniyet belki orada da öyle bir sistem vardır
Burda benim bildiğim buna mahkeme karari Lazim. Ben de bilemiyorum
Böyle bir şey olsa duyardık o zaman, neyse olmasın da duymayalım da ya. Bi sinirle yazmıştır belki diye umut ediyorumTasiyor kiz, olsa haberlere cikardi diye dusunuyorum
Almanya'daki öğrencimlerimle konuştum konu sahibi, ben Almanca öğretmeniyim. Çoğu eyalette tanıdığım var ve hepsi sana yardım etmeye hazır. Kalacak yer için de yardımcı olacaklar. (çoğu öğrencim bayan) Dışarıdan okuduğunu düşünüyorum, geçmiş mesajlarda başka üyelere yazdığın yorumları verdiğin nasihatleri okudum, güçlü bir kadınsın. İntihar ettiğini düşünmüyorum. Lütfen bana ulaş, eğer internet ortamında güvenemeyeceğini düşünüyorsan ki haklısın istediğin her şeyi kanıtlarım sana, yerim yurdum belli.
Böyle bir şey olsa duyardık o zaman, neyse olmasın da duymayalım da ya. Bi sinirle yazmıştır belki diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?