Yolun sonu

Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.

Bana pek inandırıcı gelmedi nedense.. Yani tüm anlattıkları okey ama arkadaşın intihar etme durumu, sizin onun evine gelip eşyalarını toplamanız telefonun çarşamba gununden bu yana şarjının bitmemiş olması, son açık sayfanın KK oluşu.. biraz hayatı film gibi yaşıyor olabilir misiniz diye düşünmedim değil..

Ha farz edelim ki doğru; çok acı bir durum.. mekanı cennet olsun fakat dediğim gibi hiç inanmıyorum.
Sevgiler..

Mantık silsilesine uymuyor su yazdıklarınız.Telefonu kocasının bulması gerekiyordu..

Ki şöyle anlatayım, eşimin bir yakını intihar etmişti..
Tabi bu olay Türkiye de yaşanıyor. Orada Almanya da durumlar nasıl işliyor bilemiyorum ama..
İntihar eden kişinin evine olay yeri inceleme gidiyor diğer ölüm vakaalarında olduğu gibi, telefon vs gibi her türlü eşyasını olay yeri ve incelemede ki görevli arkadaşlar bir paketin içine koydu ve gitti. en son kimle görüştü kimle yazıştı adli tıp ta incelemeye aLındığından dolayı..
Yani sizin anlattığınız kadar kolay işlemiyor Türkiye de bu tür meseleler.. gerçekte inandırıcı değil. Ve insanları burada bu şekle üzüntüye sokmanız da hoş değil.
Ha eminim ki dönüp bana cevap vereceksiniz, ispatlamaya calısacaksınız. ama yormayın kendinizi gerçekten inanmıyorum

Aynen öyle.Belki intihar görünümlü cinayet.Polis telefonu incelemeye alır..Neden böyle şeyler yapma gereği duyar bir insan anlamıyorum.Ki zaten moderatörler konu sahibinin yalan söylediğini de çıkarabilir ortaya.Daha önce buna benzer birşey olmuştu sanırım...

Konuya zaten inanmamıştım bu da tüy dikti üzerine. Eğlenecek başka konu mu bulamadınız? Ne saçma insanlarsınız.

Aynen öyle oldu bizim de akraba kişisinin.. İntihar olduğu belliydi o da küçük bir kağıda not bırakmıştı ama polis cinayet olabilme ihtimalini düşünüp evde özel ne var ne yok hepsini toparladı.. kolay mı öyle ya :) bir de konu sahibinin arkdaşının anlattığı gibi her şey tık tık tık işleyecek... mümkün değil kii Almanya da bu tür davalar bizim memleketimizde olandan daha çok önem arz ediyor

Konuya zaten inanmamıştım bu da tüy dikti üzerine. Eğlenecek başka konu mu bulamadınız? Ne saçma insanlarsınız.
Kesinlikle konuyu ilk akşam okudum ve hiç inanmadım, öyle ki yorum dahi yapmadım okuyunca..
İnsanlar değişik hakikaten

Kesinlikle konuyu ilk akşam okudum ve hiç inanmadım, öyle ki yorum dahi yapmadım okuyunca..
İnsanlar değişik hakikaten
Aynen, intihar edecek olan insan veda etmek için buraya gelmez yazacaktım ama insanlar gereksiz yere o kadar panik yaptı ki linç yerdim yazarsam. Aklımdan da kesin arkadaşı ya da kocası gelip kaybettik falan yazacak diye geçirdim. Aynı senaryoyu defalarca okuduk burada.

Kesinlikle.. Şahsen düşünüyorum intihar edecek olsam aklıma KK ya girip konu açıp intihar edeceğimi ilan edesim gelmez.
O an onu düşünemem yani, o gün bende yazacaktım ama baktım herkes bir panik bir dramatize durumu dünya kadar linç yiyip dayanamam ve ban yerim diye hiç uğraşmadım. Ama sözde şu arkadaş kişisi yazınca sizinde dediğiniz gibi net emin oldum :)
Telefonu bulmuş ta.. son girdiği sayfa açıkmış ta çarşamba gününden bu yana . telefon kapanmıyor çok ilginç :)
Onu da geçtim intihar ya da cinayet nereden biliyor da polis evde özel eşyaya el koymuyor değil mi ? Bu mümkün mü yani :) neyse...

Ay yok artık yaa, imsan neyi amaçlar ki böyle birşey yaparak. Son gelen mesaj bana da tuhaf gelmedi desem yalan olur. Ama hiç yalan olabileceğini düşünmemiştim, eski konularıyla çok örtüşüyordu durumlar. Bilemedim

İlgi çekme isteği sanırım. Daha önce de oldu hep aynı şekilde ilerledi olaylar.
Ya da konu sahibi gerçektir, intihar mesajı yazdıktan sonra yapamadım demeyi kendine yedirmemiştir falan.
Ama poncikvegece ‘nin dediği gibi sözde arkadaşın yazdıkları intihar prosedürüne aykırı. Hele ki Almanya gibi bir ülke için.

Onu diyorum işte :) saçma bir durum..
Bizim ülkemizde bile en ufak bir olay da olay yeri inceleme geliyor herşeye el koyup götürüyor.. adli tıp ta incelenmesi için hele ki Almanya gibi bir ülke de bu kadar basite alınacak.. sanki hastanede kalp krizi geçirmiş gibi tüm özel eşyaları evde kalacak öyle mi? mantık silsilesine uymuyor bir kere.
Almanya da yaşayan bir sürü akrabam var. Az çok biliyorum bu durumların onlar da ülke olarak ne gibi durumlar yarattığını.
Mümkünn değil, kesinlikle dediğinz gibi belki evet intihar düşündü, ama yapamadı.

Kesinlikle ve kesinlike intihar söz konusu değil arkadaşlar, üzülmeyin :)

Ne denir bilmiyorum ki?
Sobee!!!!
Insanları salak yerine koymak ne demek bilmiyorum ya siz insan olamazsınız.
Gerçek bir şekilde yazan olursa bile artık inanılmaz maalesef vicdanınız kurusun!!
Arkadaşı arkadaşına uzulecegine buraya girip noktalama işaretlerine dikkat ederek açıklama mı yazmış işine bak allah aşkına

Bana sabah bu mesaj gelmis. Biri benimle dalga geçildiğini söylesin:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…