- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi hamburgdanhabervar
-
TERBİYESİZ. NE HAKKIN VAR BİZLERİ PANİĞE SOKMAYA, HUZUR BOZMAYA!!! KAÇ GÜNDÜR AKLIM BURDA, DÖNE DÖNE GELİP BAKIYORUM Bİ HABER VAR MI DİYE. BUNU YAPMAK SİZE NE TÜR Bİ ZEVK VERİYO BİLMİYORUM AMA "SİZ" SORUNLU İNSANLAR, GİDİN Bİ KLİNİK DE YATIN VE TEDAVİNİZİ OLMADAN İNSAN İÇİNE KARIŞMAYIN...Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
benim anlamadigim burada intihar vakasi oldugunda genelde mektup ve ozel esyalari incelenmek icin savci tarafindan alinir cenazeyle birlikte intiharmi yoksa intihar susumu diyerek.Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
kesinlikle.Psikologa ihtiyacınız var
Konu sahibinin arkadasiyim. Kendisi burada yazdigi gibi hayata veda etti. Esyalarini toplarken, telefonunda son acik kalmis bu sayfayi buldum, sifre kullanici adi otomatik baglandi. Yataginin uzerinde biraktigi son mektubunu ibret olsun diye yayinlamak isterdim, burada yazdiklari, yasadiklarinin bir kismi. Su anda telefonu, ozel esyalari, cenazesini Turkiyeye gonderiyorum.Hayat ona adil olmadi, o da kaldiramadi. Umarim istedigi huzuru bulmustur.
Bende tam bunu düşünüyordum çıkış yapıp yorumları okurken egleniyordur kesin..Kullanıcı: 43, Misafir: 7
7 kişiden biri bu manyak !
Bende tam bunu düşünüyordum çıkış yapıp yorumları okurken egleniyordur kesin..
Şizofren!!
coronadan dolayi yollayamazlarda simdi.cenaze nerede kaldırılacak haber verin de katılalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?