Yolun sonu

TERBİYESİZ. NE HAKKIN VAR BİZLERİ PANİĞE SOKMAYA, HUZUR BOZMAYA!!! KAÇ GÜNDÜR AKLIM BURDA, DÖNE DÖNE GELİP BAKIYORUM Bİ HABER VAR MI DİYE. BUNU YAPMAK SİZE NE TÜR Bİ ZEVK VERİYO BİLMİYORUM AMA "SİZ" SORUNLU İNSANLAR, GİDİN Bİ KLİNİK DE YATIN VE TEDAVİNİZİ OLMADAN İNSAN İÇİNE KARIŞMAYIN...

Psikologa ihtiyacınız var

Insanlar merak etmiş tepki vermesin diye yapıyorsanız yapmayın olabilir herkes psikolojik acıdan yıkık günler yaşıyor hepimiz insaniz. Ama böyle yapmak inanın sizin için kötü. Yardım almalısınız. Ikinci seçeneği doğruluğunu düşünmek istemiyorum zaten

benim anlamadigim burada intihar vakasi oldugunda genelde mektup ve ozel esyalari incelenmek icin savci tarafindan alinir cenazeyle birlikte intiharmi yoksa intihar susumu diyerek.
orada alinmadimi mektup ve telefonu

Mune Kazen bu ne ya kendi çapında bu konuda eğleniyo mu bu arkadaş?

konunuzu ilk actiginizda hic cevap yazmadim cünku biliyordum boyle olacagini.
intihar asamasina gelmis insanlar (babamdan biliyorum)
gelip boyle yerlere yazmazlar.
onlar icin tek amac genelde nihai sondur
belki bir mektup birakirlar.
o mektup savcilik tarafindan alinir ozel esyalarla.
ben oz kizi iken veraset vermeden mirascisi oldugumu ispat etmeden o mektubu ve ozel esyalarini savcidan alamadim.
arkadasiymista mektubu almista telefonu acmista otomatik sifreymiste birakin bu isleri.
inanmak istersen sana ozelden atayim mektubunuda.
buraya geldin insanlarin duygulari uzerine oynadin.
bu olayi yasamis ustunden boyle bi donem gecmis insanlarin acilarini tazeledin belkide.
gercekten ruh sagligi sorunlu bir insansin.

cenaze nerede kaldırılacak haber verin de katılalım...

Üyenin diğer konularına baktığında nasıl bir psikolojide olduğu belliydi. Bana bir sürü mesaj attınız lütfen ilgilen diye ama bende üyenin hiç bir iletişim bilgisi yok. İntihar etmeyeceği de belliydi ama ben dalga geçsem gidip intihar edecek kapasite de var. Bu sebeple sessiz kalmayı tercih ettim taki gelip burada kıvırana kadar.

sadece yazık ...

Yalan söylediği nereden belli ?

İlk konuyu açtığında mesaj yazıp hemen çıkış tuşuna basmıştı. Bu sebeple takip edemedim.

Sözde arkadaşı bu sayfa açık kalmış yalanı çürümüş oldu.

Yani ortada intihar vs yok ! Ruh hali iyi olmayan bir manyağın senaryosu

Ben cok Üzüldüm. Bana ilk cevap yazdığında özelden bana arama geldiği için görmedim. İcim içimi yedi günlerdir "acaba görsem konuşmaya ikna edebilirmiydim. Elimden birşey gelirmiydi diye".zaten hastayim kac gündür. Sorunları varsa, baskalarin yok mu?! Sinirleniyim mi, ağlıyım mi bilemedim

Bu kadar senaryo yazmayı seviyorsanız bi film ekibi felan kurun kendinize.. ayıp ayıp insanların duygularıyla oynuyorsunuz.. ya sizin senaryo yazdıgınız hayatı bi başkası gerçekte yasıyorsa ve sizden örnek alıp aynını yaptıysa??!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…