Yolun sonuna geldiğimizi hissediyorum artık...

Hadi birinci çocuğu anladımda böyle bir adamdan 2. Çocuk niye
İyice çaresiz koymuş bu durum sizi

burda o kadar çok olay okudum ki bazen boşanmakta çare olmuyo bence o sekilde mutsuz olanlarda var bir de siz severek evlenmişsiniz aldatma vs. durumu yoksa bırakın gezsin adam.

Onu ve tavirlarini umursama ilgilenme uzak hissetsin kendinden .senin ic dunyanda yasadigin korkulari oda yasasin .nerdeydin nereye gidiyorsun bile deme.bunlarin ustune hala ayniysa otur iyi dusun .herseyini arastir.mutsuz ve sorumsuz bir es bir babada olamaz.biyolojik ok ama manevi o duyguyu evladinada veremez.

Boşanma durumunuz yoksa arkadaşların dediği gibi umursamayın. Konuşup muhattap olmayın.

Degistiremedigin gibi bu bos bi ugras oluyo ve cok yipraniyosun kendine ediyosun aslinda. Ben cok sey istemiyorum oysa ki... evet o psikolojiyi yasamayan bilemez hele de o huzursuz evde cocuklarin varsa..

Hadi birinci çocuğu anladımda böyle bir adamdan 2. Çocuk niye
İyice çaresiz koymuş bu durum sizi
Seviyodum cunku hala da seviyorum ayriyken ozluyorum fakat bu yetmiyo sevgi duzeltmiyo bazi seyleri. Ve duzelecegine inandim her defasinda. Ikinci cocukla hersey cok farkli olcak demesine vs. Falan ama dedigim gibi sonu hep husran. Yine de herseye ragmen iyi ki diyorum iyi ki cocuklarim olmus kolum kanadim onlar benim

Oyle yapicam bakalim ama ayni evin icinde ne kadar umursamaz davranabilirim onu bilmiyorum

burda o kadar çok olay okudum ki bazen boşanmakta çare olmuyo bence o sekilde mutsuz olanlarda var bir de siz severek evlenmişsiniz aldatma vs. durumu yoksa bırakın gezsin adam.
Dogru ne hikayler ne yasanmisliklar var burda. Evet bosanmak care olmayabilir. Ben gezmesin demiyorum elbet cikacak surekli dizimin dibinde olmayacak ama bunu yaparken evli ve iki cocuk babasi oldugunu evinde karisinin ve cocuklarinin bekledigini unutmayacak yani dozunda yapacak benim istedigim bu. Ve ayrica bi gun olsun dicek ki hep kendi kafasini dagitmak yerine sende yoruluyosun butun gun evdesin hadi cikalim bi hava alalim diyebilmeli insan karisina.

yavrulariniza uzuldum
esinizin yasi kac? sanki daha olgunlasmamis, kisiligi oturmamis, babaliga ve eslige hazir olmayan bir profil cizdi gozumde...
tamam yuvaniz icin, cocuklariniz icin cabalayin ama kendinizden bu kadar odun vermeyin. ne demek cocuklari birak git.
bu sorumsuzlukla cocuklarin velayetini alabilecegini mi saniyor esin? sen de oyle saniyorsun, cocuklarimdan ayrilmak istemiyorum dedigine gore. anlattigin kadariyla velayetler sende kalir cnm. akilli bir avukatla da esinden guzel nafaka da alirsin.
ama bu asamaya gelene kadar ugrasmak istiyorsan, sans vermek istiyorsan en tabii hakkin. sonradan pisman olmamak icin, fedakarlik yapmak lazim. ama dozunda , unutma

29 yasinda bi yas buyuk benden. Maddi anlamda hicbi sorumsuzlugu yok sukur cok calisir surekli bi yerlerden biseler kazanmaya ugrasir cocuklarin gelecegi icin der alir getirir cocuklara herseyi ama anlamadigi su ki bunlari yapmakla baba olunmuyo tamam tabiki harcayacak ama manevi anlamda da bu cocuklarin ve benim ona ihtiyacimiz var. Onun sorumsuzlugu bana karsi. Elbet benim de hatalarim oluyodur ama bu denli degil. Ben cok ince dusunurum herseyi en ince ayrintisina kadar. Ama o cok umursamaz tam tersiz. Pisman olmaktan yanlis bi karar vermekten korkuyorum suan ama bi insana da defalarca kez sans verip de yine ayni seyleri goruyosan karsidan ne dusunmeli?

sadece maddiyatla bitmiyor ki cnm gorevi. sana eslik, cocuklarina da tam anlamiyla babalik yapmiyorsa; kendi kisisel zevklerini sizden ustte tutuyorsa sıkıntı vardir.
esinle kavga etmeden konus bence. ama ona bagimli olmadigini da hissettir. kendinde ki gucun farkina var. annesin sen herseyden ote. bu sekil de devam ederse, ceki duzen vermezse aile buyuklerine olayi aktaracagini soyle.
eminim aile buyuklerinden cekinecektir. ha devam ederse, onun ailesiyle ve kendi ailenle paylas durumu. ne kadar fedakarlik yaptigini da anlat. haksiz olmadigini gorsunler.
ins duzelir. duzelmezse de kendini ve cocuklarini yipratma derim. onunuzde upuzun bir hayat var. guzel ve mutlu yasamak hakkiniz

Tesekkur ederim yorumlarin ve onerilerin icin dikkate alicam. Evet cok sukur rabbime anneyim ben herseyden ote..

*Herşeyden önce ASLA kelimesi ile başlayan büyük cümleler kurmayı bırakmalısın. Bırakmıyorsan da kurduğun cümlelerin arkasında durmalısın. Sen hep asla demişsin ama hiçbir zaman uygulamamışsın canım. Bu da erkekte söz verse de tekrar başa sarma gücünü artıyıyor...
*Eşine yeteri kadar fırsat vermişsin. Şöyle ya da böyle yap demek bize düşmez. Ama ben kendim olsaydım bu durumda boşanırdım.. Herşeyden önce çocuklarımı böyle bir ortamda yetiştirmek istemezdim.
*Sen kendine saygı duymalısınki, eşin de sana saygı duysun. O yüzden başka şeyleri ön plana alıp, kendini arka planda bırakmamalısın..

Küçük bir yerde bu söylenenler zor olabilir ama bir kadın isterse yapamayacağı hiçbirşey yoktur...

bu adamla hayat geçmez, kendini boşa harap etme. çok şans vermişsin, inan napacağım diye düşünüyorsan gerçekten sona gelmişsindir, boşan inan eski halinden çok daha iyi olacaksın

Benimkisi buyuk konusma degil. Tabi ki asla li cumleler kuruyosam arkasinda durmak isterim ama arada sevgi ve cocuklar olunca o asla lar yerini bi sans daha versem mi ye birakiyo. Insan bi cok seyinden fedakarlik yapmak zorunda kaliyo bazen. Su konuda haklisin ben bu sekilde davrandigim icin dogal olarak dedigin gibi tekrar basa sardi her defasinda ne de olsa tartisiyo bi kac gun kus kaliyo sonra tekrar soz veririm tekrar tekrar... bunda hata benim kabul. Evet bir kadin bir anne isterse yapamayacagi sey yoktur. Ama benim suan dusunmem gereken iki cocugum var onlarin psikolojileri ve gelecekleri...

bu adamla hayat geçmez, kendini boşa harap etme. çok şans vermişsin, inan napacağım diye düşünüyorsan gerçekten sona gelmişsindir, boşan inan eski halinden çok daha iyi olacaksın
O kadar karmakarisigim ki anlatamam. Bosanip iki cocukla baba evine gelmek nasil bi hayat olcak bilmiyorum bosanmasam hergun huzursuz tartismali bi ev. Evin icinde iki yabanci. Boyle de zor....

Selam kizlar. Uc gundur annemlerde kaliyorum ve arayip sordugu yok. Tamam anladim benle aran iyi degil ama insan cocuklarini merak etmez mi? Uc gundur cocuklarini gormeye bile gelmedi hadi onu gec buyuk olanla telefonda bile konusmadi bu nasil babaliktir? Ben annemlere gelmeden once konusmuyoduk zaten evin icinde skildim biraz annemlere gideyim cocuklarla beraber olur mu dedim git dedi. Hani tartismamizda bana cocuklari birak cek git demisti ya. Hr neyse geri gelicen mi dedi bilmiyorum dedim yarin mi gelirsin dedi bilmiyorum dedim geldim. Ama temelli degil biraz kafami dinlemek icin. Sunu da belirteyim bana cek git dediginde senin soyadinla bi daha babamin evinin kapisindan iceri girmem ne zaman biter o zaman giderim demistim ve beni boyle hergun aglatiyosun ya eger bu gozyaslarimin senin uzerinde hakki varsa helal etmiyorum demistim bu lafimdan sonra ipler iyice kopmustu zaten. Bana hakkini helal etmeyen kadinla evli kalmam demisti sonra da ayni evin icinde gunlerce konusmadik isde. Simdi dedigim gibi gunlerdir yuzunu gormuyorum. Cocuklar babasini gormuyo telefonla dahi arayip cocuguyla konusmak istedigini dahi soylemiyo? Bilmiyorum. Sizce nasil bi yol izlemeliyim? Fikir verir misiniz ne yapmaliyim nasil davranmaliyim?

Canım takma kafana ketum davran biraz. Nasıl olsa dönecek edecek kafasında olduğundan olabilir. Biraz zaman geçsin bence. Belki yola gelir. Bizim komşunun kızı da farklı nedenlerden dolayı eşini bırakıp baba evine gelmişti. Adam kızı istemiyordu, bebekleri de vardı yazık bebeğini doğduğundan beri hiç benimsemedi sevmedi. Eşini dövdü defalarca. Ama eve giremiyorum yüzlerine bakamıyorum kilitleniyorum sanki falan diyordu. Görümcenin ayağı varmış bu işte ama neyse. Böyle bir ay sonra falan bir gece yarısı telefon çalmış, arayan kocası. Demiş rüyamda gördüm sizi iyimisiniz falan. o gün o gündür geri çağırdı ailesini, normal hayatlarına geri döndüler. Bunu neden anlattım. Yani herşey olabilir. Umutsuz olma. Rabbine dua et bol bol.
Kendi halinde bırak özlesin, düşünsün tek başına. Eğer ararsa da, ben olsaydım çok mutluyum havasında açardım telefonu. hani orda çok güzel anlar yaşanıyor ve o bunları kaçırıyor gibi... Adamın elinin altındaki keklik havasından onu çıkarman lazım ama nasıl olur bilemiyorum.
Hakkında hayırlısı...

ya bence bız kadınlar erkeklerı cok onemsıyoruz.
Bakın soyle soylıcem cırkınlestırmek ıstemıyorum ancak benım 2. evlılıgım
ılk evlılıgımden bır oglum var ve bebekken esımle evlendık.oglum suanda 6 yasına gırecek.
Esımle bır kere tartısmamızda bana cocugu bırak kendın defol gıt demişti. Bayada ısrarcıydı.
Yahu olurmu bırakırmıyım ben cocugu Yanı bu klıse olacak ama blörf yapıyorlar ancak sızde anlamadıgım sey bu lafın uzerıne cocuklardan ayrılmaktan korkmussunuz ne alaka?
Benım ılk esımde ayrılırken cocugu kacırtıp benı omru bıllah bagırtmaktacagını gozumde yası dındırmeyecegını soyluyordu ee noldu cok terbıyesızlık edıp agzımı bozmuyayım dıyorum ama , umurumda degıl anlatabılıyormuyum.
ancak sızın ayrılmaya nıyetınız olmadıgı ıcın korkuyorumun ardına sıgınabılırsınız zıra ben bu kısma hıc takılmadım cocuk benım bitti !
ha ayrılacak bısey varmı onuda bılmıyorum hayat sızın hayatınız ben sadece rahatsız oldugum yere degındım

Adam sizin 2 çocukla baba evine gitme korkunuzun farkında bu yüzden böyle rahat. Dışarı alışan adamı eve bağlamak zor hatta imkansız gibi. Boyle tipler başlarına bir musibet gelirse beli akıllaniyor.

Çocukları bırak demiş ya. Gecenin kör saatinde içip içip eve gelen adama mı birakacakmişsın çocukları. Oda bakamaz zaten ama senin yumuşak karnını bulmuş.

Allah yardımcınız olsun zor durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…