- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
aşık olduğuna emin değilim ama bunca zamandır hiç bir kadınla bu şekilde samimi olmamıştı.
boşanmaktan başka çarem var mı sizce ne yapayım her sabah onların yan yana gidişini izleyip, akşam evimizdeki her konuda isminin geçişini mi dinlemeliyim..
ve bunca şey olurken ben bunca şey düşünürken eşime söylerken bunları da bana takındığı tavır ortada. dünden razı boşanmaya sanki.......
neden dava açıyorum: kafam darmadağın olduğu için yazmamışım
bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...
(((((((((((((((((((((((((
Ayy boyle soyleyince ben esimi dusundum ne kadar aci surundur bacimmmmm bosanma ama bekar gibi ollll hih oda baka baka durdun sananeden dava açıyorum: kafam darmadağın olduğu için yazmamışım
bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...
(((((((((((((((((((((((((
Başka is arkadaşlarıyla samimi oolmadığına emin misin? Çünkü is yerinde olduğunuz ortamda ister istemez samimi bir hava oluyor saygı korunabiliyorsa sorun olmayabilir aslında?
Birde bütün gün aynı ortamda lar dolayısıyla bir süredir aranızda iyi değilmiş belki kendince muhabbet etmeye çalışıyordur? tabii anlatin tarzı da önemli ama bir erkek karısına aşık olduğu kadını neden anlatsın ki...daha çok konuşmamaya çalışmaz mi?
esin belki gurur yapmıştır o yüzden boşanmayi kabul etmiştir. Çünkü ağır bir itham da bulunmussunuz? Sinir aninda soylenenleri fazla kafana takma bence gercekten kocanin o kadinla iliskisi yoksa senin soylediklerin canini yakmistir ve o da senin canini yakmak istemis olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?