yolun sonuna mı geldik :(

ahahahah :) ne adonisiii

tepesi kel, 170 boyunda tipik Türk erkeği. hayır küçümsemek doğamda yok ama beni küçümseyince kendisi ister istemez ben de onun kusurlarını yüzüne vurmak istiyorum :)

bahsettiğim kortizonlu lavmanı kullandığım günün sabahı tartıda +2 kg görebiliyorum. aşırı şişkinlik yapıyor karın bölgemde özellikle. bu da elimde olan bişey değil malesef ki..

ben o detayı kuzenimle bana yakıştırdığı cümleleri vurgulamak için yazmıştım açıkçası..

eşimin de hayatında benden öncesi olmamış o anlamda, benim de olmadı.

evet ben kendisine dedim benim iş yerindeki bi adam her sabah gelse alsa birlikte gitsek sen ne yapardın beni oracıkta ya gebertirdin ya da anında boşardın dedim. kendisi tahammül edemeyeceği şeyleri bana da yaşatmamasını söyledim. önce diretiyodu yok ablam yaşında yok bilmem ne diye ama dün çok şükür hata yaptığını kabul edebildi..

konunun hepsini okumadığınız için size hak veriyorum

her ilişki kendine özeldir, kimi ilişkiler de kadın da erkekte serbesttir, kadının erkek arkadaşları vardır, adamın kadın arkadaşları vardır..

bizim evliliğimiz ilişkimiz öyle değil. benim erkek arkadaşlarım olamaz (bu onun kuralıydı) ben de onun için aynısını istedim. senin de olamaz dedim.

işyerinde 50 tane erkek varsa ancak 10 tane bayan var.

onca adamın olduğu yerde eşimin kendine bayan birini arkadaş seçmesi, gereksiz muhabbetlere girmesi, kadının çocuklarının hangi okula gittiğini, okulunun aylık aidat ödemesine kadar bilmesini, kadının rimel markasına kadar öğrenmiş olmasına ve kadının adının ikide bir benim evimde geçmesini hazmedemedim.

eşim bana çok ilgili olsa, sevdiğini, değer verdiğini hissettirse bu kadar sinirlenip fevri davranmazdım emin olun. ama her an beni aldatıp tekmeyi basacak bi havası vardı son 6 aydır. ve 10 yıllık evliliğim boyunca hiç bi kadınla bu şekilde samimi olmadı.....

evet kızlarıma kavuşmam zor oldu, hatta doğumda plesenta previadan dolayı bi ara benden nabız alınamadı, yoğun bakımlarda kaldım. vucudumda 1,100 ml kan kalmış şoka girip ölmeme çok az kalmıştı... sonrasında iki prematüre bebeğe o halimle tek başıma baktım. ne kendi ailem ne de onun ailesi yoktu yanımda. gerçekten zor günler geçirdim... o yüzden tahammülüm azaldı bazı şeylere...

canım esınle bu ılsıkının nıye boyle gıttıgını sor.
cınsel acıdan bıle sana dokunmadıgını
sonra en son cozum bosanmalısın
eve gec gelıyor mu mesajlasıyor mu evde .. konusuyorlar mı .. facebookta falan bunları ogren sohbetlerı ne yonde
kadını kocasını eve cagır samımıyetlerıne bak ama en son bosan OFKEYLE KALKP ZARARLA OTURMA

Yok artık!

öncelikle iyi geceler;

konunun hepsini okuyamayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum.

eşimin beni aldatmadığından %100 emin olunca boşanma mevzularını kapattım.

kendisinden benimle olması gerektiği gibi ilgilenmesini, abarttığı kilomu ikide bir yüzüme vurup rencide etmemesini, vs.. söyledim. bir de artık o mimar X hanımın arabasıyla gitmeyecek işe. kendi aracı ile gidip gelecek.

tabiki ben ona kollarımı açıp herşeyi unutmadım. susup gözlemliyorum şuan..

bugün hep birlikte dışarı çıktık. açık havada uzun süre oturduk. iyi geldi....

Konunuzu okudum, bu en son yazdığınız mesajınıza sevindim. Evliliklerde bıkma olur, gün gelir siz de bıkarsınız ama her şey diyalogla hallolur. Siz üzülmeyi hak etmiyorsunuz, eşinizin davranışları sizi üzmesin. Spor yapın ama kendiniz için, moralinizi ve öz güveninizi kazanmanız için.

Eşim de kortizonlu ilaç kullanıyor.
Uzun zamandır birlikteyiz hep çok zayıftı.
Maksimum kilosu 70 olmuştu.
İlaca başladı 82yi gördük.
Özellikle ödem yapan tuz ve şeker gibi besinler daha da çok şişiriyor.
Biraz dikkat etmeye başladı.
Şimdi 75 kilo.
Tabi bizim bünyemiz erkeklerden bir hayli farklı.
Çok çabuk kilo verebiliyorlar.

Buradan da anlaşılıyor ki çok güçlü bir kadınsınız.
Maşallah size

öncelikle eşinize geçmiş olsun.

benim ilaçtaki kortizon çok fazla değil ama gece kullanıyorum ilacı sabah uyandığımda 2 kg almış oluyorum. özel bi tuz ya da şeker diyeti yapmıyorum. tuz aşırı kullanmam aza yakındır şeker ise hiç bir içeceğime şeker kullanmıyorum ama gün içinde bir iki kurabiye yediğim oluyo kahvenin yanında.
evet erkeklerin bünyesi çok hızlı kg veriyor. benim eşim de 1 ayda günde 3 km bisiklet sürerek 9 kg verdi... şok oldum. ben sürsem veremem eminim. 1 ay boyunca karatay diyeti ve hergün 45 k leslie yapmama rağmen 4 kg yu zor verdim :/

eşim eve geç gelmez. zaten kamuda çalıştığı için çıkış saati belli. mesajlaşmaz kimse ile, telefonu hep ortada durur, sadece kavga ettiğimiz o gece sabah kadın aramasın diye kapatıp yastığının altına koymuştu.

eşim hiç bir sosyal ağı kullanmıyor,

ben o kadınınla da eşiyle de hiç bir şekilde muhattap olmam açıkçası. önce sinirlenip kadını aramayı düşündüm ama iyiki de aramadım..

eşim o kadınla iş dışında muhattap olmasın benim için yeterli..

şuan kendimi motive etme aşamasındayım. hayatımda hiç diyetisyene gitmedim ama bu sefer onu bile düşündüm. diyetisyen eşliğinde diyet ve leslie düşünüyorum.. evet kesinlikle eşim beni zayıf görmek istediği için değil, bunu kendim için yapıcam...

Erkekler malesef bizim gibi düşünemiyorlar onlara bişeyleri anlatmak için hep örnekleme yapmak gerekiyor.. erkek kadın eşit olamaz fiziksel olarak, hormonlar olarak , düşünce yapısı olarak ama duygular aynıdır. sizi nasıl kıskanırsa sizinde onu kıskanabileceğinizi bilmesi gerek.. konuşa konuşa örnekleme yaparak hatalar düzelir.. ben inanıyorum ki eşiniz kuzeniyle söylediği lafta belki kuzeninize güvenmedi ne bileyim erkek kafası işte.. ama şaçmalamış..

bi daha böyle konuşursa utandırın eşinizi sakin sakin inceden inceden .. yerin dibine sokmalı ki anlasın..

bide bazen ilişkilerde her anlamda heyecan bitebiliyor hayat koşuşturmacasından.. normal şeyler bunlar bunu farkettiğiniz an biraz değişiklik yapın kendinizde ilişkinizde cinsel yaşamınızda bile .. tam anlatamadım anlamışsınızdır beni..

Hatasını kabul ettiğinine sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…