- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
- Konu Sahibi fatos hanim
-
Ne ilgisi var namazla niyazla kapalılıkla , nefis yine nefistir .Hatta şeytan daha çok uğraşır böyle kişilerle , meyhaneye gidecek hali yok ya , namaz da kulağı ezanda olanı şaşırtmaya çalışır.Konu yine nereye geldi.
Kadının kocası tuhaf , belli ki ilgisiz alakasız , sabahları işe beraber gitmek bile ekşın oluyordur kadına.
Sen haklısın öyle tek başına gidilir mi ya , ateşle barut misali.İnsan yan yana oldumu uyuyor şeytana.
Su an rahat rahat uyuyor degil mi ?
Sanki hic bir sey yok gibi .
Diyorum ya ayni evde kendi basinin caresine bakacak o zaman.
Hic bir sey sormayin ve ilgilenmeyin.
Zaten ustune dustukce kendilerini bir sey saniyorlar.
Ama yine diyorum o bayani sizin yerinizde olsam aramam.
Kadinin olaylardan haberi bile yokturdur.
bunu 10 yıl sonramı anlamış??????????????????????????????????neden dava açıyorum: kafam darmadağın olduğu için yazmamışım
bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...
(((((((((((((((((((((((((
eşim beni işyerine götürmek istemez. onca yıllık evliyiz 1-2 kez ancak gitmişimdir, gittiğimde de beni kendi odasında ağırlamaz, başkalarının odasına götürür, kızları falanca abi bi görsün soruyordu diye.. gittiğimde de ilk o kadın geldi benimle tanışmak için. bu olay 1 sene önce falan oldu. hiç art niyet aramadım. kendim de çalıştım bir zamanlar, ben de onca hocanın içindeydim ama hiç bir zaman kimse ile bu denli bir samimiyet kurmadım......
kadını aramayacağım. aslında arayacaktım ama şuan sağlıklı düşünemiyorum o yüzden sizlere sordum..
teşekkür ederim hepinize gecenin bu saatinde sinirimden ölürken el uzattığınız için...
işe gitmemesi de sorunu çözmüyor..Dediğim gibi bir müddet sakin dur eline bir kanıt geçerse o zaman konuşursunuz.
Gerçi ben istemiyorum bu kadınla sabahları gitme demen yeterli olmalıydı , sizin evliliğiniz baya bi bozulmuş.
bunu 10 yıl sonramı anlamış??????????????????????????????????
açıkçası işyerinden birisi benden böyle birşey istese geri çevirirdim. çünkü adamın arabası var, işyerinin servisi var, neden benden böyle bir beklentisi var diye düşünürdüm ve kabul etmez kibarca red ederdim....
yarın benim için hiç birşey yapmazsa ona hayatında başarı ve mutluluk dileyip ceketini eline verip evden gitmesini isteyeceğim..........
Yazdıklarını belli sen aklı başında bir hanimefendisin. .anlattıkca sana hak vermeye başladım. Başta basit bir kıskançlık zannettim. ..
Esin resmen seni yavaş yavaş işlemiş en son oyununu da oynamıs sevmiyorum diyerek ki kendi herkesin gözünde sütten çıkmış ak kaşık olsun boşanmak isteyen taraf sen ol...o kelimelere kim olsa boşanmaya teklif ederdi...Çünkü senin yaptığın fedekarliklarinin o da farkında. ..hatta bunun gibi bir adam ileride çocuklarına bile ben istememistimanneniz istedi gibi saçma sapan şeyler söyleyebilir. ..
Sizin yerinize kendimi koyuyorum aşağı tukursen sakal yukarı tukursen biyik...
Sizin durumunuzda olsam esimin telefonunun o uyurken ayarlarini degistirir otomatik cevaplanmasini saglar sabah da arayarak onlar arabayla giderkenki konusmalarinin icerigini ogrenirdim.
Diger sorunlar bir yana en azindan bu en gorunur problem hakkinda kesin bir fikrim olurdu.
Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım merak etme.Eşine söyle işler sırayla gidiyor rabbim bir sakat bırakır onu eline kalır , o lafını ettiği üç beş kilo fazlanı görür mü acaba , karıcım karıcım diye gözünün içine bakar.Bunları da söyle alsın aklını başına , hayat bu .işe gitmemesi de sorunu çözmüyor..
ben bu adama güvenmiyorum artık...
yan yana olduğumuzda sürekli başka kadınlara bakarken yakalıyorum...
gece bazen bir kalkıyorum tv de malum görüntülü klipleri, programlara bakarken görüyorum..
bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum ama nafile....
sonra hak etmediğim aşağılamalar, küçümsemeler, birazcık fazlam var diye beni yerden yere vurmalar, ailesinin yanında küçük düşürmeye çalışmalar..
birini anlatsam diğerini unutuyorum.. valla o kadar kırgınım ki şuan midemin ağrısından ölebilirim
bence eşim benim tehditlerimden tırstı.
yarın o kadınla gitmez işe.
ama işyerinde yine konuşacaklarını konuşurlar.
ben onu düzeltebileceğimi sanmıyorum.
bunca zaman hiç oyun oynamadım, dolandırmadım, yüreğimden zihnimden geçen neyse net bi şekilde söyledim.
çoktan selası verilmiş bu evliliğin......... onu anladım...........
Nasıl oluyor o işlem ? bizi de bilgilendirir misinizSizin durumunuzda olsam esimin telefonunun o uyurken ayarlarini degistirir otomatik cevaplanmasini saglar sabah da arayarak onlar arabayla giderkenki konusmalarinin icerigini ogrenirdim.
Diger sorunlar bir yana en azindan bu en gorunur problem hakkinda kesin bir fikrim olurdu.
kendisi çocukken ateşli bir hastalık geçirmiş, iki kulağında da işitme kaybı var cihaz kullanıyor. ben bunu bilerek evlendim. hiç bir zaman da kusurunu yüzüne vurmadım. 1 kelimeyi anlaması için 3 kez tekrar ettim.. bi yere gittiğimizde duyma sorunu oluyordu hep tercümanlık yaptım ona....... sevdiği dizilerin filmlerin anlamadığı yerlerini bıkmadan usanmadan anlattım.....................................................Ben seni çok iyi anlıyorum arkadaşım merak etme.Eşine söyle işler sırayla gidiyor rabbim bir sakat bırakır onu eline kalır , o lafını ettiği üç beş kilo fazlanı görür mü acaba , karıcım karıcım diye gözünün içine bakar.Bunları da söyle alsın aklını başına , hayat bu .
Sizce gercekten aralarinda bir sey mi var ?
Cinsellikle ilgili sorunlar bu yuzden mi ?
Ben anlattiklarinizdan farkli yorumladim ondan soruyorum.
rezil ederim sizi lafı olmamış çünkü aralarında bişey olduğuna %100 emin gibi konuşmuşsunuz.
boşanma konusu ilk defa geçtiyse aranızda blöf yapmış bence.
Bu durumlarda özellikle sosyal arkadaş olan kadınlarla dostluk kurup,yani ben seni asla kıskanmıyorum mesajı verince,bazen erkek o zamanda size bundan ötürü hayranlık duyabilir..
Yani şöyle söyliyim.o kadına eşiniz değer verip saygı duyuyor arkadaşlık ediyor.sizse o kadınla arkadaşlık kurarak,çok daha güçlü görünebilirsiniz.tabii bu sadece tavsiye.olur olmaz kişiden kişiye değişir.
Size tavsiyem daha fazla üstelemeyin,biraz sevgiyle şevkatle yaklaşıp sabahları kim olursa bi bayanla gitmesini istemediğinizi söyleyin.deyin ben sana güveniyorum,ama kim olursa farketmez sabahları herhangi biriyle gitmeni istemiyorum,çünkü seni çok sevdiğim için..(güvenmesenizde bunu deyin)
o an mahcup hissedipte sizin dediğinizi aynen uygulayabilir.
Siz siz şuan direk suçlamaya başladığınız için,eşinizde direk ters tepki veriyor.Üstelememek en iyisi.10 yıllık bi evlilik böyle bi sebepten bitmemeli.Cinsellik yönünüde umarım halledersiniz.Ben evli değilim ama her evlilikte zaman zaman olabiliyormuş böyle soğuma dönemleri..Öyle olsaki en çok sizinle sohbet etmekten hoşlansa..en çok sizinle vakit geçirmek istese...
naçizane tavsiyelerim bunlar.
vay arkadaş ya , bu adamlara rahatlık batıyor .kendisi çocukken ateşli bir hastalık geçirmiş, iki kulağında da işitme kaybı var cihaz kullanıyor. ben bunu bilerek evlendim. hiç bir zaman da kusurunu yüzüne vurmadım. 1 kelimeyi anlaması için 3 kez tekrar ettim.. bi yere gittiğimizde duyma sorunu oluyordu hep tercümanlık yaptım ona....... sevdiği dizilerin filmlerin anlamadığı yerlerini bıkmadan usanmadan anlattım.....................................................
ben onun hiç bir kusurunu hatasını görmedim de, o benim ikiz gebelikten kalan 1 beden göbeğimi durmadan kusurmuş gibi vuruyor yüzüme.............
neye sayarsan say işte........ olmadımı olmuyor.. yüzün gülmedimi gülmüyor...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?