yolun sonuna mı geldik :(

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayvana baaaaakkkkkkkk

evet o kadını bir kez gördüm. işyerine gittiğimde beni ilk o kadınla taşıntırmıştı. normal sade bi kadındı, yani aslında öyle birşey yapacak birine benzemiyor ama hanginiz işyerindeki bi adamı her sabah arayıp aracınızla alırsınız.. valla düşünüyorum düşünüyorum normal gelmiyo bana..........

Bende saf saf oOlabildiğince olayın iyi tarafından yaklaşıyorum...

Iyi de her ne kadar ttanıştıran evlenseniz de yeni mi aklına gelmiş beyefendinin? Sen çocuğunuz olsun diye o kadar tedavi görürken aklı neredeymis? ??YYazık inan ki bu erkeklere ne oluyor anlamıyorum aşık olmasa bile o kadar yıl, emek, cocuk, es ne kadar kolay harcıyorlarher sşeyi. ..

BEn boyle konu okudukca delleniyorum yaaa canim umursama ne halin varsa gor de suslen puslen mesleginde var seninde bir is arkadasin olsun erkek ymkte ondan bahset gozune gozune sok ne yapar kazma ......
Ayyy beni o kadinla tanistir de tanistirirsa altyan alttan laf sok ya ne bileyim ben olsam allah korusun canini cikarirdimne demek ya ben 15 yilimi sana vermisim sonra sogumusum bak canim bi daha boyle derse amannnnn bende de basini dik tut asla egme oyle bir konusma trzin olsun ki cildirsin bunlarin hic birine ilgi gostermiyorsa sali verrrrr kusu ucsun ucar ucar ucar sonra birisi gelir onu kanatlarindan vurur....

Cocuklarin yasina baktim tekrar dort yasindalar yazmissiniz.
Ilk zamanlar anlarim dogumdan sonra sogumalar olabilir ama bu biraz abarti geldi bana.
Biraz fazlami ustune dusuyorsunuz acaba ?

Diger bayana gelince, kadinin olaylardan haberi bile yokturdur, aramayin bence.
Cocuklari birakabileceginiz birileri var mi ?
Esinizle bas basa biraz vakit gecirseniz belki faydali olabilir.

hayatımda eşimden başka hiç kimse olmadı, eşimden başka hiç kimsenin eli elime deymedi. beyaz gelinliği hak ederek giydim... eşimin kulaklarında %70 işitme kaybı var, cihaz kullanıyor.. derdi veren allah, onun güzel bir kalbi var herkesten farklı dedim evlendim, geçirdiği ateşli hastalık sonucu spermlerinde problem vardı çocuğumuz olmadı, onu baba yapabilmek için tek böbreğimle onca tedaviler gördüm........

bu dünyada hiç bir iyilik cezasız kalmaz derlerdi doğruymuş...

içim o kadar boş ki ağlayamıyorum bile........

şuan 32 yaşındayım, 22 yaşında evlendim onunla. kızlarım doğunca 34 haftalık doğdular, kimselere emanet edemedim.. istifa ettim işimden kendim baktım...

şuan işim yok, ama eski işime başvurduğumda geri dönebilirim....

eşimle zaman geçirmiyor değiliz, sürekli ilgilenirim hem kızlarımla hem eşimle, sevdiği yemekleri, tatlıları pastaları, doğum gününde sürprizleri eksik etmem, 1 tane çorap hediye almazken bana ben onun tüm kıyafetini alırım internetten herşeyi ile ben ilgilenirim.....

daha 1 ay önce de hep birlikte tatile gittik..........

SOOOOOOK SOOOOOOOOK SOOOOOK NE BAK BOYLE OLDUMsende bu afedersin M*L icin uzuluyrsn

onca yılınızı verdiğiniz insan karşınıza geçip "senden soğudum, seni sevmiyorum" diyorsa kangren olmuş bu ilişkiyi, en ufak bir olayda tökezleyen bu ilişkiye artık tahammülünüz kalmıyor.

benim için de hiç kolay değil.. yarın benim için hiç bir adım atmazsa, X hanımla halen o kadar samimi olup, hergün arabayla alınmaya devam ederse kusura bakmasın ama ona yol vermekten başka bir çarem yok..

bunca zaman fedakarlığı ben yaptım ve herşeye doydum artık.....

Öncelikle yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm.
Ama ben yerinizde olsam, o kadını ne arardım, ne de karşı karşıya gelsem bir şey ima ederdim.
Ben de olsam, iş yerinden arkadaşım sabahları beni de alır mısın dese, her gün alırım. Ama kötü gözle bakmam.
Eşiniz sürekli bahsediyorsa, belki onun ilgisi vardır, kadının haberi olmasa da.
Ama bu kadın mevzusu olmasa da ortada, zaten adam "seni sevmiyorum", yok işte "kavuşup da sevemeyenler deyince aklıma biz geldik" deyip, boşanmaya balıklama atlayıp, nafaka hesabını bile yapıyorsa, bırakın ne hali varsa görsün.
Siz çok fedakarlık yapmışsınız, yeterinden fazla emek vermişsiniz ama karşıdakine zorla kıymet bildirilmiyor.
O da yarın bir gün çeker cezasını, kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Daha ne yapacaksiniz ?
Boyle deger bilen eslere karsi boyle o... eslere sinir oluyorum.
Rahatlik batiyor demekki.

O zaman kendisi zaten hesabibi yapmis 300 TL verecekmis.
Ayni evde oturun hic bir seyiyle ilgilenmeyin.
Ne yemegini yapin, ne camasirini yikayin.
Kendisi karar versin sonra.

açıkçası işyerinden birisi benden böyle birşey istese geri çevirirdim. çünkü adamın arabası var, işyerinin servisi var, neden benden böyle bir beklentisi var diye düşünürdüm ve kabul etmez kibarca red ederdim....

yarın benim için hiç birşey yapmazsa ona hayatında başarı ve mutluluk dileyip ceketini eline verip evden gitmesini isteyeceğim..........

daha önce de sorunlarımız oldu bazen konuşarak, bazen de susarak çözmeye çalıştım... olmadı çocuklarım çok etkileniyor ve ben şuanda o kadar kızgın ve kırgınım ki yüzünü görmek, aynı ortamda nefes almak istemiyorum.....

gitmesini isteyeceğim.......

Götüren kadının eşi nasıl müsade ediyor ben onu anlamadım .
Arkadaşım sen hiç üstüne gidip evliliğinizi yıpratma , somut bir şey eline geçmeden sesini yükseltme .
Elinde has ve has bir kanıt olur o zaman hesaplaşırsınız , sen fenalık,huzursuzluk çıkaran bir kadın konumuna düşüyorsun şu an .
Öyle bir duruma sok onu bahanesi olmasın .

Istemeyin.
Biraz zorlugu gorsun bence.
Hic bir seyiyle ilgilenmeyin ve en az seviyede muhatap olun.
Evin nasil yurutuldugunu gorsun.

Abla diyeceğim yanlış anlamazsan, fazla değil ama yine büyüğümsün. Sana bir kardeşin olarak tek verebileceğim tavsiye şu olur, ne yaparsan yap, sakın sürünsün diye, intikam alacağım, rahat edemesin diye işleri yokuşa sürme.

Benim annem bunu çok yaptı, boşanacağım diye esip gürledi, hani sorunlar da yaşadılar boşanmayı gerektirecek, beni de kardeşimi de üzdüler, biz kendimizi boşanacaklarına alıştırdık, hatta artık ben boşanmalarını rahatlama olarak görmeye başladım ki vazgeçtiler. Bu birden çok oldu, ve yıpranan biz olduk çocuklar olarak.

O yüzden adam gitmekte kararlıysa, ne olursa olsun evinde dursun, çocuklarının başında dursun diye zorlama. İstemedikleri yerde durduklarında, durmasalar daha iyiydi diyorsun...

onu da söyledim kendisine,
aynı şeyi ben yapsam sen razı olur musun dedim..
her sabah yolda bi adamı arasam, ben evinin önündeyim geldim desem, birlikte yan yana sohbet ede ede işe gitsem, sonra eve gelip sohbet ederken ikide bir onun adı geçse sen tahammül eder normal karşılarmıydın dedim..

kadın namaz kılıyormuş, kapalıymış, ben senaryo üretiyormuşum.. günahını alıyormuşum.. ben böyle diyince bana üst üste "Allah belanı versin senin" dedi

arkadaşlar konuşulmuyor eşimle..

kadın eşimin güzünde everest tepesinde, ne yapsam ne desem ben suçluyum abartıyorum............

o gitmek istemiyor ki, beni evden kovdu canım. akşam üzeri bana defol git bu evden dedi.. sen gidersin anca dedim..

ben asla babamın evine dönecek bi kadın değilim. bu evden gidecek biri varsa o.

çünkü ben çok emek verdim. şuan herşeyi varsa benim sayemde var... ben gitmeyeceğim hiç bi şekilde. sorunu çıkaran kendisi çünkü.

Ne ilgisi var namazla niyazla kapalılıkla , nefis yine nefistir .Hatta şeytan daha çok uğraşır böyle kişilerle , meyhaneye gidecek hali yok ya , namaz da kulağı ezanda olanı şaşırtmaya çalışır.Konu yine nereye geldi.
Kadının kocası tuhaf , belli ki ilgisiz alakasız , sabahları işe beraber gitmek bile ekşın oluyordur kadına.
Sen haklısın öyle tek başına gidilir mi ya , ateşle barut misali.İnsan yan yana oldumu uyuyor şeytana.

Su an rahat rahat uyuyor degil mi ?
Sanki hic bir sey yok gibi .
Diyorum ya ayni evde kendi basinin caresine bakacak o zaman.
Hic bir sey sormayin ve ilgilenmeyin.
Zaten ustune dustukce kendilerini bir sey saniyorlar.

Ama yine diyorum o bayani sizin yerinizde olsam aramam.
Kadinin olaylardan haberi bile yokturdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…