- 10 Mayıs 2014
- 573
- 442
- 73
- Konu Sahibi fatos hanim
-
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayvana baaaaakkkkkkkkbundan 3 ay önce ben annemlere gezmeye gitmek istedim, kendi aracı olduğu halde beni götürmedi, otobüsle gitmeyi de ben istemedim iki tane çocukla çok zor oluyor tek başıma..
aynı evde büyüdüğüm kuzenim kendi aracı ile bulunduğum şehre gelmiş, annem aradı beni kuzenin oraya gelmiş onun aracıyla gelsenize dedi, ben de kuzenimi aradım, müsaitsen giderken bizi de götürür müsün ablacım dedim. Tamam abla dedi dr kontrolüm var, perşembe akşamı size gelirim cuma sabah birlikte gideriz dedi..
bu olayı eşime anlatınca bana dediği şeye bakın......
cuma sabah o işe gidince ben kuzenimle evde kalacakmışım ya, benim onunla yatmayacağımı nerden bilecekmiş........
boşanmayı işte ilk o gün düşünmüştüm ama o kadar yalvarıp özür diledi ki ben de adam oldu zannetmiştim..
ama meğerse kişi kendinden bilirmir işi......
neden dava açıyorum: kafam darmadağın olduğu için yazmamışım
bana bugün dediki; senden soğudum, seni sevmiyorum dedi... hani izlediğimiz bir filmde bu şarkı sevipte kavuşamayanlar için değil, kavuşupta sevemeyenler için gelsin dedi ya işte orda aklıma biz geldik, ben seni sevmiyorum dedi...
(((((((((((((((((((((((((
BEn boyle konu okudukca delleniyorum yaaa canim umursama ne halin varsa gor de suslen puslen mesleginde var seninde bir is arkadasin olsun erkek ymkte ondan bahset gozune gozune sok ne yapar kazma ......eşim üniversitede çalışıyor, ben de tam 8 sene aynı birimde değil ama başka bir fakültede sözleşmeli memur olarak görev yaptım. biliyorum ortamları, insanın iş arkadaşıyla elbette sohbeti muhabbeti olur.. ama iş işte kalır...... çok samimi olmuş olmalılar ki "ablam izne ayrılmış beni 1 ay boyunca sen al evden" diyebilecek kadar samimi olmuşlar......
kadının çocuklarının hangi okullara gittiğini, hangi makyaj malzemelerini kullandığını, çocuklarının okullarına ödediği paralara kadar ayrıntıları bilmesine gerek var mı sizce..
bunlar bana ağzından kaçırdıkları.. kim bilir daha neler var söylemediği........
SOOOOOOK SOOOOOOOOK SOOOOOK NE BAK BOYLE OLDUMbundan 3 ay önce ben annemlere gezmeye gitmek istedim, kendi aracı olduğu halde beni götürmedi, otobüsle gitmeyi de ben istemedim iki tane çocukla çok zor oluyor tek başıma..
aynı evde büyüdüğüm kuzenim kendi aracı ile bulunduğum şehre gelmiş, annem aradı beni kuzenin oraya gelmiş onun aracıyla gelsenize dedi, ben de kuzenimi aradım, müsaitsen giderken bizi de götürür müsün ablacım dedim. Tamam abla dedi dr kontrolüm var, perşembe akşamı size gelirim cuma sabah birlikte gideriz dedi..
bu olayı eşime anlatınca bana dediği şeye bakın......
cuma sabah o işe gidince ben kuzenimle evde kalacakmışım ya, benim onunla yatmayacağımı nerden bilecekmiş........
boşanmayı işte ilk o gün düşünmüştüm ama o kadar yalvarıp özür diledi ki ben de adam oldu zannetmiştim..
ama meğerse kişi kendinden bilirmir işi......
evet o kadını bir kez gördüm. işyerine gittiğimde beni ilk o kadınla taşıntırmıştı. normal sade bi kadındı, yani aslında öyle birşey yapacak birine benzemiyor ama hanginiz işyerindeki bi adamı her sabah arayıp aracınızla alırsınız.. valla düşünüyorum düşünüyorum normal gelmiyo bana..........
şuan 32 yaşındayım, 22 yaşında evlendim onunla. kızlarım doğunca 34 haftalık doğdular, kimselere emanet edemedim.. istifa ettim işimden kendim baktım...
şuan işim yok, ama eski işime başvurduğumda geri dönebilirim....
eşimle zaman geçirmiyor değiliz, sürekli ilgilenirim hem kızlarımla hem eşimle, sevdiği yemekleri, tatlıları pastaları, doğum gününde sürprizleri eksik etmem, 1 tane çorap hediye almazken bana ben onun tüm kıyafetini alırım internetten herşeyi ile ben ilgilenirim.....
daha 1 ay önce de hep birlikte tatile gittik..........
Öncelikle yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm.
Ama ben yerinizde olsam, o kadını ne arardım, ne de karşı karşıya gelsem bir şey ima ederdim.
Ben de olsam, iş yerinden arkadaşım sabahları beni de alır mısın dese, her gün alırım. Ama kötü gözle bakmam.
Eşiniz sürekli bahsediyorsa, belki onun ilgisi vardır, kadının haberi olmasa da.
Ama bu kadın mevzusu olmasa da ortada, zaten adam "seni sevmiyorum", yok işte "kavuşup da sevemeyenler deyince aklıma biz geldik" deyip, boşanmaya balıklama atlayıp, nafaka hesabını bile yapıyorsa, bırakın ne hali varsa görsün.
Siz çok fedakarlık yapmışsınız, yeterinden fazla emek vermişsiniz ama karşıdakine zorla kıymet bildirilmiyor.
O da yarın bir gün çeker cezasını, kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Daha ne yapacaksiniz ?
Boyle deger bilen eslere karsi boyle o... eslere sinir oluyorum.
Rahatlik batiyor demekki.
O zaman kendisi zaten hesabibi yapmis 300 TL verecekmis.
Ayni evde oturun hic bir seyiyle ilgilenmeyin.
Ne yemegini yapin, ne camasirini yikayin.
Kendisi karar versin sonra.
daha önce de sorunlarımız oldu bazen konuşarak, bazen de susarak çözmeye çalıştım... olmadı çocuklarım çok etkileniyor ve ben şuanda o kadar kızgın ve kırgınım ki yüzünü görmek, aynı ortamda nefes almak istemiyorum.....
gitmesini isteyeceğim.......
açıkçası işyerinden birisi benden böyle birşey istese geri çevirirdim. çünkü adamın arabası var, işyerinin servisi var, neden benden böyle bir beklentisi var diye düşünürdüm ve kabul etmez kibarca red ederdim....
yarın benim için hiç birşey yapmazsa ona hayatında başarı ve mutluluk dileyip ceketini eline verip evden gitmesini isteyeceğim..........
Götüren kadının eşi nasıl müsade ediyor ben onu anlamadım .
Arkadaşım sen hiç üstüne gidip evliliğinizi yıpratma , somut bir şey eline geçmeden sesini yükseltme .
Elinde has ve has bir kanıt olur o zaman hesaplaşırsınız , sen fenalık,huzursuzluk çıkaran bir kadın konumuna düşüyorsun şu an .
Öyle bir duruma sok onu bahanesi olmasın .
Abla diyeceğim yanlış anlamazsan, fazla değil ama yine büyüğümsün. Sana bir kardeşin olarak tek verebileceğim tavsiye şu olur, ne yaparsan yap, sakın sürünsün diye, intikam alacağım, rahat edemesin diye işleri yokuşa sürme.
Benim annem bunu çok yaptı, boşanacağım diye esip gürledi, hani sorunlar da yaşadılar boşanmayı gerektirecek, beni de kardeşimi de üzdüler, biz kendimizi boşanacaklarına alıştırdık, hatta artık ben boşanmalarını rahatlama olarak görmeye başladım ki vazgeçtiler. Bu birden çok oldu, ve yıpranan biz olduk çocuklar olarak.
O yüzden adam gitmekte kararlıysa, ne olursa olsun evinde dursun, çocuklarının başında dursun diye zorlama. İstemedikleri yerde durduklarında, durmasalar daha iyiydi diyorsun...
Ne ilgisi var namazla niyazla kapalılıkla , nefis yine nefistir .Hatta şeytan daha çok uğraşır böyle kişilerle , meyhaneye gidecek hali yok ya , namaz da kulağı ezanda olanı şaşırtmaya çalışır.Konu yine nereye geldi.onu da söyledim kendisine,
aynı şeyi ben yapsam sen razı olur musun dedim..
her sabah yolda bi adamı arasam, ben evinin önündeyim geldim desem, birlikte yan yana sohbet ede ede işe gitsem, sonra eve gelip sohbet ederken ikide bir onun adı geçse sen tahammül eder normal karşılarmıydın dedim..
kadın namaz kılıyormuş, kapalıymış, ben senaryo üretiyormuşum.. günahını alıyormuşum.. ben böyle diyince bana üst üste "Allah belanı versin senin" dedi
arkadaşlar konuşulmuyor eşimle..
kadın eşimin güzünde everest tepesinde, ne yapsam ne desem ben suçluyum abartıyorum............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?