yolun sonuna mı geldik :(

Kiz ne alakasi var esinin istemesiyle valla ben bi 5 kilo versem super olur boyum 170 kilom 65 eger binerse o arabaya oy gozunu haketti artik

eşiniz neden çark etti bilmiyorum. Gerçekten sizi kaybedeceğini anladı da bu hale geldi bilmiyorum. Ama gene de denemeye değebilir. Eğer siz onda o ışığı görüyorsanız.
hiç bir tartışmamızda böyle sinirli olmamıştım. eve sığmadım balkonda oturdum sürekli. bilmiyorum belki o hallerim ne kadar kararlı, sinirli ve duruma çok üzülmüş olduğumu görmesini sağladı. tamam aralarında bişey olmamış ama ne gerek var bunlara. itiraf ediyorum kıskancım. ben de böyleyim bunca zamandır biliyo huyumu... o ışığı görüp görmediğimden emin değilim ama şu anda en iyi şey sukunetimi koruyup beklemek...

Bu işin böyle olmasına sevindim, iyi ki aramamışsınız kadını durduk yere olaylar daha da büyüyecekti. İnşallah eşiniz kendine çekidüzen verir de bir daha kalbiniz kırılmaz.

Valla ben senin yerinde olsam BOSANMAM! Catur cutur parasini yerim!! YANINADA SOKULMAM AYININ!! Suslen puslen ooh hayatini yasa. Gez toz disarda ye kafasi dank etsin. Walla bak. Madem bukadar raahat bey efendi herseyini kendi yapsin OKUZ! Sende kendine gel! Birakma kendini, bakimindan, giyiminden gezmenden de geri kalma. Ne bu be bu erkek milleti kendini ne zannediyosa!! Boylelerine erkekte denmezde lafin gelisi..

Abartılnız yok kendinizi kasmayın sakın. 40 beden nedir ki ? Biraz dikkat edince zate verirsiniz sizin hareketiniz de çok olur çocukların peşinde. Eşiniz bey kendisi Biskolata erkek sanırım sizi beğenmiyor. Adonisli mi acaba kendisi ? Siz de ona bunu sorun edin

Allah yardımcınız olsun öncelikle.benim tahmınen bu ay içersinde nişanım olacak ve yazdıklarınızı okuyunca içim soğudu resmen.konunuza gelince ben kesinlikle ilk günden tavrımı koyardım ne demek bir kadın benim eşimi kapımdan alacak velev ki kızkardeşi gibi gördüğü bir arkadaşı olsun.kesinlikle müsamaha göstermezdim bu söylediklerim kararınızı etkilemesin tabi ama böyle uzlaşmasız davranışlar sergileyen biriyle yürümez.sorunlar her evlilikte olur fakat uzun vadeli mutsuzluklar getirecekse bir ilişki,devam ettirmek kendini törpülemeye benzer.üstelik sadece siz eksileceksiniz kimse değil.iyi düşünün öyle karar verin.boşanmayı peşinen kabul etmiş bir adam zaten içinde herşeyi bitirmiştir.

ha birde sakın 300 lira veririm gibi koşullara razı olamyın bir kadının evlilik için de ev içinde gösterdiği emek her zaman bir erkekten fazladır. baktınız kendine çeki düzen vermedi hakkınızı söke söke alın.ayrıca 40 beden ne ki yani biraz kilo almışsanız bile.güzellik zaten bi zaman sonra geçecek e o zaman bitecek mi onca emekle ayakta tutulan sevgi.sizi siz olduğunuz için kabiniz için sevmeli o adam yoksa bacaklar güzel olmuş 0 beden olmuş ne çıkar

fatoş hanım onca söylenenlerin içinde bence en önemli kısım bu. biz ne yaparsak kendimize yapıyoruz kadınlar olarak. evlenmeden önce ilişki yaşasak yada flört etsek evlenince suçluluk duyarız. erkek yapınca erkek olur ama.. siz ne yaşarsanız yaşayın kendiniz için hep değerli olun.. bizler toplumun baskılarından ön yargılarından kurtulalım ki bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmasınlar. örneğin eşiniz iş arkadaşınız sizi gelse evden alsa rahatsız olur dimi genelde böyle olur çünkü. biz kadınlarda ya tabi haklı kocam deriz... ama aynı şeyi kendi yapınca sen kıskançsın sen paranoyaksın derler ..erkekler evlenmeden önce ilişkiye girince flört edince evliliği damatlığı hak ediyorlar da biz kadınlar bunu yapınca neden beyaz gelinliği hak etmediğimizi düşünüyorsunuz.. siz kendi değerinizi bilin ki insanlar sizi böyle üzmesinler..

Yazilanlarin hepsini okuyamadim fakat bence bayan arkadasi ile ise gidip gelmesi cok kiskanilacak bir durum degil. Bir bayan ile bir erkek arkadasda olabilirler. İlla sizi aldatacagini niye dusunuyorsunuz? Esiniz ozel idare yada il cevre sehircilik bakanliginda calisiyor anladigim kadariyla. Hangi sehirde oldugunuzu bilmiyorum ama is yeri uzaksa birlikte gidiyor olmalari yakiti bolusmek adina olabilir. Benim esimide her sabah bayan arkadasi aliyor bazen de topluca gidiyorlar. Evleri yakin ve isyerleri ayni oldugu icin bana hic anormal gelmiyor. Esin aksam evine geliyor mu? Gece gezmesi bilmemnesi yoksa hangi ara sizi aldatiyor olabilir? Benim cok genis oldugumu dusunmeyin lutfen ama esiniz gunde 8 saatini is yerinde geciriyor ve o bayan ile beraber calisiyorsa evde de bahsinin gecmesi cok dogal. Kiskancligi abartmayin lutfen sanki ayni yatakta yakalamis gibi cildirmalar gosterip kavga cikarmayin. Ortada hicbirsey yok. Esinizi kizlarinizin babasini ne yerine koyuyorsunuz boyle dusunerek? Kaldi ki bayan da evliymis.. Kendinizi hic uzmeyin yazdiklarinizi okurken esinizin sizi aldattigini da hic dusunmedim. Kilonuzda da cok abarti yok bence. Hem kilodan cok kendinize guveniniz onemli. Siz iki cocuga annelik yapan ve tup bebek ile yavrularina kavusmus kim bilir o minik bebekleri beklerken ne acilar cekmis neler atlatmis olan kale gibi guclu bir kadinsiniz. Hic huzurunuzu bozmayin sizin huzurunuz bozuk oldugunda kizlarinizda hisseder. Zaten hicbir sorun yok ortada kiskancliginiza hakim olmaya calisin aksi halde kendinizi yipratmaktan baska birsey yapmazsiniz. .

Keşke okusaydınız. Olay sadece işe gitmek gelmek değil. Eşi Fatoş Hanım ve namusuna dil uzatmış, seni sevmiyorum demiş, yatarken cebini kapatıp saklıyor , kilosuna laf edip cinsel birliktelik yaşamıyormuş. Fatoş Hanım da bunlara sebep bu kadın mı diyor.

Ay bende cok bi kilon var zannetmistim istedigin gibi davran gitmeyecek bir kilon yokmus..umarim cok mutlu olursunuz..
E="fatos hanxixm, post: 36522413, member: 72248"]karatayı denedim 1 ayda 4 kg verdim. tabi bırakınca bir müddet sonra geri aldım. verilemeyecek bir kiloda değiliz şuan 67 kiloyum, 40 bedenim. eşim abartıyor. evlendiğimde XS bedendim tabi. o günlerdeki gibi olmamı bekliyor.
keşke olabilsem ama işte bebek tedavilerinde, kortizon tedavilerinde aldım yapıştı veremedim. bi de uzun bi süre leslie yaptım. onun da faydasını gördüm. çok katı bi diyet yapamasam da hafif bi diyet ve leslie yi yeniden düşünüyorum kendimi ve moralimi biraz toplayınca...[/QUOTE]
Bendr

Bendr[/QUOTE]

Ben 1.75 boya 85 kiloyum beden 44 beraber mi başlasak napsak

peki seni sevmiyorum lafını geri aldı mı?kızgınlıkla söyledim falan dedi mi?
evet, kızgınlıkla öyle söylediğini dün işyerine vardığında boşandığımızı düşünüp ağladığını söyledi..

bilmiyorum artık, hareketlerinden belli olur zaten insanın..

Ben 1.75 boya 85 kiloyum beden 44 beraber mi başlasak napsak [/QUOTE]

ben 42 bedendim önceden 67 kg ile. ama leslie sayesinde aynı kiloda 40 bedenim. diyetinizin yanında leslie yapmanızı da öneririm. sıkılaşıyorsunuz. hem sporsuz diyet olmuyor.. spor motive ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…